+4 oy
911 göst.
önce Diğer kategorisinde (354 puan) tarafından

Yoksa çocuklarınız için katlanıyor musunuz?

60 Cevaplar

0 oy
önce (1,128 puan) tarafından

Ben eşimi seviyorum Allah ondan razı olsun

-Reklam-
0 oy
önce (2,847 puan) tarafından

Eşimi çok seviyorum ama bazen kızım olmasa evli kalır mıydık bilmiyorum. Kızım olmasa sevsem bile ayrılabileceğim durumlar oluyor bazen

0 oy
önce (984 puan) tarafından

Hem de çok seviyorum onsuz bir dünya yaşanılacak gibi değil

0 oy
önce (15 puan) tarafından

Çok seviyorum oda beni seviyor bunu bütün kalbimle hissediyorum önemli olan hissetmek bir kadın sevildiğini hissetmiyorsa o adam sevmiyor demek bence 

0 oy
önce (13,301 puan) tarafından

Ruh halime gore değişiyor 😜🥴🤣

0 oy
önce (49 puan) tarafından

Çok seviyorum. Çok sevildiğimi de  biliyorum elhamdülillah 😊

0 oy
önce (3,977 puan) tarafından

Çok seviyorum bee onsuz hayat zor çekilir 😁

0 oy
önce (1,785 puan) tarafından

Daha bebeğimiz doğmadı 3 yıldır evliyiz şimdiye kadar hiç pişman olmadım çok seviyorum inşallah diğer yıllarda aynı şekilde devam eder 

0 oy
önce (124 puan) tarafından

Çook seviyorum eşimi eşimde çoook seviyor beni🥰☺️

0 oy
önce (7,580 puan) tarafından

Eşime hiçbir zaman katlandigimi düşünmedim nasipte olmasın inşallah çok seviyorum eşimi 😍

0 oy
önce (2,859 puan) tarafından

Seviyorum sevmesem yanında dururmuyum😂Allah göstermesin çocuklar için katlanmak istemem🤦🏻‍♀️

Allah bütün herkesin yuvasına aşk,sevgi, muhabbet,huzur bereket, sağlık versin inşallah🤲🏻💕🫂

0 oy
önce (1,352 puan) tarafından

Eşimi çok seviyorum çok güzel bir evliliğimiz vardı 1 sene öncesine kadar . Boşanma davası açtık ama bosanmadik aldattı beni . 2 tane çocuğumuz var biri 9 yaşinda biri 19 aylık büyük oğlum çok etkilendi eşimde hatasını çok ağır ödedi çok pişman oldu affettim çocuklarım için yani şuan güvenmiyorum ama bana karşı daha bir yakın oldu eskisinden daha bağlandı yaşadıkları ders oldu diye düşünüyorum etrafımda dört dönüyor ben pek taviz vermiyorum. Yani kısaca çocuklar için affettim severken va geçiyordum gururum incinmişti . Sevgim ayrı çocuklar Apayrı. Çocuklarım için katlanirim herşeye .

önce (1,229 puan) tarafından

Bu yorum beni çok üzdü 😔 eşin düzeldiyse bence onu artık affetmelisin gerekirse destek al canım hayat böyle devam etmez ki 

önce (1,352 puan) tarafından

Yani orası öyle ama bilmiyorum eşim bana her dokundukça yaklaştıkça ben o anı unutamıyorum çok etkisinde kaldım ve hala atlatamiyorum çok seviyorum çok farklı bir duygu ama dokunmak istemiyorum niye böyle oluyor bende anlamıyorum. Çocuklara sezdirmiyorum asla ona da konuyu açmıyorum yakınlık gösteriyorum ama korkuyorum bir daha yaparsa diye ... dediğin gibi bir destek almam şart 

Ya gerçekten destek alman senin çok iyi olur elhamdülillah gene eski haline döndü eşin , artık affetme zamanı geldi canım bu şekilde sen kendine eziyet ediyorsun yapma gülüm ya valla 

0 oy

Hamilelik döneminde çok nefret ettim, hâlâ daha hamileyim daha bitmedi 🤣😅

Ama elhamdülillah Allah başımdan eksik etmesin inşallah çok seviyorum kocamı ❤️🥰

0 oy
önce (73 puan) tarafından

Bazen seviyorum bazen de mecbur katlanıyorum

Ama suan miliyonluk olsam kızımı alır giderim demezsem yalan olur 🤣🤣😃 ama seviyorum yani 

0 oy
önce (10,854 puan) tarafından

Buna net cevabım hiçbir zaman olmayacak

0 oy
önce (6,152 puan) tarafından

Ben onu Allah için çok seviyorum ve Allah korusun sevmesem dahi çocuk için katlanmazdim yoksa çocuğun psikolojisi yerle bir olurdu 

0 oy
önce (2,688 puan) tarafından

Eşimi seviyorum 

0 oy
önce (768 puan) tarafından

Mutluyum ama hiç evlenmemek isterdim heralde. Eşim beni çok sever çok üstüme düşer ben de onu seviyorum ama evlilik hiç bana göre bişey değil gibi geliyor sürekli. Yani bilmiyorum eşimi seviyorum ama evlilik olayını sevmedim diyebilirim sanırım 😂 😂

0 oy
önce (102 puan) tarafından

Seviyorum isten geldiyinde kapidan her girdiyinde yuzum gulur 7yillik evliyiz.Oncesindede sevgililik var 

0 oy
önce (206 puan) tarafından

Çocuk için evli kalmayı düşünürken birde çocukla empati yapsinlar lütfen. Çocuk için evli kaldım diyen annenin babanın büyüttüğü o çocuklardan biriyim. Travmalar, psikolojik sorunlar, ozguvensiz bir yaşam, hep bı geri planda durma, yanlış tercihler, yanlizlik kavgalar, siddetler...çoğunun çocuklarına verebildiği tek şey bunlar. 

Kendi açımdan ise iyiki eşimle evlenmisim. Bı daha olsa bı daha evlenirim. Beni çok sevdiğini de biliyorum. Bu dünyada tek derdi ben ve biricik yavrumuz. Allah onu başımızdan eksik etmesin. 

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 871 göst.
0 oy
32 cevap 693 göst.
30 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Havin06 (2,688 puan) tarafından soruldu
0 oy
66 cevap 1,387 göst.
4 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Birprensannesiiii (1,154 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 148 göst.
15 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,098 puan) tarafından soruldu

413,184 soru

12,440,074 cevap

45,950 kullanıcı

Kategoriler

...