+3 oy
1,095 göst.
önce Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından

Merhabalar arkadaşlar 4 ay önce bebeğim daha 2 aylıkken telefon msjlarini okuyarak ihanete uğradığımi anladım.Esim inkâr etti basit bir kadın olduğunu çıplak foto atarak onu tahrik ettiğini öylesine yazistigini söyledi ama inanmıyorumKi bu bile ihanettir yatmak gerekmiyor illa ki..Msjlari okurken elimden aldı çektiğim fotoları sildi.Delirdim resmen bir günde sütüm kesildi üzüntüden.Pislik reziller.Neyse ben bilerek bosanmadim delil toplamak için.Allah öyle büyük ki eşimin bilgisayarindan ona ait belge gördüm tcsini anne adı baba adı doğum tarihi ne ararsan var.Kadin evli ve 2 çocuğu var .Ben bu bilgilerle onun güncel ev adresini nasıl bulurum? Kocasi ,ailesi herkes duysun istiyorum.Ne olacaksa olsun.İkisini de rezil etmek Lütfen bilen varsa yazsın içime attım hiç kimse bilmiyor.Herkes bizi iki deli aşık dünyanın en mutlu, şanslı kadını sanıyor.Bilmiyorlar ne acılar yaşadığımı.Hayatima odaklanamiyorum aylardır.Buraya içimi dökmek istedim

24 Cevaplar

0 oy
önce (2,344 puan) tarafından

Kadını rezil etsen ne olacak etmesen ne. Zaten rezil kadın o bunu göze alarak yapmıştır her şeyi. Şimdi yapan kıymetli. Ortaya atar bir yalan herkes ona inanır sana. değil. Böyle insanların belalı kırıkları çok olur. Yarın obur gün seni takıntı haline getirir çocuğuna sana zarar verir. Hiç bulaşma bas tekmeyi o adama hiç muhatap olma. Ama kanıt topla ve sakla .

-Reklam-
0 oy
önce (8,456 puan) tarafından

İlk önce bunu yapıcaksan o evi terk etmen gerekiyor yada eşinden uzaklastırma alcaksın. Eşinn bu sefer gelip sanada zarar verebilir . Ben illa ulascam kocasına dersende her şeyi göze al derim ben cünkü ağır şeyler konuşuyoruz şuanda. Herşey olabilir cünkü hele bir erkek bunu kolay kolay hazmedemez, aynısı benim yakın arkadasının basına geldi eşi evli bir kadınla görüsmüs hatta yanyana fotolarını görmüs bir sinirle evi terk etmiş annesine gitmiş kadının kocasına ulasıp herşeyi bir sinirle anlatmıs adam sen iftira atıyosun demiş inanmamıs arkadasım fotoyu atmıs adam görünce fotoğrafı geri çekmiş adam siz benim evliliğimi bitirdiniz vs vs demiş ama sonuç hala beraberlermis kadınla. Ve arkadasımda beraber maalesef onunda cocuğu kücüktü kocası yalvardı yakardı geri döndürdü bir şekilde sonunuz böyle olmasında sizin bu hikayenin az çok sonu belli gibi geliyor bana 

0 oy
önce (62 puan) tarafından

Silinen fotoları geri getirme uygulamaları oluyor yada çöp kutusuna bakın atam geçmişine takip ettiklerine

0 oy
önce (427 puan) tarafından

Canını acıtmak istemiyorum daha fazla ama evliyse illaki bişey yaşadılar bunu düşünerek daha hirslanir o midesiz adamın yanında kalmassin

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 511 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Pakize333 (2,754 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 766 göst.
8 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Nihal.34 (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 353 göst.
22 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Talihsizgelin06 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 211 göst.