+2 oy
277 göst.
Diğer kategorisinde (3,425 puan) tarafından

Annemin şeker hastalığı başladı yeni ilaç kullanıyor.sekerini ölçmüş normal çıkmış ama 

Bir ara tükürürken tükürükle kan gelmiş ve daha sonra tek gözüne kan inmiş yani gözünün içi kanlanmiş.

Başına veya bir tanıdığınız başına böyle bir şey geldi mi?

Annemle babam biz küçükken boşandı, şimdi de anneme birşey olursa diye çok korkuyorum Allah korusun😭

Annemden başka kimsemiz yok dua edin Allah rızası için🙏

Tahlil vermiş öğlenden sonra çıkacak inşallah temizdir😔

5 Cevaplar

+1 oy
(6,560 puan) tarafından

Allah izi kalmayacak şekilde şifa versin inşallah temiz çıkar sonuçları 

(3,425 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun canım🙏

Allah huzuru, mutluluğu,bereketi evinizden eksik etmesin❤️

(6,560 puan) tarafından

Amin çok teşekkür ederim ❤️

-Reklam-
+1 oy
(70 puan) tarafından

Şeker hastalarında diş ve diş eti problemleri olabiliyor ondan dolayı kan gelmiş olabilir ağızından 

(3,425 puan) tarafından

Ay inşallah öyledir canım🙏 teşekkür ederim❤️

+1 oy
(304 puan) tarafından

Rabbim şifa versin canım korkma şeker değeri güzelmiş zaten belki dış etleri kanamıştır ondandır 

(3,425 puan) tarafından

Allah razı olsun canım inşallah öyledir

+1 oy
(7,284 puan) tarafından

gecmis olsun birsey olmaz allahin izniyle. tukurukle az bise kan gelsiyse belki dis etinden falan kanamistir oyle dusun yani. goze de normalde bazen sebepsiz yere kan oturur olabilio ama doktora gtsin tabi ihmal etmesin yani iyi dusunun . ama kntrle gtsin 

(3,425 puan) tarafından

Allah razı olsun canım,Kontrole gitmiş tahlil de vermiş yarın tekrar gidecek🙏

+1 oy
(511 puan) tarafından

Rabbim şifa versin inşallah geçmiş olsun.babamdaayni belirtiler vardı sizi korkutmak istemem ama ağızdan kan gelmesi normal değil beyin cerrahina muhakkak götürün acile götürüp işlem yaptırmayın beyindeki bazı sıkıntılar ağızdan kan gelmesiyle hareket azalmasıyla kendini belli ediyor babamdan biliyorum çok zor Allah yardımcın olsun bacım ihmal etmeyin bide araştırma hastanesi olsun özel felan boş 

(3,425 puan) tarafından

Allah razı olsun inşallah canım🙏

Çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah babana da,neyi vardı acaba?

(511 puan) tarafından

Babamda ağızdan önce kan geldi sonra yürüme zorluğu başladı derken hemen acile gittik kan alındı bişey cikmadibdk iyi dedi kız kardeşim iyiyse niye kan geliyo diyip kavga edince beyin cerrahi hemen emara almış beyin tümörü dedi hemen bakırköy eğitim araştırma hastanesine gönderdi hem doktorları hem çalışanları çok iyiydi bize karşı.cok zor bı surec benim babam 7yil çekti geçen senede 7 ay entube yattı ve vefat etti.o İst bende urfadaydim okadar zorlu hasretle kaybettim babamı.rabbim su gunlerin hürmetine annecigine şifa nasip etsin inşallah .yazdım ama korkma hemen sadece tedbirli olmak iyidir doktorlar bize bukadar yaşaması sadece sevgiye bağlı demişti çok güzel baktım annem kardeşim sevgi herşeye ilaç diyolarya çok doğru:,((

(3,425 puan) tarafından

Başınız sağolsun canım🙏

Allah razı olsun anneme söylim beyin cerrahine de gitsin.

Ah canım çok zor bir süreç yaşayan bilir:(Allah yardımcınız olsun bir daha yaşatmasın inşallah🤲🏻

(511 puan) tarafından

Evet çok zor heleki ailene bagliysan illa kötü düşünme ama tedbirli olmak iyidir bizim gibisi daha zor o yüzden yazdım hakkını helal et .

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 272 göst.
2 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Tugce12. (648 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 422 göst.
11 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 184 göst.
11 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tugce12. (648 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 347 göst.
6 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,301 soru

23,774,491 cevap

316,084 kullanıcı

...