Kızlar 3 gün önce sabah kızım uyandı baktım burnunun ucu kızarmış ama yara falan yoktu sonra öğlene doğru kızarıklık yaraya dönüşmeye başladı öğle uykusuna yattı uyandı yara iyice yanık gibi olmuş üzeri falan suluydu sonra genişledi büyüdü neden oldu acaba petekten yandı desem o kadar yüksek ayarda değil birde zaten peteğin onunde fon perde vardı imkansız gibi bişey petekte yanmasi ama akşam hiç bişey yokken sabah oldu bı anda neden olabilir yaşayan var mı arkadaşima anlattım gece korkutmuş olabilirler dedi var mı böyle bir şey acaba korkunca dudakta uçuk falan duydum da burunda yada başka yerde yanık ilk defa duydum
Bazen halıya filan sürtersinde yara olur ya yanık gibi öyle birsey mi oldu acaba. Aile hekimine götürüp bir sorsaydınız keşke
Hiç ağlamadi ama zaten yatarken de bişey yoktu acaba yatarken falan mı sürttü burnunu bı yere ama dediğim gibi öyle ağlamadi hiç
Uykusu ağırsa anlamamış olabilir. Aile hekimine danışın bı isterseniz.
Burbunda ucuk çıkmış olabilir mi
Bu benimde kizima oldu tam burnu ile.dudaginin arasi biyik bolgesi.Bizde asla anlam veremedik düsün delirdim cunku ne bir yere surttu ne agladi git gide kabuklunyaraya donustu bir kac gun icinde de kabugu düstu bir daha da olmadi
Uçuğa benziyor bu canım. Oğlumun çıktı 2 defa ağız kenarında tam. Bak burun ve ağız
Oğlumunki böyle oldu sonra yaraya çevirdi falan baya uğraştım. Çokda elledi o zaman 2 yaşındaydı. Doktor krem verdi onunla geçti
Benim oğlumunda geçen sene tam kızınızda çıkan yerden başlayıp burunun üst tarafına kadar yara olmuştu kalkarken yatağın duvar tarafına düşüp yaralamıştı belki yatağı duvara yakınsa duvara sürtmüş olabilir mi sürtme yarası gibi sanki
Aa yakından bakınca farklı uçuk gibi duruyor bir de su toplamış bence yarın sağlıkocağına götür bir
413,724 soru
12,453,949 cevap
46,412 kullanıcı