+4 oy
554 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (124 puan) tarafından

image

image

Böyle küçük morluklar oluyor geçiyor of kafayı yiyicem artık 

İnternette kötü şeyler yazıyor 

Özellikle diz kapağı yerinde küçük yuvarlak olup geçiyor 

Lütfen içimi rahatlatacak bişey söyleyin 

24 Cevaplar

+5 oy
(473 puan) tarafından

Düşmüş olabilir nazlı bizimde iyice evhamli yaptın yawww inşallah internetin kesilir birdahada gelmez sende Google doktorundan birsey bakmazsin

(124 puan) tarafından

Bişey diyim mi gerçekten keşke Google olmasaa

(2,272 puan) tarafından

Shshhdbdbdh Esma ya 

-Reklam-
+2 oy
(738 puan) tarafından

İnternetin her dediğine takılma ilk bir çocuk doktoruna götür 

(124 puan) tarafından

Aile hekimine götürdüm aslında ama

+2 oy
(135 puan) tarafından

CNim bnm oglumda 4 yasinda ve sürekli hareket halinde düşüyorlar carpiyorlar ondan olabilir

(124 puan) tarafından

Peki morluk oluyor mu onda da cnm

(135 puan) tarafından

Oluyo canim  cunku cok hareketliler bu yasta surekli çarpıyorar bi yerlere aZ once dus aldirirken bile bacagjni morlugu gordum ne oldu dedim bilmiyorum ama aciyo dedi  yani nereye carptigini hatirlamiyo bile 2 gune geçiyor sizinkiler geçiyor mu

(124 puan) tarafından

Evet geçiyor sonra tekrar çıkıyor sanki ama nasıl desem sık değil 

(135 puan) tarafından

İcini ferah tut annesi erkek cocuklari biraz daha hiperaktif bn suan bacagina raziyim 1. Sene onceye kadar heo basini çarpıyor du basinda morluk olusuyirdy 

+2 oy
(891 puan) tarafından

4 yaşında ve erkek çocuğu bütün gün evin içinde kim bilir nerelere çarpıyordur kendini farketmeden morarıyordur benim oğlum 6 yaşında o bile hep morarıyor. Noldu diyorum hatırlamıyorum diyor oğlum acımadı mı diyorum yooo diyor 

(124 puan) tarafından

Evet sürekli kapılara tırmanıyor 

Ama diz kapağında hep yuvarlak oluyor geçiyor 

(891 puan) tarafından

Tamam o zaman çok normal.

+2 oy
(5,145 puan) tarafından

Benim oğlumda da sayısız çıkıp geri kayboluyor. Ciltleri çok hassas ufacık bir yere dokunsalar morarır normal.

(124 puan) tarafından

Böyle attığım gibi morluklar mı cnm

(5,145 puan) tarafından

Evet bazıları daha büyük sonra geçiyor başka yerde çıkıyor.

(124 puan) tarafından

Aynen benim oğlumda da öyle 

+2 oy
(1,993 puan) tarafından

Teyzemde daha büyük morluklar cikar kocaman çürük gibi olur biiiiir sürü test falan yapıldı sonuc olarak hassassin çabuk morariyorsun dediler. Yine kontrole gittiğinizde doktora gösterin ama bir şey çıkacağını sanmıyorum 

(124 puan) tarafından

Aile hekimine götürdüm ocak ayında ki sonuçlara bakıp temiz dedi 

1 buçuk ay sonra kontrol var kan vercek oğlum demir eksikliği ve d vitamini eksikliği için ilaç kullanıyoruz ona bakacaklar

+2 oy
(2,150 puan) tarafından

Vallaha benim oglumun bacağını görsen bu ne dersin bazen kolundada oluyor carpiyor bi yerlere sürekli  hatta bi kere doktora gosterdim normal dedi hopluyor zipliyor yinede doktora goster baska bi yerlerinde var mı 

(124 puan) tarafından

Anladım teşekkürler yine de içim rahatladı az da olsa

(2,150 puan) tarafından

Yinede doktoruna danış canım hastalık hastasısın sen yinede sor

(964 puan) tarafından

Kız sen zaten sağlık ocağına götürdüm gösterdim doktor hiç bisey yok normal düşmüştür dedi diye yazdın ya doktora güvenmedin de burda ki insanlar bisey yok deyince için rahatlıyor.

Kuzum sen vallahi terapi almalısınız yemin ediyorum eleştiri için demiyorum iyi değil bu hallerin

(124 puan) tarafından

Psikiyatri ye gidicem ama ilaç verir diye korkuyorum 

(964 puan) tarafından

Ee versin ne var ki iyi olursun ne güzel annem ölünce bende ağır bir travma atlattım bende kullandım bir süre sonra iyileştim biraktim

+2 oy
(964 puan) tarafından

Senin korktuğun hastalığın morlugu böyle değil bunlar morluk da değil zaten.

Sürekli aynı şeyi çocuğa yakıştırma resmen çağırıyorsun kötü şeyleri ne alakası var yani şimdi çarpmış bir yerlere gayet belli.

(124 puan) tarafından

Neden bahsettiğimi biliyorsun demi

O morluklar nasıl olur peki 

(964 puan) tarafından

Lösemiden korkuyorsun ama bunla alakası yok onların emin ol annemden biliyorum o hastalığı ben lütfen benzetme çocuğuna öyle şeyler bir seyi sürekli çağırırsan gelir Allah korusun.

Benim oğlum 7 yaşında her yeri mor erkek çocuğu bunlar düşüyorlar vuruyorlar çok dogal

(124 puan) tarafından

Allah razı olsun inşallah 

+2 oy
(1,446 puan) tarafından

Benimde basen kısmında her zaman morluklar vardır. Demek ki bir yerlere çarpıyorum iş yaparken. Eee , bu da erkek çocuğu ve vücudu narindir daha. En ufak çarpmaya hemen morarır. Günlerdir geçmeyip çoğalıyorsa o zaman korkmalısın bence.

(124 puan) tarafından

Yani bi iki hafta önce falan farkettim bi kaç tane yerinde ama üç dört gün içerisinde kayboldular 

Yani özellikle diz kapağı olan yerde yuvarlak oluyor geçiyor sonra tekrar oluyor 

+2 oy
(3,272 puan) tarafından

Ya arkadaşım bu kadar dert ediyorsan çocuğu al hastaneye götür iyice cıvıttın artık 

(124 puan) tarafından

Aile hekimine götürdüm ocak ayında ki sonuçlara bakıp temiz dedi

(3,272 puan) tarafından

Ee tm temiz demişler niye kendine bu kadar dert ediyorsun, içine sinmiyorsa çocuk doktoruna götur o daha detaylı bakar ,yani herşeyi Googleden bakıp saçma sapan düşüncelere kapılma, buraya sorsan da boştur kimse burda doktor yada müneccim değil 

(124 puan) tarafından

Zaten 1 buçuk ay sonra kontrol var o zamanı bekliyim artık 

Bu arada buradaki herkes anne tecrübe edinen var diye soruyorum 

+2 oy
(5,286 puan) tarafından

Nazliiii nazliiii nazliiiiiiiiii 😡😡😡🤬🤬🤬

(124 puan) tarafından

Ne deseniz haklısınız:(

(5,286 puan) tarafından

Kurban oldugum yapma etme bak yaşın genç hayatı kendine zindan etme güzelce bı psikiyatiye yada pskiyatr a git 

(124 puan) tarafından

Gitmek istiyorum ama ilaç verir diye korkuyorum 

+2 oy
(2,783 puan) tarafından

İçinin rahat etmesi için git dr morluklar için kan tahlili ver hersey çözülür

(124 puan) tarafından

İki hafta önce aile hekimine götürdüm ocak ayında ki sonuçlara bakıp temiz dedi

(2,783 puan) tarafından

Hastalandımı o iki haftada hiç

(124 puan) tarafından

Tam hatırlamıyorum inan

Ama burun akıntısı vs öyle şeyler vardı

(2,783 puan) tarafından

Beyaz kanı düşük olabilir öyleyse benim oğlumunki öyle

+2 oy
(1,258 puan) tarafından

4 yaş erkek çocuktan selam kafamızı kirmadigimiz kaldı bugün kasaların arasına parmağını kistirmis mesela ucu mosmor abisi ile koştururken düşmüş diz yaralı kolunu duvara sürtmüş çizik kırmızı kafası şiş lavaboya vurmuş anam daha neler neler oynuyor kıpır kıpır yerinde durmuyor ki yemek yemek iştahı az zorlarsak oyun kaçacak diye tuvalete zor gidiyoruz.

+1 oy
(1,210 puan) tarafından

Başlıktan sen olduğunu anladım nazlı 

Uzun zamandır aynı postları açıp duruyorsun artık sıktın ilk önce eşindi sora sora kanser edemedin o bitti allah vermesin çocuga başladın çocuktan sonrada kendinemi başlayacaksın

(124 puan) tarafından

Ya bişey diyim mi yani kendim için asla şüphelenmiyorum.

Ama eşim ve oğlum için bu nedn böyle bilmiyorum 

Artık psikolojik olarak çöktüm.

Gündelik hayat diye bişey kalmadı bende.

Ortamlara girmek istemiyorum sürekli mutsuzum

+1 oy
(2,272 puan) tarafından

Bu şaka mı 3 yaş kızımda çok daha fazla ve büyükleri var gün içinde yerinde durmaz vurur bir yerlere hep 

(124 puan) tarafından

Her gün oluyor mu morluk sürekli 

Ve geçiyor mu

(2,272 puan) tarafından

Geçiyor başka yerlerde tekrar oluyor bunda takacak bişey yok 

(124 puan) tarafından

İnternette kötü şeyler yazıyor kafayı yemek üzereyim 

0 oy
(4,409 puan) tarafından

Sadece dikkatimi çekmişti. Ondan söylüyorum. Oğlumu sünnet ettirmeye gittiğimizde çocuk doktorunun sorduğu sorulardan biri aniden sebebini bilmediğiniz morluklar oluşup kendi kendine geçiyor mu? Demişti.. ama neden sordu bilmiyorum. Bir doktora götürün içiniz rahat etsin.

(124 puan) tarafından

Yani aile hekimine götürdüm ocak ayında ki sonuçlara bakıp temiz dedi 

Bi yere vurmuştur dedi 

Oğlum çok yaramaz akşama kadar kapıya tırmanıyor 

(124 puan) tarafından

Peki doktor neresinde oluşan morluklar için dedi

(4,409 puan) tarafından

Tüm vücut için sordu canım.

0 oy
(1,103 puan) tarafından

Bi yere vurmuştur ya da bi şey değmiştir benim oğullarımın her yeri böyle büyük büyük morluklar içinde çünkü yerinde durmuyor ikisi de sürekli sağa sola çarpıyorlar 🙂

(124 puan) tarafından

Benim oğlumda hiç yerinde durmaz ondan mı olmuştur 

Sürekli kapılara tırmanıyor 2

(1,103 puan) tarafından

Tabi canım neyden olacak başka Google bakma sen benimkileri bi görsen kafaları bile morarıyor küçüğün alnı  büyüğün yanağı morarmış hatta bugün farkettim durmuyorlar çünkü 

0 oy
(240 puan) tarafından

Canım esini ve çocuğunu bırak kendine iyi bı doktor ara bence genel de yorum yapmam sana ama artık düşüne düşüne hastalık bulamadikca sen kanser olacaksin

(124 puan) tarafından

Evet işte şöyle düşün ben asla kendim için evham yapmam mesela asla 

Bi yerim agrisa üstüne düşmem umursamam

Ama eşim ve oğlum için bu neden böyle bilmiyorum gerçekten artık bu durum hayat kalitemi çok fazla düşürdü

0 oy
(238 puan) tarafından

Ooo sen bide benim görümcem ve eltimin çocuklarını bir gör hele ki yazın. Bacakları mosmor oluyor. Sanki günlük 2 saat rahat dayak yemi gibiler. 

Onlar da çok doktora götürdü tahlil falan yaptırdılar temiz çıktı erkek çocuğu çok hareketli bir yerlere çarpıyorlar farkında değiller demiş doktor onlara. 

Benim kızım da hoplayıp zıpladığı zaman bacakları morarıyor hemen doktora sordum hoplayıp zıplamaktan oluyor dedi. İçinizi ferah tutun. Ha içiniz rahat etmiyorsa bir doktora götürün tahlil felan yaptırın. İnternete bakarsanız psikoloji diye bişey kalmaz kendimden biliyorum 

(124 puan) tarafından

Yani şöyle soyliyiim benim oğlumda günde en az 10 defa kapı eşiğine tırmanıyor örümcek adam gibi sonra da atlıyor ordan

Ama nasıl desem yani diz üstü düşmüyor hopluyor sonra tekrar çıkıyor 

(238 puan) tarafından

Ya önceki postlarına baktım da, sende acaba hastalık hastalığımı var? Seni kırmak değil amacım ama gerçekten kendin için doktora gitmelisin, böyle hayat gitmez 

(124 puan) tarafından

Galiba var evet

(238 puan) tarafından

Sen onu bunu bırak önce kendin için bişeyler yap. Sen önce kendini iyileştirmeye çalış. Yazık olur sana gerçekten. 

0 oy
(4,942 puan) tarafından

Kocan bitti şimdide çocuğu mu alet ediyorsun  

Kocanın çocuğunun degil ama senin tedavi olman şart 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 111 göst.
0 oy
6 cevap 123 göst.
12 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (9,034 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 262 göst.