+3 oy
411 göst.
Diğer kategorisinde (191 puan) tarafından

Kızım için alcam isim yazdırcam adı güneş kızımın sizler aldınız mı boyu falan nasıl

image

13 Cevaplar

+5 oy
(1,762 puan) tarafından

buna bu parayı vermektense ayıcıklı oyuncak görünümlü çantaları tercih ederim ben. 2 yaşındaki çocuğu öylesinin daha mutlu edeceğini düşünüyorum

(191 puan) tarafından

Olabilir isimli diye hoşuma gitti

(1,762 puan) tarafından

işte bence o yaşta isimli olması sadece annenin hoşuna gider. çocuğun bişey anlayacağını sanmıyorum ama tabi herkesin kendi tercihi

(53,456 puan) tarafından

bizimde oyle normal çantası dolu değişik degisik kullaniyor 

-Reklam-
+3 oy
(3,198 puan) tarafından

2.5 yaşında kızım iki tane çantası var takmayı sevmiyor. Belki biraz büyüyünce takar inşallah. 

image

(191 puan) tarafından

Benimki seviyo okula gidiyorum falan diyor by by yapıyo

+3 oy
(1,269 puan) tarafından

Kız onlardan alacağına bunlara bı bak . 

image

Kızımın bundan. 

image

image

image

image

image

image

İlk attığım pahalı biraz ama diğerleri 300 TL civarında 

(191 puan) tarafından

Bunlar da çok tatliş 

(877 puan) tarafından

İlk çanta çok hoş benim de takasım geldi kızıma almamış olsaydım alırdım  🥰

(1,269 puan) tarafından
+1

Benim kızımın ondan 4 yaşına girecek 2 senedir kullanıyoruz gayet kullanışlı ve sağlam ☺️

+3 oy
(545 puan) tarafından

image

Bu modelden kullanıyoruz çok memnunum pembesinide arkadaşımın kızına aldım severek kullanıyor

(191 puan) tarafından

Bunu da gördüm evett

+2 oy
(1,791 puan) tarafından

Ben pembe  olanini kizima ve arkadasimin kizlarina aldim. Kalitesi guzel 

(191 puan) tarafından

Pembe alırım bende büyük ihtimal

+2 oy
(1,903 puan) tarafından

Güzel ama minikler bunlar tabi 2 yaşa yeterli olur, bu arada fiyatları uygun normalde bunların başka satıcılara bak sakın 500 lira vereyim deme😂😂😂

+1 oy
(3,946 puan) tarafından

Buna benzer isimsiz var bir tane  de başka da var çok severek takar benim minik kuşum da 4 yaşında boyları iyi ayarlanabilir oluyor 🤩

(191 puan) tarafından

Ne güzel kızımda hevesli takmaya

+1 oy
tarafından

var bende bundan güzel minnoş bir çanta 

+1 oy
(4,663 puan) tarafından

Kız 2 yaşındaki çocuk için bu ağır canım. Benim kızım 4 yaşında ve daha yeni bu modelleri takabiliyor biraz küçük bir model bak istersen 

+1 oy
(162,643 puan) tarafından

image

artik 3 yas olduk sayilir ama bunu kullaniyoz boyutu ici kullanimo cok iyi

0 oy
(1,229 puan) tarafından

Ben oğluma aldım çok güzel severekte takıyor 3 yaşında hatta iki yigenine de doğum günü hediyesi yaptırdım aynisindan

0 oy
(16,736 puan) tarafından

Bence öyle bişey ak ki hevesini alınca bı köşeye Atacak sende kaldırır ilerde anasınıfına gidince takar 

0 oy
(350 puan) tarafından

15 aylıkken böyle çanta kullanıyorduk biz çok seviyor oğlum çantaları  :) tatlı oluyor biraz oyuncak emzik vs koyup tasiyorduk o aylarda 

image

Biraz buyuncede şimdi 3.5 yaşında cekcekli çantası var yani güzel oluyor, kendim küçük çanta taşıyorum,  oğlumun suluk ,yedek kıyafetlerini falanda onun  çantasına koyuyorum iyi oluyor ,çocuklar biraz daha buyunce cekcekli çantaları daha çok seviyorlar artık çoğunluk alttaki çantayı kullanıyoruz 

imageimage

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 246 göst.
0 oy
8 cevap 255 göst.
6 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aytug (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 493 göst.
+4 oy
11 cevap 464 göst.
28 Şubat 2025 Moda kategorisinde AyseN. (7,498 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,800 soru

23,849,555 cevap

319,818 kullanıcı

...