+1 oy
45 göst.
önce Güzellik-Bakım kategorisinde (985 puan) tarafından

iyi geceler hanımlar bu saate bu sorumu diceksiniz belki ama bebeleri uyut bulaşık çamaşır as bu saat oldu anca fırsat bulup yazmaya , benjm saçlarımın kendi rengi koyu kumral, beyazlarım epey çoğaldı şuan saçımda hiç boya yok. Fikri olanlardan tavsiye almak istiyorum, açıkçası kuaföre verecek şuan paramda yok evde kendim halletsem diyorum, kızım var ona boyatırım . Hangi renk boya alıp saçımı boyayabilirim , kendj saç rengimin bir tık açık rengi olsun istiyorum. Marka ve numarasınıda yazarsanız sevinirim, teyzem 8.1 ile boya senin saçına gider dedi ama burayada sormak istedim , açıcı falanda kullanmak gerekir mi. Şimdiden teşekkür ederim.

2 Cevaplar

+2 oy
önce (1,259 puan) tarafından

Sadece tepedeki beyazlar için ise tün saçı boyamaya gerek yok. Saçınızın bir iki ton açığı olabilir. Açıcı vurmaya da gerek yok. Eğer açıcı yaparsanız, komple tüm saça uygulamak zorundasınız. Bu seferde beyazları kapatma değil, tüm saça boya işlemi olur. Marka olarak L'Oréal, Garnier, Schwarzkopf gibi markalar iyi. 

önce (985 puan) tarafından

Peki hangi numara kullanabilirim, ilk defa boyayacağım bu sebeple sadece diplerde değil beyazlar uçlardada var. 

önce (1,259 puan) tarafından

Numara konusunda tamamen sizin zevkiniz önemli. Yani hangi rengi istediğiniz. Boya kutularının arka alt kısmında küçük fotoğraflar oluyor. Bu renk,, hangi saçta nasıl durur diye örnek veriyor. Hangi tonda istediğinize göre de açıcı vurmak lazım. Eğer uçaklarda da varsa tabiki tüm saç boyanır. 

image

-Reklam-
+2 oy
önce (948 puan) tarafından

Ben sea color sac boyasi kullaniyorum fiyati da uygun icinde iki tüp boya oluyor. Açık ton olacaksa acma işlemi ister suanki sac renginizi ve istediginiz rengi bilmiyorum ama hic boya yoksa bi iki ton açık tutar diye düşünüyorum ilk boyamada istediginiz ton olmasa bile bikac boyamadan sonra renk oturur

Peki hangi numara kullanabilirim, ilk defa boyayacağım bu sebeple sadece diplerde değil beyazlar uçlardada var. 

Saçımın rengi koyu kumral , ben bir tık açık olsun istiyorum 

önce (948 puan) tarafından

Ha kendi dogal rengin. Ozaman tutar kendi renginden bi iki tık açık ona bakman lazim numara olarak bilemem ki kendin bi bakip beğen

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 91 göst.
18 Aralık 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Mihrakuzum (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 148 göst.
9 Temmuz 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Izmirlianne (498 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 83 göst.
30 Ocak 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde 175766 (365 puan) tarafından soruldu

413,185 soru

12,440,120 cevap

45,953 kullanıcı

Kategoriler

...