0 oy
460 göst.
önce Diğer kategorisinde (57 puan) tarafından

Sorum başlıkta

21 Cevaplar

0 oy
önce (3,019 puan) tarafından

Hasta olmazlar mı cnm  

önce (57 puan) tarafından

Öylede evde bi düzen olmuyor olan hep bana oluyor ikinci evlilik hep hataymış onu çok iyi anladım ne kadar eşime desem kendine desem herkes bildiğini yapıyor ama eşimin de çocuğun da yaptığını Allah görüyor o çocuk elbet büyicek herkesin yaptığı kalacak 

önce (3,019 puan) tarafından

Allah sabır versin cnm valla bazen insan kendi çocuğuna tahammülü olmuyor seni anlıyorum bu arada kız mı erkek mi

önce (2,336 puan) tarafından

Terler cnm ama doğrudur yalan olduğunu düşünme.

Kalabalık ortam okul bide koştur et normal.

Banyo yapma kısmı bi günde bir yapabilir ama 

önce (419 puan) tarafından

Bende kötü algılamadm birde çocuk büyük yani karışma sen yapsın  ortama giriyor ne olsa kokar ya

Erkek çocuk kız hava buz gibi ne terlemesi ya okulu da buz gibi terlicek havayı nerden bulacak dışarı çıkamıyorlar bile 

-Reklam-
0 oy
önce (14,925 puan) tarafından

Her gün değil tabiki de hava çok soğuk hasta olur 

Ayakta çorap yok üstünde yazlık bluz öksürmekten nefesi kesilir bide pencere açar bişe desem adım üvey anne hemen babasına der kayırır babası hasta olunca bana sorar çocuk niye hasta laf anlamıyorsa ben napim çocuğunu 

0 oy
önce (1,352 puan) tarafından

3. Sınıfa gidiyor hafta sonu yapar . Kışın soğuk oluyor ben yazın her gün yaptırırım hasta olur hemencecik 

Bacım hergün yapar 15 tatilden sonra ahlak edindi kar kış demiyor yaz olsa tamam bişe desem babası hemen kayırıyor herkes işine geldiği gibi bi düzen kurdu yaşıyor 

0 oy
önce (6,425 puan) tarafından

kisin hergun yaptirmam 3 gunde bi yapio pazar  ve carsamba .( carsamba balik gunumuz balik kokusu siniyir. mecbur yapio zaten ):))

Üç gün iyi önce Buda öyleydi 15 tatilden sonra ahlak edindi 

0 oy
önce (712 puan) tarafından

Gecen sene kreşe qidiyordu rahatsız oluyordum her gün yapıyordum 

Yazık yaa

Bi yandan iyi ama temiz kalıyo çocuk 

Kişisel temizliğini yapmadıktan sonra banyo yaptığının ne anlamı var 

Kişisel olarakta yapıyorum cnm merak ettiğin başka bisey varsa çekinmeden sorabilirsin :)

0 oy
önce (3,080 puan) tarafından

Valla hava soguk oldufu icin haftada 1 e dusurdum evimiz soguk

Doğalgazlı ev ama soğuk kar yağıyor her yere

önce (3,080 puan) tarafından

Bizim ev soguk kuzey cephe 45 den asagi dusurmuyorm cogu kez 50 de yakiyodm ama bana msn demiyo yine otururken titriyorm

Bizim çok güneş alıyor ama son kat aşağı da boş güneş olmazsa dogalgaz fazla ısıtmıyor 

0 oy
önce (2,513 puan) tarafından

Hayır haftada bir yıkarım hasta oluyorlar 

Bu 13 yaşında az olur o da bu haftada 2 3 defa yapardı 15 tatilden sonra hergün yapmaya başladı kar kış demiyor 

0 oy
önce (136,570 puan) tarafından

ben yaptiriyorum       

Kaç yaşında 

önce (136,570 puan) tarafından

3 ve 5       

0 oy
önce (1,030 puan) tarafından

Ergenlik çağındaki çocuk yapar yani. Sen de karışma bence. Eşinle Aran bozulmasın yine 

Bi defa kızdım hergün hergün ne banyosu kış günü diye hemen aramış babasını babası beni aradı istediği zaman yapar sen karışma diye o zaman yap büyük banyonun çeşmesini orda yapsın hergün benim odamı banyo bahanesiyle gidip karıştırmasın dedim banyo bahane yatak odasına girmesi yasak banyoyu bahane edip gidiyor dolaplarımı karıştırıyor 

0 oy
önce (5,233 puan) tarafından

Kızım 10 yaşında bir gün girmese ertesi gün muhakkak girer Canim hava soğuk deme okulda koşup terkiyorlar 

Kız hava buz gibi ne terlemesi 

0 oy
önce (16,606 puan) tarafından

Bizim buralar -18 -20 yi görüyor haftada bı kere yapıyorum zaten bağışıklık sistemi çok düşük bir gün gitse dört gün gitmez. Kirli olsun hasta olmasın. Ki zaten miss gibi çok temiz kirli bir çocuk degik hergun degisiyorum 

Buralar eksiye pek düşmez ama soğuk yeni kombiler hep 55 60 da çalışıyor buz gibi hava 

0 oy
önce (10,978 puan) tarafından

Soğuk hasta etmez cnm bırqk ne istiyorsa yapsın canı yanmadan bazı şeyler anlaşılmaz

Banyo yapar üstünde bi ince bluz ayakta çorap yok bide cam açar öksürüğü hiç kesilmez sonra çocuk niye hasta laf anlamıyorsa ben napim 

Boşver duyma ben elimden geleni yapıyorum o böyle yapıyor de çekil kenara

Yalan söyleyip haklı çıkmak varken hiç durur mu hemen sıralar yalanları 

Sende o an videoya çek resmini çek yalan söylediği sırada göster eşine

Eşimde adı gibi biliyor yalan olduğunu çocuğunun ahlakını biliyor inanmıyor ama inanıyor gibi yapıyor çocukta zaten babamı kandırıyom diyip kuralsız yaşıyor 

Hiç takılma o zaman boşver babası ugrassın

Umrunda mı babasının attı üstüme gitti 

Sende onun üstüne at baskın ol biraz

En son dün akşam 8 aradı Napıyonız diye sorumsuz işine geldiği gibi herkes akşam evine gelmeyen bi adam bu saat olmuş ara konuşmamız lazım diye mesaj atmama rağmen aramaz mı çocuğunun ne olduğunu bildiği halde 

Boşver sende bu kadar takma bu zamana kadar taktında ne oldu bide böyle dene

Elimde değil işte evde 13 yaşındaki çocuğun kurduğu düzen var benim degıl 

0 oy
önce (7,451 puan) tarafından

Kreşe gidiyor 2 günde 1 yaptırıyorum yorumlarda yazmışsın 13 yaşında koşar terler normal yapması kendi yapar çıkar zaten bırak yapsın 

Yazın tabiki yapması lazım ama kış günü okulun bahçesine bile çıkmıyorlar nasıl terliyor 

0 oy
önce (7 puan) tarafından

Yaz ayında koşuyorlar oyun oynuyorlar uyumadan önce banyo yaptırıyorum. Ama hava soğuk olduğunda hergün değilde haftada 2kere yeterli bence. 

2 3 defa iyi günlük çok fazla yaz günü 

0 oy
önce (671 puan) tarafından

Haftada 2 kere yaptırıyorum 

2 3 defa iyi günlük çok fazla 

0 oy
önce (2,870 puan) tarafından

Her gün gerek yok bence,hava çok soğuk, ayrıca cildi  kurur öyle.

Okuldan geldiğinde ellerini yüzünü ayaklarını sabunla tertemiz yıkasa yeterli bence🤔

+1

Bunu böyle yapan halasının çocukları onları Allah’a havale ediyorum 

Ben olayı anlamadım ama canım,kim öyle yapıyor,kendi çocuğun için sordun sandım?

Eşimin ilk eşinden çocuk bana karşı dolduruyor halasının çocukları

Allah hakkını bırakmasın inşallah canım🤲🏻

0 oy
önce (3,455 puan) tarafından

Cevaplarına bakacak olursak cocuk eşinin cocuğu ve 13 yaşına demişsin 

Yani ergenlik çağında bence karışma yaş olarak evet cocuk ama aslında değil 

Eşinde Bi garip ayrıca hasta olunca sana mi soruyor niye hasta diye sen mi hasta ediyorsun insan her yerden bulaşıyor ayrıca

Çocuğun laf anlamadığını biliyor uyardığım da yapıyorum dediklerini diyip hiç yapmadığını yalan söyleyerek kendini savunduğunu da biliyor yine bana soruyor niye hasta

0 oy
önce (4,566 puan) tarafından

3.5 yaşını geçti. Doğduğundan beri hergün yatmadan vücudunu mutlaka yıkarım. Saç işi haftada 2-3, duruma göre değişir. 

Hergün çok fazla gerek yok ben 4 yaşındaki oğlumu haftada 2 defa yaptırırım yeter yazın bazen hergün bazen iki günde bir 

önce (4,566 puan) tarafından

Tercih meselesi. Bana göre duş almak, uyku kalitesini, rahatlamayı arttıran bir şey. Bana görede haftada 2 çok az. Dediğim gibi tercih meselesi. 

Onu bilerek yapıyor bana eziyet olsun diye bir buçuk senedir birlikte yaşıyoruz 

0 oy
önce (102 puan) tarafından

Hergün mü oğluma kalsa ayda bir yıkanack 

Evet hergün birşeyler düzeltmeye çalıştıkça daha başka şeyler çıkarıyor 

0 oy
önce (1,050 puan) tarafından

Okula giden çocuğum yok ama yazın hergün yapması iyi olur hem kendi rahatlar hem temizlenir ama kışın bence tehlikeli hasta olma olasalığı yüksek olur özellikle küçük çocuklarda 2 gün ya da 3 güne bir idael bence ama okula gitmedikleri için bilmiyorum belki 3 günde szdıe 

2 3 defa iyi yapsın tabi ama kişisel temizliğini yapmıyor hergün banyo yapıyor gerçekten bıktım yaa 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 408 göst.
19 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
10 cevap 254 göst.
5 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Fatma şeyhan (180 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 250 göst.
18 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Zuhalll (730 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 120 göst.