Benim bildiğim 12 güncelleme almayacak diyorlar ama 14 hala alınır diyorlar da tabi tam bilemem , hatta herkes 14 ile 13 arasında çok fark olmadığı için 13 alıyor hala oda 35 bin civarında herşeyi aynı 13 le 14 un nerdeyse
Ama ne kadar iyi telefonda alsan iosun zevkini vermiyor canım tabi herkes farklı düşünüyorda eşim de 11 kullanıyordu sonra 13 geçti neyse o dönem benimde telefonum bozuldu iPhone 13 almaya gittim
bende senin gibi düşündüm iPhone 13 almaya gitmiştim zaten pahalı diye düşünüyordum o zaman , 2 yıl önce adam iPhone 13 geçiyor işte bu xiomi 12 lite çok güzel bakın bunu alın yeni çıktı fiyatida çok uygun dediler , 108 megapixel falan filan bana bir tanıttılar gittim onu aldım ,iPhone da alabilecek gücüm vardı sırf 108 megapiksel diye aldım tabi parasida daha uygundu çok abartiyorlar aman bu iPhone dedim de sonradan fark ettim öylede olsa güzel cikmiyor resim ya uzun uzun çıkıyor insanlar bir orantısız ,eşimin iPhone 13 mesela 12 megapiksel telefon dersin ama çok daha kat ve kat güzel resim çekiyor resimler daha dramatik hos çıkıyor ben kandım o şeye canım sende kanma diye diyorum sonradan pişman oldum artık elimdeki 2 yıl falan oldu bozulunca gene iPhone döneceğim, hani 46 bin vermişken o yüzden dedim yanlış anlama ben sevemedim androidi elimdeki bozulsun diye bekliyorum