Sancı var mı doğuracak kadr mi yüksek
Doğum sancısı degil henüz kaç haftaliksiniz 40 doldurdum bugun hiçbir belirti yok bu kadar bile sancim yok
Yarın 38 olacam şuan berbat ağrım var doktor 4 saat sonra yine nst çekme gel dedim bilmiyorum tekrar mi gideyim yarın mi gideyim
Agriniz çoksa gidin doğum başlayabilir
Hafif kasılman var ama nst ye göre doguracak kadar değil. Uzun Dağ gibi olması lazım :) sağlıcakla kucagına al 🦋
Teşekkür ederim Allah razı olsun ❣️
Bu arada doktor 4saat sonra tekrar nst çekme gel dedi acaba gideyim mi yarını mi beklim şuan yine sancım var
Eğer ki gel dediyse sen git belki çocuğun hareketlerine falan bakacaktır ben sadece sancının olup olmadığı hakkında bilgi verebilirim ama çocuğun hareketşerini nst de pek anlamıyorum.
Eğer sezeryansan alırlar doguma beklemezler normal doğumsa beklerler
Ufak ufak sancılar var ama digim değil 90 bulursan doğum sancısı olur
Yok en fazla 30 gördüm sonrası asagisiydi fazla yoktu cihazda
Her 7 dakikada 3 kez sancı geldiyse ve bu sancıların şiddeti 15 -20 saniyeden fazla sürdüyse doğum sancısı diye geçiyor siz aşırı hissetmıyor olabılırsnz bnde böyle oldu 1 hafta sonra doğum yaptım
Şuan evdeyim ama ağrım baya var kesilmiyor adet sancısı gibi çok şiddetli pki bu normal mi
Dayanabildiğiniz kadar durun baktınız olmadı doktora bi gidin ben sancıları hissetmiyordum bir görüneyim dıye gıttım sancın var deyip tedbir amaclı yatıs yapıldı 1 hafta sonra da suyum geldi doğum oldu vücudunuzu dinleyın ona göre hareket edin derim
Suan 100 goren sancilarin yok balım daha seyrek ve duzenli deil
Düzensiz ve hafif sancı canım bebegin gelmesi yakın olabilir dogum sancısında aynı aralıklarla çizgi en üste kadar çıkıyor nerdeyse dag gibi oluyor yani ama aralıkları hep aynı oluyo
Şuan evdeyi. Sancım kesilmedi sürekli devam eden ağrı var baya acaba şiddeti artar mı doğum için
Evet canım dogum yaklaştıkca şiddetlenir dayanılmaz olunca git hastaneye ama şiddetlenmesi 3 gün de sürebilir bir anda da gelişebilir hakkında hayırlısı olsun canım ❤️
413,164 soru
12,439,261 cevap
45,921 kullanıcı