+1 oy
148 göst.
önce Diğer kategorisinde (2,105 puan) tarafından

Sancı var mı doğuracak kadr mi yüksek 

image

7 Cevaplar

+2 oy
önce (639 puan) tarafından

Doğum sancısı degil henüz kaç haftaliksiniz 40 doldurdum bugun hiçbir belirti yok bu kadar bile sancim yok 

önce (2,105 puan) tarafından

Yarın 38 olacam şuan berbat ağrım var doktor 4 saat sonra yine nst çekme gel dedim bilmiyorum tekrar mi gideyim yarın mi gideyim

önce (639 puan) tarafından

Agriniz çoksa gidin doğum başlayabilir 

-Reklam-
+1 oy
önce (1,967 puan) tarafından

Hafif kasılman var ama nst ye göre doguracak kadar değil. Uzun Dağ gibi olması lazım :)  sağlıcakla kucagına al 🦋

Teşekkür ederim Allah razı olsun ❣️ 

Bu arada doktor 4saat sonra tekrar nst çekme gel dedi acaba gideyim mi yarını mi beklim şuan yine sancım var 

önce (1,967 puan) tarafından

Eğer ki gel dediyse sen git belki çocuğun hareketlerine falan bakacaktır ben sadece sancının olup olmadığı hakkında bilgi verebilirim ama çocuğun hareketşerini nst de pek anlamıyorum. 

+1 oy
önce (290 puan) tarafından

Eğer sezeryansan alırlar doguma beklemezler normal doğumsa beklerler

0 oy
önce (1,212 puan) tarafından

Ufak ufak sancılar var ama digim değil 90 bulursan doğum sancısı olur 

Yok en fazla 30 gördüm sonrası asagisiydi fazla yoktu cihazda 

0 oy
önce (10 puan) tarafından

Her 7 dakikada 3 kez sancı geldiyse ve bu sancıların şiddeti 15 -20 saniyeden fazla sürdüyse doğum sancısı diye geçiyor siz aşırı hissetmıyor olabılırsnz bnde böyle oldu 1 hafta sonra doğum yaptım

Şuan evdeyim ama ağrım baya var kesilmiyor adet sancısı gibi çok şiddetli pki bu normal mi

önce (10 puan) tarafından

Dayanabildiğiniz kadar durun baktınız olmadı doktora bi gidin ben sancıları hissetmiyordum bir görüneyim dıye gıttım sancın var deyip tedbir amaclı yatıs yapıldı 1 hafta sonra da suyum geldi doğum oldu vücudunuzu dinleyın ona göre hareket edin derim

0 oy
önce (592 puan) tarafından

Suan 100 goren sancilarin yok balım daha seyrek ve duzenli deil 

0 oy
önce tarafından

Düzensiz ve hafif sancı canım bebegin gelmesi yakın olabilir dogum sancısında aynı aralıklarla  çizgi en üste kadar çıkıyor nerdeyse dag gibi oluyor yani ama aralıkları hep aynı oluyo

Şuan evdeyi. Sancım kesilmedi sürekli devam eden ağrı var baya acaba şiddeti artar mı doğum için 

önce tarafından

Evet canım dogum yaklaştıkca şiddetlenir dayanılmaz olunca git hastaneye ama şiddetlenmesi 3 gün de sürebilir bir anda da gelişebilir hakkında hayırlısı olsun canım ❤️

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 93 göst.
4 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 109 göst.
22 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 162 göst.
20 Ekim 2021 Diğer kategorisinde elis (2,030 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 625 göst.