+1 oy
131 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (3,105 puan) tarafından

image

Bu kızlar I phone 11 kullanıyorum aklım 14 15 te ama biraz zor onları almam 

7 Cevaplar

+1 oy
önce (5,245 puan) tarafından

Oğlum kullanıyor canım efso bir telefon yaaa kamerası super

önce (3,105 puan) tarafından

Hadi ya bende çok beğendim abla ya dış görüntüsünü I phone artık ulaşılmaz ve o fiyatı haketmez bi telefon ya

önce (1,422 puan) tarafından

Iphoneden bin kat daha iyi bir telefon. Günlerce bitmeyen şarjı iPhone bin basar. 

önce (5,245 puan) tarafından

İpone 11 aldı benim deli oğlan bir ayda çöp etti şimdi bundan almış keşke daha önce alsaydım diyor

Hahahahaha Allah seni ☺️

-Reklam-
+1 oy
önce (3,620 puan) tarafından

Ee bunun parasına iPhone da alabiliyorsun zaten bu da ucuz değil ki güzelim:)

Canım i phone eskisi gibi değil artık ya pil ömrü hemen bitiyor 

Bi cihazın güncelleme almaması için aşırı eski olması lazım. Hala 7yi kullanan var güncellemeden devam ediyorlar muhtemelen ama ediyorlar. Eskisi bile hızlı,kasmıyor ve alışık olduğun için kullanımı kolay. Sen neden 11 i değiştirmek istiyorsun ki? 

Canım benim elimden telefon poğaça yapacaktım yağı sütü koydum kaba bi düştü kabın içine hoparlör iptal cızırtılı 

Aa kötü olmuş://

Maalesef canım bide 64 mb hafızası yetmiyor 

+1 oy
önce (89 puan) tarafından

Ben olsam  iPhone 14 alırdım 256 Gblik olanından şimdi ios kullanmaya alismissin androide geçmek değişik geliyor alışmak bir süre 

image

Bi süre sonra güncelleme almaz diyorlar canım 

Benim bildiğim 12 güncelleme almayacak diyorlar ama  14 hala alınır diyorlar da tabi tam bilemem , hatta herkes 14 ile 13 arasında çok fark olmadığı için 13 alıyor hala oda 35 bin civarında herşeyi aynı 13 le 14 un nerdeyse

Ama ne kadar iyi telefonda alsan iosun zevkini vermiyor canım tabi herkes farklı düşünüyorda eşim de 11 kullanıyordu sonra 13 geçti neyse o dönem benimde telefonum bozuldu iPhone 13  almaya gittim

bende senin gibi düşündüm iPhone 13 almaya gitmiştim zaten pahalı diye düşünüyordum o zaman  , 2 yıl  önce adam iPhone 13 geçiyor işte bu xiomi 12 lite çok güzel bakın bunu alın  yeni çıktı fiyatida çok uygun dediler , 108 megapixel falan filan bana bir tanıttılar gittim onu aldım ,iPhone da alabilecek gücüm vardı sırf  108 megapiksel diye aldım tabi parasida daha uygundu çok abartiyorlar aman bu iPhone dedim de sonradan fark ettim öylede olsa güzel cikmiyor resim ya uzun uzun çıkıyor insanlar bir orantısız ,eşimin iPhone 13 mesela 12 megapiksel  telefon dersin ama çok daha kat ve kat güzel resim çekiyor resimler daha dramatik hos çıkıyor ben kandım o şeye canım sende kanma diye diyorum sonradan pişman oldum artık elimdeki 2 yıl falan oldu bozulunca gene iPhone döneceğim,  hani 46 bin vermişken o yüzden dedim yanlış anlama ben sevemedim androidi elimdeki bozulsun diye bekliyorum  

3-4 yil daha güncelleme alır canım oda zaten anca bir telefonun ömrü o kadar sürüyor 

+1 oy
önce (950 puan) tarafından

Plus nasıldır bilmiyorum ben s24 ultra kullanıyorum gayet memnunum 

Onada bakım canım 

+1 oy
önce (5,292 puan) tarafından

Eşim kullanıyor S24 kamerası güzel hızlı telefon ama ıpone kadar sağlam bir tel değil tabiki 

Hmm aklım bunda kaldı ya renk dikkati mi çekti 

+1 oy
önce (2,138 puan) tarafından

Eşim kullanıyor 

Çok güzel bir telefon ⭐

iPhone abartıldığını düşünenlerdenim 😏

Altın kaplamalığındam değil be güzelim bende senin gibi düşünüyordum eşimde S 24ultra var bende ıphone 15 var yemin ederim onun 2 düşmeye ekran gitti benim dünde hiç düşmezse 3 4 kere betona yapışır çok şükür hiçbiryer yok 

Aynı benim 11 gibi telefon yağa süte düştü :) 

önce (2,138 puan) tarafından

Sen o para ile hem s 24 ultra alıp üstüne 3 tane tam altın alırsın değer de kaybetmez🤣🤣

Benim Samsung telefonum çocuk 4. Kattan attı hiç bir şey olmadı 😊

Sadece jelatin de küçük bir çizgi oldu 

Benim Samsung telefonu benim çocuk 3 kattan aşağı attı 1 haftalıktı parçasını bulamadık heee Samsung A02 vardı üzerinden araba geçti yine birşey olmadı telefonlar modeli yükseldikçe hassaslaşıyor 

Bu arada 

Samsung S24 ultra 70bin

iPhone 15 pro 60 bin civarı 

0 oy
önce (284 puan) tarafından

Ben s21 olan kullanıyorum. Çok iyi  maşallah 

Onada bakım canım 

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 157 göst.
0 oy
2 cevap 47 göst.
14 Mart 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Alyakus (2,532 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 134 göst.
7 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Prensannesi26 (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 72 göst.
23 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,300 soru

12,443,737 cevap

46,079 kullanıcı

Kategoriler

...