Bu aralar sanki buraya bi haller oldu
Tavırlarınız cok değişti
Bilmediğimiz bişey mi var
Aklınızda burdan gitmek varsaaaa
Sakın ha 😁
Mutlu musunuz kızlar❤️ ruh haliniz nasıl
Mutluyum çok şükür (inşallah akşama kavga etmeyiz)
😁😁
Sürekli temizlik derdi olmasa gayet mutluyum kaynanam gelecek ev topluyorum
Temizlikte zor da ne pişirsem derdi varya işte o beter 😁
Yok onu günlük ayarlıyorum
Ben nötrüm bu konuda ya bilemedim şimdi🥲
Havadandır o 😁
Nötr durumdayım ama neden böyleyim bilmiyorum
Havadandır kesin 😁
O konuda bile fikrim yok 😀
Elhamdülillah ❤️
Mutluluğunuz daim olsun ❤️
Çocuklarım ağlamasa mutluluğum Allah’a şükürler olsun ama ağlıyorlar ağlıyorlar 😂
Ağlarlar Ağlarlar bacım insanın beyninin içine içine Ağlarlar hatta duymadığını sanır bağırarak Ağlarlar 😁
Ay evet ya hic tadi tuzu kalmamis buranin sohbet muhabbet kalmadi sikici olmaya basladi anladigim kadariyla adminde durumun farkinda o sohbet postlari acmaya baslamis itiraf zamani dunyada tek kalsan naparsin yuz guzelligi mi huy guzelligi mi gibi 4 senedir burdayim ilk defa goruyorum bunlari
Baktı bizden hayır yok kendi işini kendisi yapıyo 😁 kız valla kac gündür girmiyorum bile hiç sohbet yok, sağlık postlarını cevaplamak istemiyorum sağlık belkiyle olacak degil o yüzden sıkıldık yahu 😁
Kiz anlik postu acsakta tadi yok ki ben aciyorum kimse sohbet kurmuyo cok az yani kuraninda hakkini yemeyim
Evet ya birbizimi atmayı birak manzara atamaz olduk 😁 yoksa çoğu kisiyi gördüm mesela anlık birbirimizi atardık eğlence çıkardı nerde eski gözü karalar 😁
Susma hakkimi kullaniyorum yoksa agir konusum kufur bile edebilirim bu hale getirenler utansin
Elhamdülillah mutluyum 🩷
Allah daha da mutlu etsin. Duam hepimiz için 🥰
Amiiin cümlemizin yuvası bereketli, bol huzurlu olsun hepimiz mutlu olalım, en cok biz hakediyoruz 🥰
Amiiinn 😍
413,265 soru
12,442,611 cevap
46,042 kullanıcı