+2 oy
405 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,003 puan) tarafından

💖 Sevgili Kullanıcılarımız,

Sizlere zaman zaman markalarla yaptığımız iş birlikleri sayesinde anketler aracılığıyla güzel hediyeler 🎁 ulaştırmaya çalışıyoruz. Anlaşmalarımız gereği, özellikle hediye kazanan kullanıcılarımızdan, ürün inceleme postlarında aldıkları ürün hakkında yorum yapmalarını bekliyoruz. Ancak, maalesef bazı kullanıcılarımız hediyelerini almalarına rağmen deneyimlerini paylaşmıyor 😔. Bu durum, yeterli geri bildirim alamadığımız için yeni marka iş birlikleri yapmamızı zorlaştırıyor.

Eğer her inceleme postunda yeterli katılım sağlanırsa, markalarla yeni iş birlikleri yaparak daha fazla hediyeli anket düzenleme ihtimalimiz artar! 💫 Yani bu, belki ayda bir, belki daha sık yeni markalarla anlaşmalar yaparak sizlere daha fazla hediye ulaştırma şansımızın olması demek! 🎉 Siz de bu sürece destek vererek, daha fazla hediyeli anket olmasına katkı sağlayabilirsiniz.

Hediye alan ya da o ürünü daha önce kullanan kullanıcılarımızdan ricamız, inceleme postlarında kısa da olsa fikirlerini paylaşmaları. Böylece hem diğer kullanıcılar için faydalı bir kaynak oluşturmuş hem de daha fazla markayla iş birliği yapmamız için destek vermiş olursunuz. 💬✨

Desteğiniz bizim için çok değerli! Şimdiden teşekkürler 💕

Sevgiler,

13 Cevaplar

+11 oy
önce (2,417 puan) tarafından

Bence yorum yapmayanları bir dahaki çekiliş için katılım engeli olabilir ismi çıkıp gitmeyenlere de telafi yapılabilir çekiliş belli olmadan kargosu erken gidenlerde var anladığım kadarıyla bence ismi çıkanlarla kontak kurulup teyit edilip öyle göndermek hataları azaltır bunlar tabi benim düşüncem 

-Reklam-
+5 oy
önce (16,603 puan) tarafından

Hediyeyi alıp yorum yapmamak bana göre hakka girmiş olunur. Köprüyü geçene kadar değildir herşey. Bı yorum yapmak zor olmasa gerek bence. 

Bana çıksın ben yorum yaparım hemde birsuru hahahahah 🤣🤣

+1 oy
önce (1,273 puan) tarafından

Bana 2 defa çıktı ikisini de deneyip olumlu veya olumsuz yorum yaptım saygılar 😁

+1 oy

Bı ricam olacak 50 kişi az bu kadar kullanıcı arasında sayıyı arttirsaniz @Yonetim

önce (1,003 puan) tarafından

Markalar platformun aktifliğine göre belirliyor hediye sayısını. ileride inceleme postları daha aktif hale gelirse sayı artabilir.

Teşekkür ederim 

0 oy
önce (1,027 puan) tarafından

@admin ben çekilişten şampuan kazandım ama gelmedi. Onlar bizi niye kandırıyorlar mesela??

Valla bilmiyorum ki , ihtiyaçları varsa helali hoş olsun da yani sonuçta bekledik biz de gelecek diye. Burda firmaların da suçu var . 

Ya gitti artık öyle yapınca giden kişiye hak falan olmuyor ama markanın bUna dikkat etmesi gerekir 

önce (329 puan) tarafından

Bana da  Sebamed çıktı ama gondermediler ne gelen oldu ne arayan 

Evet @sebamed bu konuda yeterince dikkatli davranmadi.

önce (2,264 puan) tarafından

Evet banada çıktı ama elime ürün gelmedi

0 oy
önce (4,363 puan) tarafından

Hediye gelsin anında paylaşırım 😄 ama hediye kazanamadık 🥰

0 oy
önce (5,612 puan) tarafından

Bende de şans yok bir suru cekilise giriyorum ama elime birsey ulasmiyor şansimin boylesi 

0 oy
önce (5,735 puan) tarafından

1 senedir  takip ediyorum sayfayı hani hiç hediye çıkmadı ki ürün hakkindada yorum yapalım 😂

0 oy
önce (29,536 puan) tarafından

Öyle tabiki hediye alana kadar olmamalı urune yorum önemli.

Elimizde. Geleni yaparız ☺️

0 oy
önce (380 puan) tarafından

Bende bebek bez hediyeye Katıldım umarım Kazanırım Ama Daha açıklanmadi Bekliyoruz hayırlısı Ve İnşallah yeni güzel hediyelerle bekliyoruz🙏😂😂😂

0 oy
önce (2,264 puan) tarafından

Bana ilk defa çıktı  ama ürün elime ulaşmadı gönderilmedi  bana  bnde yorum yapmadım 

0 oy
önce (2,514 puan) tarafından

Çıksaydı yorum yapardım😏

0 oy
önce (946 puan) tarafından

Bana da 1 defa çıkmıştı yorumumu da yapmıştım 😊

İlgili sorular

+7 oy
12 cevap 416 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde admin (165,672 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 3,208 göst.