+1 oy
221 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (4,808 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız uyudumu bebeler uyumayan bacılar neden ayaktasiniz 

Ben bu akşam güzel uyumuşum  3 4 saat yarında adam evde kar yağıyor büyük ihtimalle o yüzden rahat takılıyorum 😂  

Minik mucize uyudu büyüğü yatağa girdi uyur inşallah 

Bende anne saati yapam dedim 

image

4 Cevaplar

0 oy
önce (2,866 puan) tarafından

Akşam nasıl 3 4 saat uyudun kızzz benim oğlan hayatta gün içinde 3 saat uyumaz çok dakik bir bebek akşam gece 11 de yattığı zaman deliksiz 3 4 saat uyur emmek için kalkar heri beşşiğe koyarım hemen uyur ☺️ sabah da 9 9.30 en geç 10 da kalkar çok dakik saatini hiç geçirmez ☺️ keşke gün içinde uyusa o kadar bende uyurum ama maalesef akşam da uyuduğu zaman hemen yatmak istemiyorum kendime vakit ayırıyorum hemen 

önce (4,808 puan) tarafından

Babalarına satıyorum etmediği için beni sorun yaşamıyorum canim bi uyandım büyük oglana patates kızartması yapmış küçüğe mama iciriyordu 

-Reklam-
0 oy
önce (198 puan) tarafından

Ayy Büşra ben de bugün bolca anne saati yaptım eşimle yeniden gençleştik Baş başa uzun süre sonra ilk defa çıktık dışarı  😂 mutluyum başım ağrıyor salgına yakalanmıştım ya hala atamadım başıma başıma vuruyor ilaç içtim geçmesini bekliyorum sonra uyurum :/. 

Eminim çok iyi gelmiştir geçmiş olsun cnm 

0 oy
önce (289 puan) tarafından

Uykum gelmiyor ya çocuklar uyudu sinir oluyorum bu uykumaa

Gelir inşallah yatmadan ayran dene uyku yapar 

0 oy
önce (1,259 puan) tarafından

Afiyet olsun. Yarının yemeklerini yaptım, evi sildim. Şimdi de bir kahve içeyim dedim. Bebeğiniz çıkmış anladığım kadarıyla. Çok geçmiş olsun tekrar. Allah beterinden korusun inşallah. 

+1

Teşekkür ederim cnm Allah razı geçen hafta çıktı bugün kontrole gittik çok şükür iyiye gidiyor dedi 

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 259 göst.
24 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Sevo_sevo (360 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 265 göst.
22 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,808 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 339 göst.
21 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,808 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 278 göst.
23 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,157 soru

12,439,059 cevap

45,916 kullanıcı

Kategoriler

...