+1 oy
304 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (69 puan) tarafından

Arkadaşlar merhaba ben yeni doğum yaptım ve 1 buçuk ay oğlum küvezde kaldı bende Hep hastaneye gidip geliyordum çok zor zamanlarımdı sonra eve getirdim ama eşimle aynı odada yatmadık çünkü bir kızım var bebek uyanınca çok ağlıyor diye kızımın uyku düzeni bozulmasın diye dün ilk defa geldim odada yatıcaktım tabi eşim burnumdan getirdi bebek uyandı diye uykusu kaçtı bana al şunu çık git salonda uyu felan halbuki kendisi bana gelin tabiki bende istiyorum gelmeni derdi kızlar bide bana çok hakaret etmeye başladı neden böyle yapıyor sizce benim olan varmı?

7 Cevaplar

+1 oy
önce (2,832 puan) tarafından

En İyi Cevap

Bu erkekler yaparken iyi de bakarken niye odun oluyorlar acaba 

-Reklam-
0 oy
önce (4,991 puan) tarafından

Bu çocuklar neden sadece annenin gibi davranıyorlar baba faktörü ne işe yarar para kazanıp evin ihtiyaçlarıni giderip eve geldiğinde uymaktan başka ki artık günümüz kadınları da hem çalışıp hem anne olup hem de ev işlerini yükleniyor ama erkekler hala taş devrinde yaşıyor gibi kabalar ve düşüncesizler kusura bakmasın bu çocuğu istediyse o sese tahammül edip kalkip yardımda edecek altinida degisterecek uyutacakta o ağlama sesini de duyacak çocuğu yaparken bunları bir zahmet düşünüp istesinler 

0 oy
önce (19,031 puan) tarafından

Yaparken aklı nerdeymiş acaba 

0 oy
önce (3,455 puan) tarafından

Ya benim fikrim şu ki yatakları odaları ayırınca Bi soğukluk giriyor ne de olsa ayırmamalı diye düşünüyorum yani biz 7 yıldır hiç ayırmadık dargın olsak bile

önce (69 puan) tarafından

Biz bilerek ayırmadıkki çocuktan dolayı ayırdık ama normal iletişim ve birliktelik gayet güzeldi 

önce (3,455 puan) tarafından

İşte ne olursa olsun benim 2 cocugum gelince de ayırmayı düşünmüyorum zorluk yaşanacaksa beraber yaşarız 

İki çocuk bakmak çok zor ben ikinciyi istemiyordum eşim zorladı yoksa aldırcaktım bakamayacağımı söyledim ama yalan söyledi çok zor allh seninde yardımcın olsun 

önce (222 puan) tarafından

Biz de öyleydik 7 sene kavgalı olsak dahi asla yatak ayırmazdık post sahibini çok iyi anlıyorum. Benim kızım da 5 yaşında abla oldu ve çok zor günler geçirdik özellikle 3 ay boyunca. Koltuk odası da uyumak zorunda kaldık. O zaman evim 2+1 ve Amerikan mutfaktı. Havalar soğumadan Amerikan mutfağı ayırdık ekstra oda attık. Mutfak ve oda ayrı oldu. Ama eşimin de düzensiz iş saatleri yüzünden bir birlikte yatarız bir ayrı yatarız 8 ay oldu halen bir düzen oturtamadık. Çocuklardan yana çok şükür sorun kalmadı ama eşimin düzensiz iş satlerinden ötürü maalesef. Gece 3 te yafa 3 buçukta gelir öğleden sonra 3 veya 3 buçukta işe gider. Çatı katındayım ve  Yatak odam çok soğuk olduğu için yeni yapılan odada uyuruz orası da biraz küçük olduğu için esim kendini rahat hissetmiyor.  Öyle de dengesiz bir düzen oldu 

0 oy
önce (1,857 puan) tarafından

Eşinde lohusalik yasiyor canım. Bazı eşlerde de benzer hormonlar salgilaniyormus eşinle konusmani tavsiye ederim. 

0 oy
önce (102 puan) tarafından

Eşinle konuş Bi lohusa kadına yardım edilir ama yanlız bırakılmaz 

0 oy
önce (1,048 puan) tarafından

Benim ikinci oğlum olunca eşim büyük oğşımu alıp odada yatıyordu bir hafta öyle yaptılar artık yeter gelin beraber yatacağız dedim geldi ama bebek ağlayınca kalkıp gidiyordu bir güzel fırçaladım yaparken severken iyi miydi diye ilk bebekte kendi bile kalkar benimle birlikte bakardı ikinci olunca kaçmaya başladı yeter dedim artık al ikisine de bak dedim bir saat bıraktım sonra kalkıp yardım etmeye başladı bazen ağır basman gerekiyor yoksa tepene çıkıyorlar 

Hakaret etme konusuna gelince sende ona aynı şekilde bi karşılık ver bakalım ne yapacak 

İnanın karşılık verdim bana diyor hakaret etme bana dedim sende etme sesini kısıyor inannın asla hakaret eden biri değilim hatta çok konuşan biri bile değilim 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 34 göst.
13 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde prensbioglum (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 240 göst.
9 Şubat 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde 1prenses_1prens (630 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 446 göst.
6 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde 341166 (272 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,685 göst.
23 Ocak 2022 Diğer kategorisinde ASIL KADIN!! (594 puan) tarafından soruldu

413,163 soru

12,439,211 cevap

45,918 kullanıcı

Kategoriler

...