+2 oy
205 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (169 puan) tarafından

Ne sıklıkla cocuğunuzun banyosunu yaptırıyorsunuz bnim 20 aylık kızımı 1 gün arayla 3 aylık kızımı ise her gün yıkıyorum sizce cok mu. 

15 Cevaplar

+3 oy
önce (1,352 puan) tarafından

benmde oğlum 19 aylık hafta bir kere yaptırıyorum çok çabuk hastalanır. 3 aylık bebeğin içinde her gün çok soğuk değil mi yaz olsa neyse 

önce (169 puan) tarafından

Evet burnu tıkanıyor bu gün yıkmadım tıkanıyor mu Bi deneyim dedim fazla bı tıkanıklık yoktu. 

-Reklam-
+3 oy
önce (13,027 puan) tarafından

Evin sıcaksa ve işin yetişiyorsa neden olmasın 😁 ben o kadar sık yıkamıyorum valla

Büyük kızım suyu sever. 

önce (13,027 puan) tarafından

Benimkilerde bayılıyo 😁 ikisini sokuyorum oynuyorlar baya ama. Yazın günde 2 kere ama kışın 3 günde bir falan

önce (86 puan) tarafından

Ben haftada bir anca yaptırıyorum hem çok korkuyor ağlıyor bir türlü alisamadi banyoya, hep  gözünü açıyor su kaçınca basıyor çığlığı , birde ertesi gün burnu tıkanıyor ne zaman banyo yapsak ertesi gün hasta çok ağladığı içinde hasta oluyor  olabilir 3 buçuk yaşında bizde durumlar bu şekil canım 

3 günde bir bana göre çok iyi :) günlük yaptirmanda iyi canım ben hep hasta oluyor diye haftada bir yıkadım çocuğu hala alışamadı gitti belki sen sık yıkadığın için suyu sever bebeklerin şimdiki aklım olsa bende  hergun yikardim, ama onada ev işi yap, yemek yap ,odaya çocuğun banyo düzenini getir götür ben baya büyük olana kadar odada yıkadım bebek kuvvetinde işte onu götür getir suyuyla insanda da bel kalmıyor maşallah hergun yıkamaya  yetisiyorsan iki çocukla bence yıka canım sorun olmaz 

+2 oy
önce (5,738 puan) tarafından

Yazın üç gunde bir kışın da 6 günde bir yıkarım cnm

Doktorda hafta bir yıka diyordu vucut yağında durması iyimiş ama bn dayanamadım 1 gün arayla yıkıyorum. 

önce (5,738 puan) tarafından
+1

O kadar yikamakda iyi değil cnm   

+1 oy
önce (10,764 puan) tarafından

21aylık gün aşırı yıkarım

+1 oy
önce (4,661 puan) tarafından

3 yaşında oğlum 2 günde 1 yıkıyorum evim sıcak. Evin sıcaksa birşey olmaz canım 

Bnim evde sıcak sıcaklık konusunda sorunum yok cok şukür. 

+1 oy
önce (802 puan) tarafından

Bi önerim yok şahsen ama ben oğlumu 15 gunlukten beri şuan 2 yaşında hergun yıkadım eğer çok kaka yaparsa kakadan hemen sonra sampuansiz suyla  yıkadım hep uykusu derin olsun kaslari gevsesin diye sakinleşince diye yatmadan evvel yikardim hala öyle uyanınca da yikardim 3 güne 1 de şampuan yapardım zaten alt açmaya ıslak mendil asla kullanmadım ancak hastaneye gidince orda yapardım eve gelincede direk duş aldırır yatırırım yani önerim odada petek yoksa soba vs. Tek yerden ısı varsa çok sık önermek doğru olmaz ama ben buna müsaitim oda ısısı dengede içim rahat oyuzden benim için sıkıntı yok mesela . Şartlar önemli canım.  Oğlum 2 yaşında bi zararını görmedim kış bebegiydi.  Suda kalma süresi çok olmadığı sürece problem yok  2 dk 3 dk 5 dk dan kimseye bisey olmaz bence.  Önerim çok sık şampuan sürmeyin derim başı hercdusta islatmayin 3 güne 1 sac temizliği ideal bence . Cocuk zaten çok terlemislerse yıkanmalı diye düşündüm.  

Bn de ilk kızımı cok sık yıkardım yeri geldi mi yaz cocuğuydu günde 3 defa bile yıkadığım olurdu sonra vücğnda egzamalar coğaldı cildiyeye götürdüm vucut yağında durmadığı icin kuruluktan olmuş dedi ki artık her gün değil bir gün arayla yıkar oldum. 

önce (802 puan) tarafından

Bebekten bebege sebum dengesi değişir haklısınız.  Suda kalma süresi,  hergun yada iki güne bir gibi sampuanlanma suresi gibi değişir tabi bende hisey olmadı ama başka bi bebek farklı bi cilt tipinden dolayı tepki verir müsaittir kurur ben oğluma arada masaj yagi ile de masaj da yapardım arada sık olmasada yapardım.  Belki de ondan dengeyi korudum diye düşünüyorum canım.  

0 oy
önce (428 puan) tarafından

Yazin sudan cikmiyo zaten dd valla su sogukta gunluk yikamiyorum haftada 2 kez yikarsam cok bile cok soguklarda 1e bile dusuyo 

0 oy
önce (4,419 puan) tarafından

6 yaş ve 2 buçuk yaş her gün yıkanıyorlar 

Bebekken de her gün yıkardım

0 oy
önce (3,236 puan) tarafından

Hafta bir yıkıyorum 

0 oy
önce (1,046 puan) tarafından

Ben yazın hergün yıkıyorum kışında 3 gün max evin sıcaklık durumuna göre yaptırıyorum 3 yaş ve 15 aylık çocuklarım ama küçüğüm hiç sevmiyor banyoyu canım çıkıyor yıkayana kadar 

0 oy
önce (2,941 puan) tarafından

4 yaşında bı gün durup bı gün yıkanıyor. Kim banyoya girerse onun arkasından dalıyor 

0 oy
önce (2,514 puan) tarafından

Evet çok            

Bu soğukta ben bile yıkanırken hastalaniyorum

0 oy
önce (840 puan) tarafından

Haftada bir nelerine yetmiyor 😂 eskiden her gün banyo mu yapıyorduk alla sen pazar günü okula gitmeden yıkanırdık sobanın arkasında sonra taaa bir daha ki pazara. Ben 5 aylık kızımı haftada bir yıkıyorum. Oğlumu da gerek olursa haftada iki kere yıkarım. Tabii şuan kış olduğu için böyle. Yazın bir gün durup bir gün yıkarım bebeğimi oğlumu da her gün yıkamaya çalışırım.

0 oy
önce (3,455 puan) tarafından

Bence cok sık bide zor olmuyor mu ya 

Benim kız 3 yaşında 3 günde bir yıkarım yaz aylarında her gün de yıkadım oluyor gün aşırı en fazla 

0 oy
önce (1,271 puan) tarafından

Ikı aylık kızımı ve 3yqs oğlumu haftada bır yıkarım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 92 göst.
0 oy
6 cevap 78 göst.

413,155 soru

12,438,872 cevap

45,911 kullanıcı

Kategoriler