Kızlar bı Trendyol değişimim oldu kargocu iade için bilgilerimi istedi TC istedi verdim ssonra kızlık soyadım doğum tarihimi falan istedi veremem dedim o zmn götürün kargoyu kapısına bırakın kendi iade etsin dedi yanındakine başına gelen varmı vermemekle haklı olduğumu düşünüyorum
Hangi kargo?
Yurtiçi
Mümkün değil, kızlık soyadına kadar istemek ne alaka? Kod istiyorlar sadece vermemekle iyi yapmışsın
Vermezseniz iadeyi kapınıza birakicam dedi
İadeyi trendyol üzerinden yapmanız gerekmiyor mu ? Benim bildiğim iade değişim uygulama üzerinden yapılıyor. Kargocunun bu bilgileri istemesi ne derece doğru bilemedim ...
İade değil değişim oldu benle alakalı değil ki
Onu diyorum işte bu kadar bilgi istenmesi bana garip geldi
İade kodundan başka bilgi istemiyorlar.
Onuda verdim kimliğimi istedi resmen
Kesinlikle iyi etmissin. Tc istiyor trendyol, ama dogum tarihi vs kizlik soyadi ne alaka.... bence ara şikayet et yurticine ya da trendyola
Hem trendyol expresse hemde trendyoldan aldığım bir ürünü Aras kargoya iade ettim, tek istedikleri iade kodu canim, sen kargo firmasını ara durumu anlat hatta trendyol müşteri hizmetlerine bu durumu bildir
İlk defa böyle bişey duyuyorum iyi yapmışsın
Bende iade ettim bana verdikleri kodla ilgili kargoya gittim onlar halletti bu kadar bilgi istrmedi yani
Bilinçli olmak lazım bu konularda kimseye güven olmuyor canım
Esim.yurtici kargoda cakisti canm boyle bisi olmasi kumjun degil dedi.
Biliyorum canım bende vermedim zaten böyle saçmalık mi olur devlet dairesi bile bu kadar şey istemiyor
Benşm bi tc isdemişlerdi
Bak ona okey dedim ppt kargoda bı kaç defa istemişti verdim onu ama sen benim evli olduğumu nerden biliyorsun da kızlık soyadımı istiyorsun değil mi
Kod yeterli oluyo napacakmış nüfusunamj alacakmış tövbe tövbeeee
Ayy bide kadının biri napcak senin bilgilerini diyor çıldırdım ben evlenirken bile bu kadar şey sormadılar istemediler Allah aklı kullanalım diye vermiş değil mi
Ayy ***** ya boşver bellimi olur iyyi yapmışsın vermemekle
***** senin yedi sülalen Asena
413,263 soru
12,442,479 cevap
46,039 kullanıcı