0 oy
521 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,977 puan) tarafından

Öyle bişey yapar mısınız ben kestirirdim sanırım emin olmamakla birlikte 😁

29 Cevaplar

+2 oy
önce (806 puan) tarafından

Geçen aşırı sinirlendim saçlarımı kesmeye karar verdim belime yakın eşim napiyorsun dedi saçlarını niye islattin dedi. Kesicem dedim niye dedi bıktım daraldım dedim . Artık önemi yok felan dedim . Beni çok üzmüştü çünkü.  Oan kessem sanki üzerimdeki ağırlık hafifletecek gibiydi . Sonra saçmalama özür dilerim felan dedi ama yapacaktım 2 dk daha geç gelse ilk makasi vurmustum.  Özür diledi direkten döndü  😀 

Bazen eşler kadınlarını psikolojik olarak çok zorluyorlar ben merkezli değil genel olarak görüyorum burda sonra sonu sinir krizi oluyor.  

önce (3,977 puan) tarafından

Selenada ki kıvılcım gibi oda nefesini tutuyodu bi an aklıma geldi ya 😁😁 saç kesimi cidden ruh haline bağlı 

😀😃 Allah seni yaa 

önce (1,131 puan) tarafından

Şanslısın ki bu olayın kendinden kaynaklandığını anlayan bir eşin var ve özür dilemiş engel olmuş. Benimkinin umrunda bile olmazdı 

Ozaman değmeyecek insanlar için tırnağını dahi kesme canım bosver. Ben saçımı son 10 yılda sadece 2 defa terapi amacli kestim yine belime yakındı ve ikisinde de kuaför hep sordu kesiyorum yazık etme pişman olma sonra diye ama bazende gerekli . Ceza için degmiyorsa o kişi kimse diyorum ya tirnak dahi kesme . 

-Reklam-
+1 oy
önce (457 puan) tarafından

Kestim ama nasıl,o cezaevine girince hamileydim ve saçlarımı kestim normalde sac kesmem eşim saçlarımı seviyor diye 

Yaaa bu cok üzücü olmuş 

O zaman goruntulu yoktu 

Sonra kasımda görüntü geldi ,görünce soka girmisti 

önce (882 puan) tarafından

Canım hamileyken varmı kesme saç :) 

Niye kız kesilmiyormu 

önce (882 puan) tarafından

Nebiliyim kaynanam dedi banada :) 

+1 oy
önce (126 puan) tarafından

Kestiridim ama eşim asla kes demez seviyor saçlarımı :)

Merak ettigin seye bak diyosun :)

+1 oy
önce (181 puan) tarafından

Ben yapardım bizim 5 yılımızda eşim ismim ve tarihimi gögsune  dövme yaptırmıştı sonra onu kapattırıp hira'nın ayak izini yaptırdı  bu defa da boynuna gözlerimi çizdirmiş benimki biraz uçuk kaçık olduğu için sanırım ben de yaptırırdım ya

Dövme acıtmıyomu peki

önce (181 puan) tarafından

Ben hiç yaptırmadım ama acımıştır 

0 oy
önce (4,365 puan) tarafından

Eşim saçımın uzun veya kısa olmasıyla ilgili bir sey demez . Sen nasıl rahat ediyorsan öyle kullan der ama 5 sene uzattıysam sanırım kesmeye kıyamazdım. Ama benim işim de belli olmaz 🥰

Ruh halime göre diyosun 😁

önce (4,365 puan) tarafından

Aynen öyle bir anda sıkılıp kestiredebiliyorum😁

0 oy
önce (52,228 puan) tarafından

hic karismadigi icin bilemicem canim kestirmek istiyor gidip kestiriyorum kuzenim diyo esim izin vermiyo neden karışırlar bilmem 

kestir derse sebebine bağlı 

Kisa yakışıyo derse o ayrı diyosun, evet bende duydum eşim izin vermez diyeni saçma geldi ama bilemedim 

0 oy
önce (14,034 puan) tarafından

Sac uzatmiyorum ama kestirmezdim. 

Haketmiyomu diyosun 

önce (14,034 puan) tarafından

Yeterince taviz verdim kendimden ☺️

0 oy
önce (1,126 puan) tarafından

Saç sevdalısı kocam ama ben kendimde kestirmezdim

Bakabiliyosan uzun saç iyi tabi

önce (1,126 puan) tarafından

Kalçamın üstünde kendimi bildim bileli uzundur saçım kısa hiç kullanamam diye düşünüyorum

0 oy
önce (7,966 puan) tarafından

Kararsizim uzun sac seviyorum esim daha cok seviyor saçlarimi ama bakimi zor.😒

Hele cocukla taramak lüks oldu banada

0 oy
önce (1,259 puan) tarafından

Eşim de uzun saçı sever ama ben kendim nasıl rahat ediyorsam öyle yapıyorum. Kalçama kadar uzunken, kulak hizasında kestiğim çok olmuştur. Tamamen o an ki ruh halime bağlı. 

Saçını o uzunluktan kısa kestirecek önemli bişey olmalı tabi

önce (1,259 puan) tarafından

Aa yook, öyle keyfi kesiyorum 😅 Saçımı keseceğim deyip ucundan aldıranlar oluyor ya, hê işte ben öyle değilim. Farklı farklı seviyorum. 

0 oy
önce (1,229 puan) tarafından

Uzun saçı sevmiyorum ben ya , seneden seneye kısacık kestiririm 🤭

Bakımıda ayrı zor zaten 😁

0 oy
önce tarafından

Ben saçımı hiç uzatmam ya  hep omzumdadır kısa saç büyük konfor olarak görüyorum özelmmmm❤️😍

Adım doğru olsaydı bari 😁 açık mısın hacerciğim

önce tarafından

Özlem degilmi bacım adın 😅Yok kız kapalıyım  arada suri bile diyorlar 😅😅😅

0 oy
önce (14,805 puan) tarafından

Eşime kalsa saçlarımı küst kestirmemi istiyor ama kestirmem ☺️ her zaman az az uçlarından aldırır kuaförden çıkınca kestirdin mi diye sorar 😂

Demekki sana kisa saç yakıştırıyo

önce (14,805 puan) tarafından

Hiç öyle görmedi ki 😂 

Sadece duştan sonra çabuk kurusun kolay tarayayım diye istiyor 😂😂

0 oy
önce (103 puan) tarafından

Eşim kesim kesmiyim karışmaz ama ben biz uzun saç aşıgıyim yani hastasiyim zafim yani uzun saç ben uzattım kalçama geliyordu babam için babama kestirttim omuzuna kadar sonra da agladim

Baban neden kesmek istedi 

önce (103 puan) tarafından

Benim annem  ben 6 ayliken ölmüş ben köyde nenemle yaşadı nenem beni büyüttü babam istanbul'da yıllarca birbirimizi görmedik gördüğümüzde de yabancı biri diye biliyordum Baba diyemiyordum o da hasret kalmıştı saçlarımı görüp biraz taramak için sonra fazla uzun olduğu için başın ağrır dedi biraz keseyim dedi ve fazlasıyla kesmiş oldu yani kötü bir niyetle kesmedi

0 oy
önce (8,378 puan) tarafından

Kestirmem . Neden kestireceğmüssüm😆

Senin saçın zaten kisaaaaaa 😁

önce (8,378 puan) tarafından

Cokta kısa deil belimde ketürmem

0 oy
önce (2,333 puan) tarafından

Kestirmem benim mutluluğum içinde istememesi lazım 

Değmez diyenlerdensin o zaman 

önce (2,333 puan) tarafından

Aynen bence değmez.

0 oy
önce (5,833 puan) tarafından

Kesmem uzun saç severim ben😂😂😂

Geçen saçım biraz karışmıştı tarayınca canım acıdı eşim bak iki çocuk var biraz kestir rahatlarsın uğraşma dedi olmazzzzz dedim 😂😂😂

Aynen eşimde öyle ne uğraşıyon az kes der ama işte kapalı olduğum için toplaması zor oluyo 😁

önce (5,833 puan) tarafından

Bende kapalıyım 🤭

Erkekler anlamaz işte 

0 oy
önce (2,847 puan) tarafından

Kestirmezdim, sonuçta onlar benim saçım. Eşim uzun saç seviyor ama ben sevmiyorum. Sevgiliyken birkaç söyledi bende sevmediğimi söyledim konu kapandı. Saçı kesmek ya da uzatmak bir sevgi gösterisi değil benim için

0 oy
önce (1,009 puan) tarafından

Benimki de kahkül kes diyip duruyor 2 senedir 😂 evde kestim kendi kendime şahbaza döndüm . Sonra kesmedim . 

0 oy
önce (1,128 puan) tarafından

Anladığım tek şey bu eşlerin hepsi uzun saç seviyir😂

Niyekine 😉😂

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 360 göst.
14 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Kralice177 (481 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 308 göst.
24 Nisan 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde YAVUZ AMINE (861 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 995 göst.
0 oy
30 cevap 567 göst.
2 Temmuz 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde eylu_L123 (2,316 puan) tarafından soruldu

413,190 soru

12,440,308 cevap

45,961 kullanıcı

Kategoriler

...