Ay o benim başıma gelmişti tartismistim öğretmenle hatta o yüzden liseye gidiyordum
işte gıcık olduğum bir öğretmen var erkek gencde bir öğretmen askere falan gitmemişti ,bana takmıştı artık benden mi hoslaniyordu artık ,çocuk aklımla anlamıyorum da şimdi şimdi anlıyorum beni sürekli yanına çağırdı, dersin ortasında falan çıkarır, tek konuşmaya çıkarırdı ,hala yeni yeni kafam basıyor hani haylaz bir öğrencide değildim yok ders hakkında konuşurdu, yok sınıfta çok konuşuyorsun diye öğüt vermeye ama her ders bir on dk kendinle beraber çıkarır konuşurdu öğretmen sadece beni ama sebeb de olmazdı , bende tek beni niye sınıf dışına çıkarıyor diye çok gıcık olurdum serviste okulda soylenirdim sevmiyorum ben bu hocayı adamı inşallah bu sene biter seneye başka hoca girer vs diye aklıma geleni sayardim bu seferde beni ispiyonlayanlar olurdu şu arkadasin bana geldi söyledi benim hakkımda bunu diyormussun diye çağırdı beni tek konuşmaya , şimdi anlıyorum bir maksadı mi vardı belkide ,birşey olmadan bir yıl dersimize girdi bitti gitti Allah'tan neyse
Okula arama geldi bir bayan birde bu dediğim erkek hocamiz girdi ,çantaları aramaya başladı bütün kızların çantasına bayan hoca bakıyor bu dediğim erkek hoca birden benim çantamı aldı karıştırmaya başladı ,benimde ped vs var istemedim erkek birinin mahrem şeyleri görmesini çektim aldım hocanin elinden dedim siz benim çantama bakamazsiniz burda bayan hoca var, ne demeye siz bakiyorsuz sonuçta bir kızım ben özel eşyalarım var dedim çektim aldım hocanin elinden öyle kalmıştı , elinden cekistirerek aldım götürdüm bayan hocaya verdim siz bakın hocam diye
aynen kadın öğretmenler kız öğrencilere, bakar erkek öğretmenler erkek çocukların çantasına bakabilirler ancak