0 oy
3,160 göst.
Aile kategorisinde (133,632 puan) tarafından
Değerli Kullanıcılar,

Platformumuz her geçen gün büyüyor ve giderek artan bir kullanıcı kitlesine ulaşmış durumda. Burada çok iyi arkadaşlıklar kuranlar da var, kavga edip birbirlerini tehdit edenler de var. Daha önce defalarca postlarda, yorumlarda ve dm ile uyarmamıza rağmen ne yazık ki iletişim bilgilerinizi sadece sanal bir ortamda kullanıcı adını ve yorumlarını bildiği kullanıcılarla paylaşanlar oldu. Hatta post açıp sosyal medya kullanıcı adı isteyenler, whatsapp grubu kurmak isteyenler oldu. Yasaklı post diye kapattığımızda bize hakaret edenler, buranın yapısı bozuldu diyenler, her şeyi engelliyorsunuz diyenler oldu. "Biz çocuk muyuz kural koyuyorsunuz" çıkışında bulunanlar, yorumlarda uygulamamıza ve platformumuza hakaret edenler oldu.

Bu postu ister kural olarak algılayın, ister tavsiye olarak düşünün, tercih sizin... Aşağıda sıralayacakların arasında her ikisi de bulunuyor:

- Kesinlikle tanımadığınız güvenemeyeceğiniz kullanıcılarla iletişim bilgilerinizi paylaşmayın. İyi ilişkiler, arkadaşlıklar daha sonra kavgaya dönüşüyor ve paylaştığınız aile bilgilerini burada yayınlayabiliyorlar. Özel mesajlarınızın ekran görüntülerini burada herkesle paylaşabiliyorlar.

- Arkadaşlık kurduğunuz insanların kim olduğunu gösteren kimlik bilgileri yer almadığı için ve biz de üyelik sırasında TC kimlik bilgilerini kimseden istemediğimizden karşıdaki kullanıcının ne amaçla burada olduğunu bilemezsiniz.

- Aile içinde yaşadığınız sorunları, mahrem konuları, özel yaşamını ve sonradan pişman olacağınız postları, fotoğrafları lütfen paylaşmayın. Açtığınız her postu burada binlerce üye görüyor. Kaldırsanız bile hafızalarda kalıyor.

- Kullanıcıları şikayet veya tehdit edercesine paylaşımlarda bulunmayın. Kurallar gereği yasaktır. Kendinize yapılmasını istemediğinizi başkasına yapmayın.

- Postunuz kapatıldıktan sonra ısrarla ikincisini açmayın sonra kullanıcı şikayetleri giderek artmaya başlıyor.

- Bu bölümün başlığına uygun postlar açmaya özen gösterin. ANNELER SOHBET... Kavga Sohbet, eş ile sohbet ya da başka bir bölüm değil. ANNELER SOHBET. Yani bir anne olarak ya da anne adayı olarak postlar açmaya özen gösterin. Özel sorunlarınızı buraya taşımayın.

Yukarıda sayamadığım daha bir çok konu var. Bundan sonra bu platformda özelde görüştüğünüz kişilerle olan yazışmalarınız, ekran görüntüler paylaşılırsa ve yukarıda yapılmaması gerekenler devam ederse direk engelleme uygulaması yapılacaktır. 

Sakın bunları bir ceza gibi görmeyin. Sizlerin özel görüşmelerinin burada yayınlanmasını istemediğimiz içindir. Elbette eleştirileriniz olacaktır ancak iyice okuyup ona göre yorumlarda bulunursanız seviniriz. Hepinize saygılar sunarız.  

39 Cevaplar

+14 oy
(8,081 puan) tarafından
Her kelimesine katılıyorum. Fakat sizden çekinip yorumda birşey diyemeyen ama özelden hakaret vs edenler de direk engellenilmeli bence.
(662 puan) tarafından
Tuttum seni pikaçuuuu:)))
(133,632 puan) tarafından
Özelden hakaret edenler olursa ekran görüntülerini mail ile istiyoruz zaten. İncelenip tek taraflı hakaret varsa engelleniyor. Ama karşılıklı devam etmişse engel vermiyoruz ya da her ikisi de engelleniyor.
-Reklam-
+11 oy
(7,972 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Bazi dengesizler akıl yoksunlari ve en önemlisi  ar perdesi yırtilmis  utanmaz haya bilmez kisiler umarim dikkate alir bu uyarinizi 

Tesekkurler admin..
+8 oy
(25,224 puan) tarafından
Birde yorumlara çemkirmeyip fikirlere saygı duymayı öğrensinler löp diye yorumlara atlayıp insanın yazdıgın fikirle dalga geçen kücümseyen şeyler yazıyorlar herkesin fikri düşüncesi aynı olmak zorunda değil buna saygı duysunlar. Biriyle aynı fikirde değilsek eyvah yandık. 
(16,504 puan) tarafından
Ayakta Alkışş :)))))
tarafından
Selom çok haklı bu konuda :) :)
+7 oy
(2,633 puan) tarafından
Kişi engelleme olayıda gelse keşke. Postunu, mesajını, cevabını ve kendisini görmesek. Bunu geliştirebilirmisiniz 
(133,632 puan) tarafından
Bazı geliştirmeler zaman alacaktır ama bu konu üzerinde planımız var. Fikirleriniz için teşekkür ederiz.
(266 puan) tarafından
Katılıyorum size
(2,633 puan) tarafından
Rica ederim.
+5 oy
(2,267 puan) tarafından
Ilk defa paylasiminizi doğru buluyorum. Kusura bakmayın ama diğerlerinde fazla baskiciydiniz . O yüzden çocuk muyuz diye tepkiler geliyordu. Iki tarafında halkı haksız tarafları olabilir önemli olan objektif bakabilmek 
+3 oy
tarafından

Sen harikasin admine hanım <3:D 


Arkadaşlar umarım dikkate alırlar 

+2 oy
(436 puan) tarafından

Biraz önce sosyal medya adreslerini verenleri görünce bende şaşırdım nasıl güvenebiliyorlar ekleyen insanlar özel hayatınızın içinde olacaklar sonuçta :ermm:

+2 oy
tarafından
Kesinlikle dogru karar agzı bozuk olan kisiler de direk engelleyin admıne hanım cunku artık gercekten akıl almaz bir hal aldılar.. 
+2 oy
(222 puan) tarafından
Çok güzel yazmışsınız buradaki maksat bilgi paylaşımı, duygusal destek olmak ama anlayışsız herşeye şakayla cevap veren, herşeye hakaret eden 3 5 tane tip var, zaten biz burada niye varız? Gideriz instagram da Facebook ta yeni arkadaş bulur yazışırız, kendi gruplarını kurmuşlar buranın ağası benim der gibi, burayı karıştırmayın diğer hesaplarınızla. Helal olsun admin iyi yaptın. 
(4,859 puan) tarafından
Ayy ne güzel konuştun ..
+1 oy
tarafından

En iyisini yaptınız uyarı için teşekkürler gece gece yorduk sizleri de:D

+1 oy
(2,313 puan) tarafından
Çok güzel düşünülmüs bu devurde anneye babaya güvenilmiyor ki birde gereksiz whatsapp grubu vs çıkartıyorlar 
+1 oy
(5,492 puan) tarafından
Sevgili admin lütfen kullanıcı ve paylaşım engelleme olayını da getirin artık bazı paylaşımlar oluyo etkileniyoruz sürekli yukarda duruyor ya da bazı insanlar sürekli saçma postlar atıyor
+1 oy
tarafından
Kesinlikle haklısınız saygılar....
+1 oy
(176 puan) tarafından
Aynen haklısınız. Mesela geçen gün eşim beni burası hakkında uyardı. Karşındakinin kadın olduğunu nerden biliyorsun dedi bende belli konuşmasından dedim kadın gibi bi erkek bile olabilir dedi hiç böyle düşünmemiştim dedim öyle gerçekten. Yüzünü gördüğümüz kanımız canımız olan insanlarla bile kanlı bıçaklı olabiliyorken bu zamanda hiç görmeden bu kadar can ciğer olup sır vermek özel bilgileri vermek hic doğru degil. Yuvalara bile mâl olabilir. Tek bi kişiye verdim bi buçuk sene önce hala görüşüyoruz ama başkasına daha asla vermem kötü biri de çıkabilirdi risk almışım resmen.
+1 oy
(2,678 puan) tarafından
Çok doğru bir karar olmuş eminim bir çok kişi hatalarını anladı umarım bundan sonra bu tür olaylar yaşamayız 
+1 oy
(48,690 puan) tarafından
sevgili admin sadece engel vermek yetmez boyle birsey oldugunda hukuki süreç icin yardimda bulunun ip adresi vermek gibi.

çünkü iyice suyunu çıkardılar yok eşini bulup küfür etmeler falan iyice abarttilar. insallah bu guzel kurala uyarlar
0 oy
(3,669 puan) tarafından

Whapsap gurubu a katılmak isteyen:D

Saka saka kocam öldürür basta:D

0 oy
(3,274 puan) tarafından
Bosversenize admine hanım herkesin aklı fikri var kimse kimseye özelini paylaşmasın paylasiyorsada o paylasanlarin sorunu olacaklardan kimse sorumlu değil açıklama veya kurala hiç gerek yok bence 
(133,632 puan) tarafından
Size göre kurala gerek yok ama burada binlerce kişi şahsi kavgaların burada paylaşılmasını istemiyor. Doğal olarak uygulamanın düzenini de sağlamak için "Boşver" diyemeyiz.
0 oy
(22,070 puan) tarafından
Katiliyorum vla bazisi var her onune gelene numara vermeler yok instgrmdan faceden konusmalar ya insan herkesle nasl arkadas olabilirki helede sosyal medya sncda inmi cinmi belli  dgl 
0 oy
tarafından
Tanıdığımız insana bile güvenmiyorum  kaldık buradakiler özelim acacm. 

Güvenen çok var insaaalh pişman olmazsınız 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 1,775 göst.
7 Mart 2021 Diğer kategorisinde admin (133,632 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 409 göst.
27 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 2,545 göst.
20 Eylül 2020 Diğer kategorisinde admin (133,632 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 237 göst.
9 Aralık 2023 Aile kategorisinde Zzzzzz (1,436 puan) tarafından soruldu

380,116 soru

11,379,365 cevap

34,865 kullanıcı

...