0 oy
399 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (112 puan) tarafından

Okulda öğretmenler çocukların üstünü arayabilyr mi 

22 Cevaplar

+1 oy
önce (3,240 puan) tarafından

En İyi Cevap

Bizi çok aradılar,bence bazen yapmaları gerekiyor 

-Reklam-
+3 oy
önce (5,699 puan) tarafından

Simdi kisi dokunulmazligi ,kisisel esya dokunulmazligidan falan bahsederler. 

Ogretmenlerde merakli degil cocuklarin ustunu basini aramaya,ozel esyalarina bakmaya. 

Ama bicak,sigara,kesici alet,uyusturucu madde hatta silah bile olabiliyo. Ya okuldan bi ogrenciye,ogretmene zarar verecek ya da cikista birisine zarar verecek. 

Siz aranmasini aranmamasini mi istersiniz ?

+3 oy
önce (13,497 puan) tarafından

Arar evet. O okula çocuklar neler getiriyor aklınız durur. Bıçak,muşta,sustalı çakı,sigara falan masum kalıyor. Sonra birinin başına bir şey gelince öğretmenler neden bakmıyor çantaya çocukların üst başına güvenlik yok diye veliler bu kez buna şikayete geliyor çünkü. Yaşadık,yaşandı.

+2 oy
önce (684 puan) tarafından

Kız tabi ararlar bizimde çantalar dahil hep arama yapılırdı

+1 oy
önce (2,992 puan) tarafından

Kanun hakkında bilgim yok ama gerekirse aramalilar bence. Kaç yaşında çocuğun

önce (112 puan) tarafından

Çocuğum değil yeğenim lisede kız 

önce (2,992 puan) tarafından

Net ararlar o zaman

önce (112 puan) tarafından

Rahatsz olmuş kız 

önce (2,349 puan) tarafından
+1

Arayan kadın mi

önce (13,497 puan) tarafından
+1

İstediği kadar rahatsız olsun ergenler olaya nasılsın bakıyor bilmiyorsunuz. Kadın öğretmen arıyor zaten kızları erkekleri erkek öğretmen. Bu onlar için gerekli olan şey bizim değik

+1 oy
önce (3,620 puan) tarafından

Eskiden bizim zamanımızda yani çantalarımızı bile arardı öğretmenlerimiz. Arasınlar da zaten şimdiki zaman çok daha kötü bi zaman. Kanun olarak bilemiyorum tabi ama ortalığa bakınca aramalılar. Gerçi şimdi öğrenciler de bela oluyor hocalara onlar da korkup çekiniyor bazı öğrenci tiplerinden. Zor zaman..

0 oy
önce (1,424 puan) tarafından

Hangi sebeple olduğuna bağlı ama hırsız muamelesi yaparcasına hiç ama hiç hoş değil. 

Yeğenim ilk anaokula gittiği gün arkadaşının oyuncağını eve getirmişti. Öğretmeni arayıp bilgi verdi ve asla kizmamamizi, bir şey demememizi, yarın kendisinin güzellikle anlatacağını tembihlemişti. Fark bu işte. 

0 oy
önce (20,526 puan) tarafından

Arayabilir. Kız ogrencilerinkini kadın öğretmen erkek ogrencilerinkini erkek öğretmen arar. Gerekirse arasınlar da. Okullarda neler oluyor. Bu çocuklarımızın da güvenliği için gerekli 

önce (89 puan) tarafından

Ay o benim başıma gelmişti tartismistim öğretmenle hatta o yüzden liseye gidiyordum

işte gıcık olduğum bir öğretmen var erkek gencde bir öğretmen askere falan gitmemişti ,bana takmıştı artık benden mi hoslaniyordu artık ,çocuk aklımla anlamıyorum da şimdi şimdi anlıyorum beni sürekli yanına çağırdı,  dersin ortasında  falan çıkarır, tek konuşmaya çıkarırdı ,hala yeni yeni kafam basıyor hani haylaz bir öğrencide değildim yok ders hakkında konuşurdu, yok sınıfta çok konuşuyorsun diye öğüt vermeye  ama her ders bir on dk kendinle beraber çıkarır konuşurdu öğretmen sadece beni ama sebeb de olmazdı , bende tek beni niye sınıf dışına çıkarıyor diye çok gıcık olurdum serviste okulda soylenirdim sevmiyorum ben bu hocayı adamı inşallah bu sene biter seneye başka hoca girer vs diye aklıma geleni sayardim bu seferde beni ispiyonlayanlar  olurdu şu arkadasin bana geldi söyledi benim hakkımda bunu diyormussun diye çağırdı beni tek konuşmaya , şimdi anlıyorum bir maksadı mi vardı belkide ,birşey olmadan bir yıl dersimize girdi bitti gitti  Allah'tan neyse 

Okula arama geldi bir bayan birde bu dediğim erkek hocamiz girdi ,çantaları aramaya başladı bütün kızların çantasına bayan hoca bakıyor bu dediğim erkek hoca  birden benim çantamı aldı karıştırmaya başladı ,benimde ped vs var istemedim erkek birinin mahrem şeyleri görmesini çektim aldım hocanin elinden dedim siz benim çantama bakamazsiniz burda bayan hoca var, ne demeye siz bakiyorsuz sonuçta bir kızım ben özel eşyalarım var dedim çektim aldım hocanin elinden  öyle kalmıştı , elinden cekistirerek aldım  götürdüm bayan hocaya verdim siz bakın hocam diye 

aynen kadın öğretmenler kız öğrencilere, bakar erkek öğretmenler erkek çocukların çantasına bakabilirler ancak 

önce (20,526 puan) tarafından

Helal kız sana. O yaşta bile gayet dik bı duruşun varmış. Akıllılık etmişsin. 

önce (19,085 puan) tarafından

Muhtemelen sapik falandır hoşlanıyor dersen absürt bir durumu normalleştirmiş oluruz ama tabiki de kadın öğretmen aramalı

önce (89 puan) tarafından

Büyük ihtimalle canım o zaman kafam basmadi tam kavrayamadim  ,bassaydi zaten aileme söylerdim  ailem böyle seylerde yargilayacak bir ailem yok bana güvenirler di,o sene öyle geçti şükür ,hiç birşey olmadı şimdi şimdi düşünüyorum normal değil, bir hatam varsa tamam uyarirsin ,olmadı aileye söylersin, bu sürekli olacak ,sürekli çocukla yanlız konuşma gerekecek birşey degil, sonuçta ailemi hic cagirmadı , birde o kadar kalabalık bir sınıfta bir çocuğun üstüne bu kadar düşülmez büyüdükden sonra bende bir maksadı olduğunu anladım , o yıllarda anlamamıştım, öyle şeyleri bilmiyorduk çünkü 

önce (19,085 puan) tarafından

Neyseki çok bilinçli tepki vermişsin:) muhtemelen de o yüzden geri adım atmıştır 

0 oy
önce (5,754 puan) tarafından

Evet ben çok aramışim makyaj malzemeleri sigara ne ararsan var öğrencilerde erkek öğretmen erkek öğrencileri biz bayan öğretmenlerde kızlari arama yapiyurduk 

0 oy
önce (1,131 puan) tarafından

Bizi hergun arardı arayabilir tabi 

0 oy
önce (319 puan) tarafından

Yasal durumu bilmiyorum bunu bari yasal degil deyip engellemesinler her seyin ici boşaltıldı. Arama gerekli. neler çıkıyor neler o aramalarda. Kız öğrencileri kadın, erkek öğrencileri erkek öğretmen arar

0 oy
önce (171 puan) tarafından

Kızım liseye gidiyor her ay okullarında arama yapılır..

0 oy
önce (290 puan) tarafından

Ararlar . Kızları bayan öğretmen erkekleride erkek öğretmen arar

0 oy
önce (954 puan) tarafından

Ulusal hukuk ve eğitim mevzuatında kanun düzeyinde yönetici ve öğretmenlere öğrencilerin üst arama ve eşyalarına el koymayla ilgili bir düzenlemenin olmadığı tespit edilmiştir. Üst arama ve eşyalara el koyma kanunlar tarafından kolluk kuvvetlerine, hâkim kararına bağlı olarak verilen bir yetkidir.

Yazıyor canım nette

0 oy
önce (1,138 puan) tarafından

Benim de kızım lisede geçen gün arama yapıldı eğer üst aramaya girilmişse farklı konu vardır genelde çanta vs bakıyorlar ama dediğim gibi mutlaka birşey vardır

0 oy
önce (1,138 puan) tarafından

Benim de kızım lisede geçen gün arama yapıldı eğer üst aramaya girilmişse farklı konu vardır genelde çanta vs bakıyorlar ama dediğim gibi mutlaka birşey vardır. 

0 oy
önce (68 puan) tarafından

Bizim zamanimizda aranirdi ki aranmalida geçenler bizim burada çocuktan Muşta çıkmış.. öğretmenler yakalamasaydi ne yapacaktı acaba okulda onunla dusunemiyorum...

0 oy
önce (487 puan) tarafından

Cok zor bi konu sonucta cocuklarin mahrem yeri ben cocuguma dokunulsun istemem ha suan oglum kucuk ilerde Allah muhafaza kimsd diyebilir mi benim cocugum asla cebinde kesici deliri aletle okula gitmeyecek sigara turevi seyler kullanmayacak gibi gibi ben diyemem Rabbim evlatla imtihan olmaktan da muhafaza etsin her cocuk bir de olmaz binlerce cocukla ugrasiyolar e arasinlar desem icim huzursuz 

0 oy
önce (105 puan) tarafından

Yasal olarak arayamazlar.eskiden arama yapılırdı ama kalktı bu.arama yapan öğretmen müdür suçlu sayılır.bu yüzden dolayı öğrenciler çakı,keskin aletler veya sığar sigara çakmak ile okula geliyor.

0 oy
önce (466 puan) tarafından

Tabi ararlar aramalilar da gençler su tüketir gibi madde tuketiyor 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 343 göst.
9 Eylül 2021 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,115 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 472 göst.
5 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Cemo55 (97 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 701 göst.
0 oy
3 cevap 477 göst.
11 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,319 soru

12,444,084 cevap

46,098 kullanıcı

Kategoriler