0 oy
390 göst.
önce Diğer kategorisinde (398 puan) tarafından

1 yaşinda kizim var malum heryeri keşf etmek istiyor görmediyi şeyleri eline almak bakmak istiyor ve s. Bu gün yemek pişiriyordum kızımda mutfak dolaplarini aciyordu ordada maden sulari vardi şişede. Kırıp döküp orasini burasini yaralamasin diye eline kocamin şapkasini verdim kafasina taktım dikkatini cekti biraz oyalandi bende o sirada şişeleri yukari kaldirdim. Eşim geldi gorduki şapkasi yerde ay sen ne diye cocuga veriyorsun bak ezik ezik etti hic dikkat etmiyorsun gibi gibi. Evde kizim eline neyi olsa bana laf ediyor kiricak verme bozucak verme dokucek verme. Bende cocuk bu neyle oyalansin aktivde bi cocuk oyuncaklarla 5 dakka oynuyor sonra bıkıyor başka şeyler istiyor 4 duvarin içinde ne yapsın peki bu cocuk. Ciddi kavga ettim sen bu cocuga herşeyi yasaklamak istiyorsun diye. Bende iş yapiyorum yemek yapiyorum o sirada dikkatini cekecek oyalanacak şeyler veriyorum geri kalan zamanda onunla oynuyorum. Işin bu yapacaksin diyor bide. Sizce haklimiyim yoksa annelikdenmi cocuguma bu tavri beni sinirlendirdi

9 Cevaplar

+2 oy
önce (10,794 puan) tarafından

Hata sende canım eşin sana işin ne falan diyor ya o an öyle mi bekle sen deyip odaya geçeceksin süslenip püslenip giyinip hadi eyvallah size deyip kapıyo çarpıp çıkacaksın telefonunu kapatıp gece yarısına kadar eve gelmeyeceksin oda 24 saat çocuk bakmanın nasıl bişey olduğunu görecek bidaha ağzını bile açamaz biraz deli cesaretiniz olsun

önce (398 puan) tarafından
+1

Zaten gittim odada agladim sonrada moralim düzelsin diye makiyaj yaptım😂 o dedigini yapamama ama babasi bile olsa sapkasini bile kıymayan adama 1 gun cocugumu bırakamam

+1

Cnm sen annesiysen oda babası paşa paşa bakmak zorunda sen böyle yok bırakamam yapamam edemem dersen ömür boyu bu adamın çenesini çekersin annelik doğuştan babalık sonradan öğrenilen bişeydir sen öğretmezsen zorlamazsan asla öğrenmez... Erkeklerin anladığı tek dil kıssasa kısas

önce (2,084 puan) tarafından

Bunu ben yaptım valla okul çıkışında arkadaşlarla gezdim. Eşim de evde çocuk baktı. 2 saatte 20 kere aradı yalvar yakar eve gittim daha sesini çıkaramadı 😀

önce (1,043 puan) tarafından

Yapmadan anlamaz erkekler bence bir keresinde bende çok bunaldım ek gıda dönemiydi verdim eline püresini çıktım gezdim tozdum stresimi atıp geldim eve bebek susmayınca veriyodum uyuyordum tek senin çocuğun değil o babasinada sorumluluk dayatacaksin zorlada olsa 

Zaten günümüz erkeklerin en büyük sorunu sorumluluk vermeyen ana babayla büyüyüp evlenincede eşin sorumluluk vermemesi eş baştan ağırlığını koymazsa malesef ömür boyu post sahibi gibi olurlar verin ellerine çocukları öldürecek değiller ya görsünler bakalım tek başına çocuk bakmak nasıl bişeymiş 

-Reklam-
0 oy
önce (2,754 puan) tarafından

Ya bende zaman zaman bu konuda tartışıyorum eşimle. Bana diyor meyve sıkacağıni verme kırar robotu verme bi atsa kırılır. Onu verme bunu verme. Ne vereyim ben bu çocuğa neyle oyalanacak diyorum. Birseylerle oyalanacak ki ben de işlerimi halledebileyim gel yer değiştirelim dedim

Kendileri bizim yerimizde olsa 7/24 tv telefon izletirler. Kolay sanki cocukla iş yapmak cocukta bıkıyor haliyle aynı şeylerle, farkli bişeyler görünce biraz oyalanıyor

0 oy
önce (1,971 puan) tarafından

Kız mutfakta şapkayı nerden buldun leğen verseydin kafasına gecirseydi daha iyiydi bizimkiler öyle yapiyor da 😀

Eşim mutfaktakı masanin üzerine bırakmıştı ordan aldım)) leğenlerdende bıktı artık farkli şeyler arıyor😅

önce (1,971 puan) tarafından

Aman bosver bazen fazla konuşuyor erkekler düşünmeden konuştukları hissetmeden konuştukları kesin, biz gibi değil onlar. 

0 oy
önce (351 puan) tarafından

Selamünaleyküm haklısınız bana göre..

İşin bu yapacaksın kelimesi çok yanlış bu çocuk taştan duvardan dünyaya gelmedi siz anne iseniz oda babaysa herşey müşterek siz ne kadar sorumlu iseniz oda sorumlu Malesef erkekler bütün ev yükünü kadınların görevi zannediyor.. Evin huzuru düzeni için siz yine de güzel bir dille yanaşın kavga ile herşey büyüyor canınızı sıkmayın 

Ama işin bu demesi gercekten cok üzdü beni.. Bide kendi cocuguna şapkasini kıymaması ne bilegim gücüme gitti. Sonra hiç konuşmadim ama eşim hiç bişey olmamış gibi sohbet etmek istiyor benle. Bu erkekler neyle besleniyor acaba😬

önce (351 puan) tarafından

Kadınlar daha düşünceli ince onlar böyle şeyleri düşünemiyor 

0 oy
önce (2,514 puan) tarafından

Canım yanlış anlama ama şapka değilde diğer pahalı şeyleri çocukların eline verme taraftarı değilim yani malesef alınamıyor yenisi çocuk sonuçta bı kere atımı kırılıyor zaten bende mutfakta yemek yaperken plastik lehen kaşık kepçe falan veriyium oylaniyor 

Yok canim zaten pahali bişey vermem eline. Olsada olur olmasada olur şeyleri vererim eline. Yani kirilsada bi onemi olmaz dedigim şeyleri veriyorum hep onlarada laf ediyor evde eski şeyleri atmayada izin vermez dursun diyor lazim olur. Biraksam ev copluk olur 

0 oy
önce (353 puan) tarafından

Çok biliyorsan gel kendin ilgilen kızınla da bende yemegi rahat yapayım deseydin hödük!

0 oy
önce (802 puan) tarafından

Benim oğlum televizyona dar alanları silme aparatı varya ucunda ince bez var kürek gibi saplı onla vurmuş televizyon gitti çöp oldu eşim geldi hesap soruyor kim yaptı diyor oğlum ben yaptim baba diyor . 

Eşim nasıl oldu diyor oğlum o sapi eline almış gosteryimmi babacığım hazır mısın babacığım ? Nir iki üç başla dedi 😀😃 televizyona bi cakti elindekini 😀😃  yani şimdi gel de kız bu çocuğa gülmekten yerlere yattık zaten televizyon bozulmuştu orası ayrı. 

20 bin de girdi 4 taksitle.  Ama kalkıp da ortalığı ayağa kaldirmadik ikimizde napalim arkamiz donukken olmuş geri dönüş yok takdir edemeyiz ama cocuk o . 

Şimdi yeni televizyon geldi güzelce tembihledik asla zarar vermedi . 

Demem oki bi şapka ezilse ne kırılsa ne. Sanki kendisi çocuklukta hiç kırıp dokmemis mi merak ettim o yaşlarda kafa 30 , 40 miydi acaba? 

Ve sizi de başına gardiyan dikmesi hiç olacak şey değil.  Bazen benimde eşim sirazeyi kaydirir oan bildiririm haddini . 

0 oy
önce (2,328 puan) tarafından

Al sen bak desen bakamazlar paso laf için doğmuş bunlar 

0 oy
önce (64 puan) tarafından

Sen doğru olanı yapıyorsun çocuk her şeyi tanıma yaşında şu an düzgünce konuşup eşinle orta yolu bulman lazım

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 323 göst.
6 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hasret3434 (65 puan) tarafından soruldu
+2 oy
19 cevap 1,424 göst.
9 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 810 göst.
4 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde 3cocuklumutluevli (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 923 göst.
19 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Dolunay65 (1,245 puan) tarafından soruldu

413,166 soru

12,439,374 cevap

45,927 kullanıcı

Kategoriler

...