0 oy
350 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (7 puan) tarafından

Yaklaşık üç senedir oturuyorum eşimin ailesinin evi karsisida onların.. ancak karşı komşuyu çok beğenmedim ilk eve çağırdığımda hep kendinden bahseden hiç karşısındakinin nasıl biri olduğunu söylemeyen biri olduğunu anladım tabi bazı hareketleri de rahatsız edince uzak durdum biraz sonrası eşime evinin anahtarını verince gidip kapısını çalıp durumu güzellikle anlatarak anahtarını iade ettim. Ancak bana çok saçma bir cümle kullandı belki başka biri ona benim gibi sakin bir cevapla karşılamazdi.. benim yaklaşık bir yaşında bebeğim var ve kendisi oldukça saçma nasihatler yapar herşeye tamm deyip gecistiriyorum. Ancak bebeğime " .. anne baban sana bir şey yaparsa mahfederim onları" bende "aşk olsun ya o ne demek bizim evladımız ne yapabiliriz yavrumuza?" Dedigimde"çocuğunu çöpe atan var, aşağıya atan var".. gibi bir üslup ile karşılaşınca irtibatı kestim tamamiyle.. o gün alt komşumla konuşurken karşıdakinin benim hakkımda söylediği bir cümleyi duydum konusuna demiş ki "ben çocuğu sıkı giydir vs dedim beni engelledi". Demiş ben çok şaşırdım durumu da anlattım. Kadında şaşırdı. Sizde amacı ne olabilir böyle bir yalana basvurdu durumu anlatmadı sizce

11 Cevaplar

0 oy
önce (2,756 puan) tarafından

Anahtarı neden eşine vermiş 

Sen anahtarı verince sana ne dedi 

Mesela nasıl nasihatler yapıyor 

önce (7 puan) tarafından

İşte dışarı çıkıyor çocukları var okula götürüyor eee işte doğalgaz vs açık olurda biz girip kapaticakmisiz

Ben verince birşey diyemedi zaten dedim" farklı bir durum olur vs tatil gibi o zaman verirsin hani gerek yok kalmasına dedim" 

Karşıdakini cahil birşeyden anlamayan biri olarak görüyor herşeyi kendisi biliyormuş gibi davranıyor. Bebeğim olduğunda lohusaligimda geldi. Bebeğim o zaman anlı ağlıyordu yani aldı çocuğumu kucagimdan "bak bende sustu" dedi kundak yapıp sardı kucağına aldı ben baya sinirlendim ama eşime baktım o çok iyi anladı beni aldı onun kucağından 

Sinir hastasi eder insanı böyleleri 

-Reklam-
0 oy
önce (50 puan) tarafından

Eşine neden anahtar vermiş onu anlamadım canım tatile vs mi gitmişler ki anahtar veriyo ne alaka, sen varken bide eşine niye. 

0 oy
önce (1,096 puan) tarafından

Bu kadından uzak dur ailene dahi yaklaştırma eşine neden anahtar veriyor sen baya herşeyi alttan almışın ben olsam hemn tersler irtibatı keserdim 

önce (7 puan) tarafından

Genelde ben cikmiyorum fazla muhattap olmak istemiyorum esim konuşuyor..zamanında bizim evin anahtarını bile istedi ben vermedim eşime sormam lazım dedim. Tersledim zaten engelledim kayınvalideme de durumu ilettim gorumcelerde vardı baya şaşırdılar yaptığı terbiyesizliklere yani

Evinin anahtarını niye istiyor deli mi ne

0 oy
önce (3,089 puan) tarafından

Yazdiklarindan anladigim.kadariyla pek saglikli biri değil. Evimin anahtarini me curretlw istiyor, kendi evininkini ne diye veriyor... tuhaf. Her turlu sey beklenir herkesten bu zamanda. Irtibati kesmekle iyi etmişsin.

0 oy
önce (1,940 puan) tarafından

İyi yapmışsın canım böyle toksiklerle görüşülmez deli mi ne 😡

0 oy
önce (811 puan) tarafından

Ay kesinlikle muhatap olma onun tahtaları eksik belli. Böyle insanların ne yapacağı belli olmaz aklından geçenlere bak..

0 oy
önce (1,803 puan) tarafından

Kaç yaşında bu fikirsiz şahsiyet ağzından çıkanı kulağı duymamış iyi yapmışsın uzaklaşmak en doğrusu karşı komşun diye konuşmak zorunda değilsin

0 oy
önce (136,535 puan) tarafından

laflar hakkinda bi yorumum yokda yasadiginiz binadakileri evinize neden cagiriyonuz samimiyete yuz goz olmaya gerek yokki

0 oy
önce (158 puan) tarafından

Arkandan iftira atıp konuşan birinden kaç onun yüzüne bile bakma öyle insanlardan korkulur her şeyi yaparlar 

0 oy
önce (4,564 puan) tarafından

Ben kadinin ruh sagligini normal gormedim. Ya ailende gozu var ya da rahatsiz baska aciklamasi olamaz. Dikkatli olmano oneririm.

0 oy
önce (747 puan) tarafından

Annemlerin yan dairesinde bı amca var ama benim çocukluğumdan beri yani eşi vefat etti şimdi yalnız. O bile sadece memlekete gittiği zaman nolur nolmaz evin anahtarını anneme verir. Adam seksen küsur yaşında adam düşün. 

Burda kesinlikle büyük sıkıntı var. Selam dahi vermem yani uzaklaşirim. Eşimin de muhatap olmasını istemem. 

Merak ettiğim kadın sizin yaslarinizda mi sizden buyuk mu bide sizden önce eşinizi taniyorda o yüzden mi anahtari ona veriyor. Hadi anahtarı verdi diyelim sana vermesi lazım mantıken. 

Çocuk için soyledikleri yaptıkları heleki hiç hiç kabullenilir bişey değil kendi anamız babamız dediğinde bile sinir olurken böyle şeyleri elalemin kadını hiç yorum yapamaz müdahalede bulunamaz.

önce (7 puan) tarafından

Bende bir yaş büyük 37 yaşında sanırım tanıyor tabi eşimin kiracisi diyebilirim. (Eşimin ailesinin evinde kiraya oturuyor) Beni görmüyor çünkü ben hiç çıkmıyorum muhattap olmuyorum hoşlanmadım çünkü kadından. Ama şu ilginç böyle bir kadının arkadaşının olması kafa karıştırıcı nasıl konuşuyorlar anlamıyorum yani

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 282 göst.
11 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,357 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 300 göst.
2 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nehirelam (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 706 göst.
2 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Nehirelam (21 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 222 göst.