+2 oy
874 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (2,876 puan) tarafından

Kızlar 18 aylık oğlum saçlarımı çekiyor,az öncede kafa attı bana dişim dudağıma battı çok acıyor🤷

Arada suratıma vuruyor, bugün de gözüme yumruk attı😭

Bir ara parmağını gözüme soktu gözümü patlatacaktı.

Oyuncak fırlatıyor kafama, çatalı gözüme sokuyor🙄

Hayır diyorum anlamıyor inadıma yapıyor,anneminde yazmasını çıkarıyor,annemin bile saçını yoluyor, geçende annemin yüzüne krem kutusu attı🥺

Gıcık olduğu teyzesi var onada sürekli bağırıyor ve saçlarını çekiyor.

Bir ara eşimin de saçlarını çekecekti eşim kel biraz paçayı kurtardı🤭

Güldüğüme bakmayın sinirlerim çok bozuk🤦🏻‍♀️

Bir ara babasını tokat manyağı yaptı😏(bazen yapmak istediğim şey😂)

Normal mi ya sizinkiler de böylemi yoksa benimki mı yabani😠

24 Cevaplar

+1 oy
önce (2,782 puan) tarafından

18aylik oglum ablasinin fulutuyle elime vurdu allahtan tuzugume geldi ve yuzum yamuldu parmagimdan zor cikardik belki parmagima direk gelse kirikirdi o derce siddetli vurdu.ama biz o vurdgnda siddete meyilli oldgnda gulmuyoruz asla ve canmizn yandginj belli ediyoruz.suan azaldi qllaha sukurler olsn.sadece babasini kiskandgnsa yapiyor okadr

önce (2,876 puan) tarafından

Of eline ne geçse aklına her geldiğinde vuruyor,mesela şimdi uyudu çok şükür 😂 arabası var onu da az evvel alnıma attı, hayirdan anlamıyor bu çocuk.

Babasıyla 2 dk sohbet edemiyoruz babasını kıskanıyor, bağırıyor susun diye benle ilgilenin diyor yani odak noktası olmak istiyor hep.

Eşime sarılsam falan hemen gelip benim saçımı çekiyor vuruyor eliyle ikimizi ayırdı bir ara🙄

-Reklam-
+1 oy
önce (14,045 puan) tarafından

Belki linclenicem ama vurmaktan ziyade kekleri veya yemediği yiyecekleri sıkıp kanepelere sıvıyordu çok kez söyledim olmadı kızdım olmadı. Bir daha yaparsan ağzına acı biberi surcem artık dedim çünkü çok fazla yapıyordu. Bir gün biberi diline sürdüm bir daha da yapmadı.

Çocuk yetiştirmek gerçekten çok zor ya,bir süre sonra insan ne yapacağını bilemiyor🤷

Ay hiç sorma benimkide heryeri batırıyor anlamıyor öyle çok 2 yaşına girecek bu sene inşallah o zaman durulur biraz ya🤦🏻‍♀️

Canim batırır ona çözüm yok hep batıyor ama bilerek yapmasına kiziyordum yemeyeceksen koy sıkma diye hep uyardım e sürekli başında da suremiyorum yemek falan yapıyor oluyorum o zaman yapıyordu her şeyi

Bide çok zor bi bebekti çok yordu psikolojik olarak

Benimkide çok yordu canım depresyona girdim bu yüzden🤷

Allah bizlere sabır versin canim  🤲

+1 oy
önce (438 puan) tarafından

Tabiki normal degil 

Sürekli yapmıyor ama arada saldırgan davranıyor l, başlarda güldük ettik sonra bu hale geldi,hala da yanlış bir davranış yaptığında büyükler güler, gülmeyin diyorum laftan anlamıyorlar,oyuna çevirmiş artık.

önce (438 puan) tarafından
+1

Sorun ortada canim guluneyecek ki yapmasin 

+1 oy
önce (52,236 puan) tarafından

kizmiyor musunuz hic yoksa kizsanizda inadina mi yapiyor

Halada eşim bazen güler bugün uyardım yanlış bir şey yaptığında gülme diye.

Yanlış bir şey yaptığında büyükler gülüyor, gülmeyin diyorum laftan anlamıyorlar ki.

Çok inatçı inadıma yapıyor neye sinirleniyorsam onu gider yapar dikkat çekmek için yaptığına imzamı atarım,annem diyor o ne anlasin,yaa sırf onu bir kere yapma dediğim için takmış mutfak dolaplarını açıp sert kapatıyor inadıma yapıyor bu çocuk, neyi yapma desem inadıma yapıyor🤦🏻‍♀️

Kızıyorum tekrar yapıyor ama anlamıyor sanki onu sezdim🤔

önce (52,236 puan) tarafından
+1

anliyordur da isine gelmiyordur orali olma o zaman zamanla unutur 

büyükler cocukla ilgili yorum yaptiginda insan daha da sinir oluyor

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 566 göst.
2 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Mrn47 (946 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 154 göst.
0 oy
21 cevap 880 göst.
0 oy
5 cevap 138 göst.
21 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Selimbebek (943 puan) tarafından soruldu

413,233 soru

12,441,407 cevap

45,996 kullanıcı

Kategoriler

...