+1 oy
91 göst.
Diğer kategorisinde (863 puan) tarafından

Merhaba kızlar. Hocaya sorsam daha iyiydi aslında denk gelirsem soracağım inşallah ama duyan oldu mu aranızda? Kızım doğduğu zaman ismini ezanla birlikte eşim okudu kulağına. Eşim abdestli namazli biri değildir. Ben hocaya okutalim desem de gerek yok dedi. Kızım şimdi 4 yaşına girecek. Sizce hata mı ettim? Bu saatten sonra okutulsa, ek isim koyulsa falan işe yarar mı acaba?

2 Cevaplar

+1 oy
(1,058 puan) tarafından

Niye ki eşiniz abdestsiz mı okudu. Benim oğluma hoca getirmişti kayınbabam. Kızımda da bir türlü vakit ayırıp hoca getiremedik. Eşim abdest alıp okudu kulağına ismini. Hatta ben oğlumu yatırıyordum. Fark etmedim bile isim işini hallettik dedi 😀

(1,058 puan) tarafından

İlla hocaya gerek yok canım için rahat etsin erkek olması yeter diye biliyorum ben. 

(1,058 puan) tarafından

Şimdi araştırdım sonradan okunmasının bir sakincasi yokmuş. Sonradan adını değiştirenler filan var mesela kapalı bir tanıdığım onlar illaki okutmuştur 

(863 puan) tarafından

Teşekkür ederim ikinciye hamileyim olmazsa ikinci doğunca ona okuturken kızıma da okutayim ikinci isim de koyayım hem 

(1,058 puan) tarafından

Olabilir eşiniz alınganlık yapmaz umarım 😀

(863 puan) tarafından

İnşallah 😂😂

-Reklam-
+1 oy
(53 puan) tarafından

Bizde de eşim okudu olur niye olmasın 

(863 puan) tarafından

Ne bileyim işte abdestinde namazında biri olmayınca olur mu acaba diye düşünüyorum hep

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 207 göst.
31 Mart 2022 Diğer kategorisinde SakuraCicegi (1,096 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 226 göst.
27 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Anneadayadayi (1,635 puan) tarafından soruldu
+1 oy
21 cevap 620 göst.
30 Nisan 2021 Diğer kategorisinde erdem.hilal (184 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 525 göst.

Kategoriler

1,437,518 soru

23,636,836 cevap

307,696 kullanıcı

...