+2 oy
62 göst.
Diğer kategorisinde (1,102 puan) tarafından

Kızlar bulaşık makinesi alacağım hangi marka daha iyi sizce daha önce Arçelik kullanıyordum fakat son zamanlarda leke çıkarmamaya başladı siz neler önerir misiniz

4 Cevaplar

+2 oy
(922 puan) tarafından

Annemde altus var yıllardır kullanır tık demedi

-Reklam-
+1 oy
(4,709 puan) tarafından

Arçelik kullanıyorum diyecektim usul usul kaçıyorum. Bende Arçelik çamaşır makinesinden memnun değilim 🙄

(1,102 puan) tarafından

İnan bende 5 sene oldu daha bulaşık makinem bozuldu ilk 2 sene çok kullanmadım zaten çocuk doğunca kullanmaya başladım yani 3 senedir aktif kullandım diyebilirim ama son zamanlarda leke çıkarmıyordu sudan geçirdiğim halde şimdi de gur gur diye ses çıkarıyor su gelmiyor giderde hortumlarda sıkıntı yok ama neden oldu anlamadım çamaşır makinesi de yine 5 senelik ama doğru düzgün yumuşatıcı kokusu vermiyor yumuşatıcı yerine su biriktiriyor temizlenmeme rağmen bazen kirli olan çamaşırların bile lekesini çıkarmıyor ayrıca buzdolabı da Arçelik yine 5 senelik yaz kış meyveler buzlanıyor aradım ayarını yaptım yine aynı muhafaza sorunu var anlamadım neden böyle oldu çok güvendiğim bir markayfı 

(4,709 puan) tarafından

Bende çocuktan sonra bulaşık makinemi aktif kullanıyorum 3 sene oldu benimde 5 senelik canim, beyaz eşya şansi işi ben memnunum şimdilik buzdolabında öyle bir sorun yaşamadım ama çamaşır makinesi binpisman oldum en iyi deterjanı kullanıyorum yine memnun olmadım yumastici aynı şekilde, hiç koku yok. Benimde deterjan haznemde su birikmeye başladı temiz olduğu halde su var şok oldum. Ben bosch almadigima pişman oldum

(1,102 puan) tarafından

Bosch ve Profilo en çok duyduğum ve önerilen markalar canım çevremde de duydum hep ben aldığım dönemde Arçelik meşhurdu işte aldık ama böyle oldu annemin buzdolabı çamaşır makinesi bulaşık makinesi Profilo çok hoşuma gidiyor çamaşırlar mis gibi çıkıyor hatta annemin çamaşır makinesi baya eski 10 seneden fazla oldu yarım yamalak çalışıyor ama ona rağmen benim yeni sayılacak makineden daha temiz ve güzel kokulu çıkarıyor 

Bir de canım çamaşır makinende su kokusu oluyor mu ben çamaşırları çok atmam az atarım iyice yıkasın diye ama çamaşır çıkınca yumuşatıcı yerine beklemiş su gibi kokuyor çamaşırlar 

(4,709 puan) tarafından

Yok kokmuyor canim yumuşatıcı çok kullanmam nadirdir ama hiç su kokusu almadım  şuan bingo deterjan kullanıyorum onun hafif kokusu var. Evet Bosch annem ve kayınvalidem kullanıyor çok memnunlar

+1 oy
(1,143 puan) tarafından

Profilo kesinlikle

(1,102 puan) tarafından

Bende Profilo düşünüyorum canım annemin var aşırı güzel yıkıyor ya çok beğeniyorum ama gine de farklı marka önerisi varsa diye sormak istedim 

+1 oy
(1,078 puan) tarafından

Bence Altus . 6 buçuk yıldır kullanıyorum çok memnunum 

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 83 göst.
0 oy
1 cevap 34 göst.
+1 oy
6 cevap 214 göst.
0 oy
4 cevap 124 göst.