+2 oy
172 göst.
önce Diğer kategorisinde (57 puan) tarafından

Nisanda 4 yaşında olacak kreşe göndermek istiyorum evde kalınca sürekli telefon ve televizyonla geçiriyor oyuncaklarla az oynuyor sıkılıyor bana iş yaptırmıyor bende kreşe gitsin yarın gün diyorum orda zaman geçirir sıkılmaz sizce nasıl olur 

13 Cevaplar

+1 oy
önce (3,966 puan) tarafından

Cok guzel olurda burda fena salgın var tek çekincem bu olurdu

önce (57 puan) tarafından

Konuşacam kreşlerle araştıracam 

önce (6,411 puan) tarafından

o hic bitmicek ya . zaten salgin olmasa da zaten anasinifi donemi baslayinca hasyaliklar geliyor biz iki sene anasinifi sinra 1 ve suan  2 siniftada ful devam .4 senedir ful hastayiz  insallah tek temennim seneye bagisiklik giclenirse azalir. seneye kizim 3 sinif olacak.ama oglan baslicak anasinifina onun hastalik sureci baslicak.

-Reklam-
+1 oy
önce (136,257 puan) tarafından

burda mecburi ama mecburi olmasada gonderirdim cok faydasini gordum ben sosyallesme dil ogrenme vs gibi

Mecbur değilim ama gitse çok iyi olacak bende hamileyim zor geçiyor günlerim oğlumda sürekli ilgi istiyor 

+1 oy
önce (2,106 puan) tarafından

benim kızım 2 yaşında başladı çok üzülerek gönderdim içim acıdı ama iyi ki gitmiş diyorum çok şey fark ediyor. 

Bi kaç günde alışırım ben çocukta alışır 

+1 oy
önce (457 puan) tarafından

Ben gönderiyorum okuldan eve gelmyr zor getryrm cnm orda arkds ediniyr arkadslari oluyr sosyalesiyor birde benm kız hiç kimseyle oynamiyrdu oynamasını da bilmyrdu ama simud biliyor oynuyor 

Bu biliyor oynamak istiyor bazen bana saklanbaç oynayak diyor ben sıkılıyor azıcık oynayınca hamileyim zor geçiyor 

+1 oy
önce (19,002 puan) tarafından

Biz eşimle anlaşamadık bu sene ben gönderelim dedim o istemedi sonuç TV izlemeye alışan bir çocuğumuz oldu bence en iyisi çocuk çocukla oynar diye bir söz var :)

0 oy
önce (2,151 puan) tarafından

Benim kızım Eylül'de 4 yaşına girecek ve bu sene 3 yaş grubundaydi devlet anaokulunda. Ben zaten çalıştığım için vermek durumundayım ama iyi ki diyorum. Çevremizde hiç çocuk yok, kızım çok cekingendi ve diğer çocuklara yaklasmiyordu bile. Eylülden beri gidiyor yarım gün, ben memnunum. Seneye tam gün gidecek ama. 

0 oy
önce (830 puan) tarafından

4 yaşına giriyorsa devlet okulları da alır anaokuluna. Kreşe boşa çok para vermeyin. Yarım gün anaokuluna gitsin. Bence çok faydalı. Ama sabahçı yapmayın. Birde ilk sene çok hasta olur bir hafta okula gider hasta olur ikinci hafta gidemez. Ama ikinci sene düzelir. Benim oğlum geçen sene çok hasta olurdu. Bu sene iyi çok şükür.

0 oy
önce (2,796 puan) tarafından

Bu sene 2 yaş olacak oğlum bende göndermeyi düşünüyorum,biraz insan içine karışsa iyi olur🤪

0 oy
önce (7,434 puan) tarafından

Biz çok faydasını gördük 

0 oy
önce (20,493 puan) tarafından

Kesinlikle gitmeli. Bu yaşta çocukların en çok ihtiyacı olan şey başka çocuklarla oyun oynamak. Oğlum diyanet in 4 6 yaş kuran kursuna gidiyor. O kadar memnunum ki. Cocugjm çok mutlu. Hem çok güzel şeyler öğreniyor. Hem vaktini çok güzel geçiriyor. Öğleden sonra grubunda. 13.30-18.00 saatleri arasında. Sabah erken kalkma derdi yok. Öğlen uyumadigi için akşam daha erken uyur oldu. 

0 oy
önce (10,412 puan) tarafından

Faydalı olan kısmı çok fazla fakat sorumsuz ana babaların ilgilenmeden hiçbirşey öğretmeden son derece vurma ısırma gibi zarar verici davranışları olan ve özel çocuk olduğunu bile bile normal çocukların arasında kreş eğitimi almaları faydadan çok zarar verıyor çocuklara çocuklar bu özellklerden birine bile sahipse o çocugun yeri kreş değil önce pedogojik destek birimidir

0 oy
önce (3,920 puan) tarafından

Bende kızımı 4.5 yaşında yolladım çok faydasını gördüm hergün 4 yada 5 saat gidiyordu

0 oy
önce (696 puan) tarafından

Tabiki yararlı dil becerisi qelisiyo değişik aktiviteler yapıyorlar aile katılımları oluyo arada quzel oluyo sayı renk ****** bitki tanıma meslek v.s bir sürü şey öğreniyorlar muzik resim becerileri oluyo cizqi calismalari aklima qelmeyen bi cok sey yani evde kalmasından daha iyidir bence qöndermelisin..

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 270 göst.
27 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 347 göst.
11 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,762 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 177 göst.
0 oy
16 cevap 402 göst.

413,083 soru