0 oy
56 göst.
önce Diğer kategorisinde (176 puan) tarafından

10+4 haftalik hameyim karjn agrisi bel agrisi mide ynmasi kalp agrisi normallmidr halszlk 

2 Cevaplar

0 oy
önce (2,910 puan) tarafından

10 haftadan bildiri hepsi yaşanıyor özellikle karın ağrısı 

önce (176 puan) tarafından

Bnmde karin bel agrisi bacaklarima vuran agri var 

Kaç kilosun 

80 kiloyum kilo almadm hic 80 kiloyla hamile kaldim 3 aylik oldu bebek hala 80 kiloym hic birsey yiyemiyorm cnku yanmadan dolayi

Ben karnımın sürekli agridigini doktora söyledim de zayifsin bunyen zorluyo seni dedi . Yani ilk cocukta da aynı kiloydum yoktu böyle bişey saçma geldi biraz ondan sordum

Anladim ilk cok zorlanmadm kusuyordm sadexe bunda resmen yerlerdeym neden boyle oldu blmiyorm randevu aldm ne dicekler blmiyorm

-Reklam-
0 oy
önce (3,018 puan) tarafından

Valla bende hepsini yaşadım özellikle baş ağrısı öldürüyordu beni 13+6 günlük olduk bu haftam çok güzel geçti baş ağrısı geçti vitamin ilacı aldım çok iyi geldi halsizliğim geçti gün boyu ayaktaydım ama hiç kötü hissetmedim demir eksikliği çok halsizlik yapıyor 

Hangi vitamin i aldin

Hatirlamiyorm ilk cocugum 3 sene oldu unuttm acikcasi bu ikimci de hic bir ilac kullanmiyorm

Ben her ilacı kullanmıyorum cnm içeriği temiz olan bir markanın ilaçlarını kullanıyorum nbtlife diye bir marka var onun endofer  demir ve c vitamini içeren bir ilaç çok iyi geldi hamileler Gönül rahatlığıyla kullanabilir belirli eczanelerde satılıyor istersen sor cnm eczacıma sorup internetten sipariş verdim daha uygun 

Bende bu zamana kadar hiçbir ilaç kullanmadım cnm folik asit dahil ama vucüt yoruluyor vitaminsiz kalıyor bebeğimizden artık bizden beslendiği için daha zayıf düşüyoruz 

Ben her ilacı kullanmam hele hamileyken içeriğini bilmediğim hiçbir ilacı kullanmıyorum doktorun yazdıklarını asla almam benim güvendiğim bir ilaç markası var doğal temiz içerikli nbtlife bütün ilaçlarımı ordan alırım nbtlife nin endofer demir ve c vitamini içeren ilacını aldım her eczanede satılmaz belirli eczanelerde satılır istersen eczanenize sorun eğer varsa bilgi versinler sana sende internetten sipariş ver ordan çok daha uygun 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 33 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde ipek4161 (4,073 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 65 göst.
0 oy
3 cevap 86 göst.
0 oy
3 cevap 161 göst.
8 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,978 soru