+1 oy
78 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (179 puan) tarafından

Karaca ve fakir arasında kaldım. Benimki korkmazdı. Yandı. Şu an fakir ve karaca arasında gelip gidiyorum. Siz hangi markayı kullanıyorsunuz? Atacağım iki görseldeki ürün de 1200w. Fakire bir tık daha yakınım. Çünkü haznesi daha büyük.Karacanın ev aletleri genelde sıkıntı veriyor. Belndırını kullanmadım hiç. Kullanan varsa önerilerinize açığım. 

image

image

4 Cevaplar

+1 oy
önce (3,100 puan) tarafından

Ben karaca aldim ayni benzer seti, bozuldu tamirde etmiyorlar. Karaca pismanliktir aman bulaşma.  Bende bekleyim onerileri cunku yenisini almak zorunda kalacam

-Reklam-
0 oy
önce (6,752 puan) tarafından

Ben fakır aldım öyle çok kullanmadım yenı olduğu için ama çevremde kullanan kişilerden tavsiye aldığım için aldım postumdada paylaşmıştım hatta

önce (179 puan) tarafından

Yorumları da iyiydi canım zaten. Haznesi büyük o yüzden gelip gidiyorum. Karaca bir tık daha uygun buna göre. Uzun süreli gitsin de. Gerisi önemli değil. Teşekkür ederim. 

önce (6,752 puan) tarafından

Ne demek rica ederim şimdiden hayırlı olsun

Sağol canım. 

0 oy
önce (1,764 puan) tarafından

Fakir 👍🏻👍🏻👍🏻

Teşekkürler canım. 

önce (1,764 puan) tarafından

Rica ederim canım maşallah 4 yıldır aktif kullanıyorum hala sapasağlam o yüzden gönülden tavsiye ederim 

0 oy
önce (1,008 puan) tarafından

image

image

image

Ay sakın karaca alma karaca aldım 3.kullanimda çorba yaparken bozuldu inanirmisn alalı 2 hafta olmuştu iadeye verdim gittim Bi tane büyük boy beko dan aldım çok şükür 6 senedir kullanırım taş bide küçük boy aldım arzum oda taş.

1. Si karaca bozulan.

2 arzum şuan günlükte onu kullanıyorum. 

Bekoda hep elimdeydi arzumu alıncaya kadar küçük boy gunluge daha iyi dıe küçükte aldım. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 84 göst.
0 oy
11 cevap 396 göst.
16 Eylül 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde yolunyolcusu (181 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 93 göst.
4 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 189 göst.
10 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Asel hira (886 puan) tarafından soruldu

413,249 soru

12,442,046 cevap

46,025 kullanıcı

Kategoriler

...