0 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde (2,798 puan) tarafından

Kızlar oğlum 1 yaşında slepy 6 numara bez kullanıyor geceleri sabaha kadar bez dolup taşıyor bu aylarda normalmi yoksa slepy 6 numara bez sızdırıyor mu 

14 Cevaplar

+2 oy
(14,107 puan) tarafından

1 yaş çocuk için 6 numara büyük değil mi canim.

(137,793 puan) tarafından

sen hangi marka kullaniyin cankus

(6,565 puan) tarafından

prima kullaniyirum. kizimda hep prima kullandim . oglanda ucuz olsun kici ucuza alissin diye hamileyken slepy aldim  iki uc aylik stok yaptim 1 2 3 no ama benimkilerin gotleri pahali sevio😂😂😂 on gun zor kullandik slepyi. acik paketi attim . kapalilari muhtarliga verdim ihtiyac sahibine verilir diye. primaya gectim

(1,388 puan) tarafından

Ben Molfix 6 kullniyorum  5 beli küçük geliyor sanki

(14,107 puan) tarafından

Ben sleepy kullandım. Bi kac bez slpeey nin kalıbı dar diye molfixe geçtim ama o da geçmeyen Pişik yapı. 25 aylikta 5 no ile slpeey bezle biraktirdim ben sızma olmadı hiç 

(6,565 puan) tarafından

beni. o seri hataliydi sanirim . cunku 11 de gece bezi bagliidum gece 2 de yaniuc saat icinde ih ih ih oglum rahatsiz uyaniyordu. bez balon gibi sismis bacaklari ayrik sekilde poposu buz gibi temmuz sicaginda. ve bezin icindeki silikon jelelr topak tokap cocugun popoya yapismis bezin ici eriyor resmen yapisiyordu . bez degisince de uyanio cocuk. gece gece bebek uyutmaya calisiyordum. normalde ilk yenidogan zamani gece kaka pirtlattiysa degisilir ciste degisilmez surekli.  primayi aksam 9 da baglar uyuturum sabah 8 e 9 a nezaman uyanirsa ozaman alirdim kaka yapmadiysa yani gece emzir devam etsin uykuya emzir devam uykuya seklinde oluo.slepyde uc saatte bi en gec almak gerekti bezi gece 

-Reklam-
0 oy
(13,087 puan) tarafından

Babyturco kullanıyorum sızdırmıyor ama büyükmü acaba

0 oy
(5,910 puan) tarafından

Çok normal aynısıni yaşıyorum sabah kalkıyorum üstü hep islak o  yüzden kaç kez kalkıyorum 4 ile 5 arası bez kullanıyorum

0 oy
(496 puan) tarafından

Ben de molfix 6 numara kullanıyorum artık küçük geliyor sızdırıyor. 14 aylık

0 oy
(164 puan) tarafından

Bence büyük biz 5 kolanıyuruz 1 yaş 

0 oy
(182 puan) tarafından

1 yas icin cok buyuk bez tasmasi normal sleppy hep tssiriyor zaten baby turko cok guzrl sabaha kdar kuru kaliyor

0 oy
(164 puan) tarafından

Bence büyük 5 olur 

0 oy
(5,759 puan) tarafından

Bebeginiz kac kg ? 1 yas icin 6 numara buyuk. 

Geceleri prima premium care ya da prima harmonie kullanmanizi tavsiye ederim.

(1,904 puan) tarafından
+1

Prima çok pahalı canım belki alamıyordur şahsen bende alamam yani gereksiz pahalı

(5,759 puan) tarafından

İndirimleri takip edince biraz daha uygun oluyo. Mesela bugun migrosta 1 alana 1 bedava gibi bi kampanya var. Bu ay 2 kez oldu bu kampanya. 

Ama geceleri hem cocuk islaniyo hemde 2.bi bez kullaniliyo bu sekilde ayniya gelmiyo mu. Evet pahali bi bez ama sadece gece kullanimi icin tercih edilebilir. Zaten 2 tane diger bezlerden kullaninca da hemen hemen ayniya geliyodur.

(1,904 puan) tarafından

Normalde ben hep molfix kullanıyorum külot bezinide kullandım asla sızıntı falan yapmayan bir bez çok memnunum eşim bu sefer baby turco almış onunda kalıbı yapısı falan iyi ama 2 gündür taşırma yaptı bide benim oglan geceleri su içiyor oyüzden galiba çok çiş yapıyor

(5,759 puan) tarafından

Gunduzleri Goon Premium soft oneririm. Baby turco hic iyi degil 1 kez cis yapmaya bile icinde ki pamuklar topak topak oldu. Molfixte sizinti yapti. Daha dogrusu bebek buyudukce sizinti ,tasirma olayi artiuo bence. Ben gunduzleri Goon ,geceleri prima da care buldum. Bu arada gece saat basi emerdi. 

0 oy
(1,117 puan) tarafından

Ben sleepy 6 numara külot bez kullanıyorum. Allah'ım o kadar memnunum ki, hic sizdirmadi bu zamana kadar. Külot bez biraz zahmetli ama çok iyi

0 oy
(3,754 puan) tarafından

Molfix 5 numara kullanıyom 34 aylık seninki daha küçük kız 

(1,388 puan) tarafından

Ben büyük mu kullaniyomusum 6 kullniyorum 10 aylıktan beri 12 Ayn içinde

0 oy
(1,904 puan) tarafından

Baby turco ve molfix kullanıyorum ben 11 aylık 6 numara ama gece okadar çiş yapıyor ki 2 gecedir bezi taşıyor komple üst baş degiştiriyorum hiç taşırma yapmazdı 2 gecedir yapıyor nedense ya 

(1,388 puan) tarafından

Gevşek bagladgimda belini kaçıyor aşağı da sarkık olursa bir kaç kez oldu belinide sıkar diye de korkuyordum fazla gevşek yaparmisim

0 oy
(212 puan) tarafından

Şikayetvardan şikayet ederseniz numune yolluyırsunuz inceliyorlar sonra da size 1 paket yolluyorlar

0 oy
(2,045 puan) tarafından

Gece daha iyi bir marka bez takabilirsin. 1 paket molfix al mesela uzun süre yeter. Ben hadi deneyeyim diye aldım bir kez sleepy çabucak sızdırma yapıyordu. Gün içinde çabuk müdahale edildiği için iş görür ama gece yeterli gelmiyor 

0 oy
(5,707 puan) tarafından

Goon kullandim sleepy kullandim hep ıslak daha biraz önce komple soydum bez tasirmis gene ama benim oglum.cok su iciyor ben ona bagliyorum

0 oy
(1,089 puan) tarafından

Bebeğin iki aylık iki numara kullanıyorum hiç pişik yapmadığı için değiştirmek istemiyorum ama tasiriyor gerçekten onun dışında çok iyi

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 199 göst.
16 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 110 göst.
26 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Unalgll (64 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 238 göst.
10 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,124 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 183 göst.