+1 oy
249 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (238 puan) tarafından

Gratisten alıp da memnun kaldığınız ürün nedir? Bir de fiyatıni yazar mısınız? 

Cuma günü inşallah gideceğim de. Yakın cevremde Gratis olmadigi için malum :) 

Mesela ben morfose'un fön sütünden çok memnunum. Hem kokusu çok güzel vanilya şeker gibi hemde saçı kolay taranmasını sağlıyor. Bir de bakım yapıyor. Fiyatı da en son 109 lira falandı. 

Sizinde memnun kaldığınız ürün nedir yazarsanız sevinirim? 

NOT: Her türlü ürün olabilir saç olur tırnak yüz makyaj vs vs. 

Şimdiden teşekkürler ❤️❤️

6 Cevaplar

0 oy
önce (238 puan) tarafından

En İyi Cevap

Postum üste ciksin 

-Reklam-
+1 oy
önce (5,819 puan) tarafından

Almak için mi alacaksın bacım? Yokmu bir eksiğin ihtiyacın? 

Aslında serum istiyorum. Hani bütün kızlar akşam uyumadan önce bakım yapıyor ya. Biseler biseler sürüyor. Yanaklarına serum damlatiyorlar. Öyle bişe yapmak istiyorum. Ama çok da pahalı olmasın istiyorum:) 

Aslında herşeye ihtiyacım var da bı yerden başlayayım diyorum 

önce (5,819 puan) tarafından

Canım bence ucuz diye alma daha çok yüzünü mahvedersin 

Serum alacaksan git eczaneden al içeriği temiz olur en azından 

0 oy
önce (1,043 puan) tarafından

Lykd makyaj sabitleyici sprey aşırı beğeniyorum ben kuru ciltli olduğum için pembe renk kullanıyorum yağlı cilt için mor renk oluyormuş sanırım kardeşim almıştı bana pembe rengini makyaj yapınca sıkıyorum makyajı canlandırıyor yüzümü Işıl Işıl yapıyor mor olanı da geçen kendine almış denemek amaçlı ama hiç Işıl Işıl yapmamış makyajı canlandırmamış sanırım yağlı ciltlere uygun olduğu için öyle olmuş ben çok öneririm bu sabitleme spreyini fiyatı da şimdi baktım 159 tl yazıyor 

önce (770 puan) tarafından

Benim cildimde kuru bende alayım ondan

Cildinizi nasıl biliyorsunuz. Benim bazen yağlı bazen kuru oluyor anlamıyorum 

önce (1,043 puan) tarafından

Yağlı ciltler genelde parlak oluyor sivilceye karşı daha açık oluyor mesela benim ki kuru kendimi bildim bileli kuru cildim var nemlendirici benim için ihtiyaç ama yağlı citlerde cilt kendini nemlendiriyor gerek kalmıyor diye biliyorum mesela ben banyo yapıp çıkınca direk nemlendirici sürerim yoksa cildim geriliyor gibi olur kurur soyulur

0 oy
önce (4 puan) tarafından

Teleskopik rimel çok iyi kendi marka rimelleri de gayet basarili deneyebilirsiniz 

Araştırıyorum şimdi İnternetten. Teşekkür ederim kuzum :*

önce (4 puan) tarafından

Yardimci olabiliyorsam ne mutlu ha bu arada dalinin kolonyalari var kiraz çiçeği kokulu o da aşırı iyi 

0 oy
önce (3,070 puan) tarafından

Ben kendi markalari parfumlerini cok sevdim, transparan pudrasi birde fondoten vardi ismini hatirlamiyorum ama galiba yine kendi markalari. Uygun ama onyargisiz aldim bayagi memnunum cok dogal duruyor

0 oy
önce (1,923 puan) tarafından

Pazar günü yaptım en son alışverişimi 😍 kirpik kıvırıcısını seviyorum oranın. Yenileme zamanım gelmişti yenisini aldım 209 tl'cikk 😅😅 Çok dayanıklı ve kullanışlı.. flormar rimel aldım, krepe tarağı aldım, siyah nokta temizleme bandı aldım bir de 💕 gratis kart olunca bayağı uyguna geldi hepsi toplam 400'e yakın tuttu. 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 917 göst.
0 oy
18 cevap 586 göst.
22 Şubat 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde clk38 (1,461 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 133 göst.
8 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Deu (82 puan) tarafından soruldu
+3 oy
16 cevap 826 göst.
18 Kasım 2021 Diğer kategorisinde yigitinannesi0 (1,300 puan) tarafından soruldu

413,086 soru

12,436,846 cevap

45,832 kullanıcı

Kategoriler

...