0 oy
148 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (133 puan) tarafından

Ya kızlar Gerçekten insanın gelin gittiği aile bence kaderdir ne çıkarsa şansına ya da Bahtına konuyu şöyle gireyim Arkadaşlar ben kin gitmeyen bir insanım   uzatan bir insan değilim yani böyle kendi kendime hani neşe dolu bir insanım Her neyse kızımın doğum günü var görümcelerimi çağırdım eltilerimi çağırdım kaynanama  falan söyledim iki eltim dedi ki biz gelemeyiz görümcelerimle küs oldukları için benim görümcelerimle bir sıkıntım yok her şeyi paylaşırım ama onlar öyle değiller nasıl desem yani bir çarşıya bir alışverişe gitseler bana söylemezler ve tam tersine bir şeyler yalan uydururlar  ben Kızımın doğum gününe onlara çağırdım görümceme dedim ki hani sen de börek yap bana diyor ki işte Abime söyle yufka alsın peynir alsın ben börek yapayım ben de para yok çünkü içinden gelmiyor ama kız kardeşinin kızının doğum gününü organizasyon tutarak kutladı mesela dünya kadar masraf yaptı ama erkek kardeşinin çocuklarına bunu yapmıyor yeğenlerine bunu yapamıyor düşün ya bir börek bir yufkadan Ne olabilir ki yani o yüzden ben de az önce mesaj attım vazgeçtim dedim doğum günü kutlamayacağım dedim kendimize  bir pasta alırız kutlarım Yeter bence değmiyor o kadar masrafa yiyip içip gidecekler p paraya kızıma gzl bi hediye alırım Mesela ben temizlik yapıyorum işte misafirlerim gelecekler işte Ben hazırlık yapıyorum demin Görümcem gelip benden öğlen Waffle makinamı istedi işte ne yapacaksın dedim bana dedi ki işte ya işte eşimin Waffle istiyor da akşam ona Waffle yapacağım tam tersi mesela kuzenlerini çağırmış Bir de Aile  apartmanındayız kaynananın evinde işte Waffle yapmışlar mercimek köftesi yapmışlar işte böyle bildiğin Gün menüsü yapmışlar bende 1 yaşında ki oğluma yarım saat bakar mısın tuvalete domestos dökecem çocuk solumasın dedimbve bana diyor ki işte işlerim var babam gelecek babama yemek yapacağım ben bir yarım saat önce oradaydım yani düşün yani yalanlarla insanları kandırmaları beni çok üzdü ben abartıyo muyum bilmiyorum 

5 Cevaplar

0 oy
(623 puan) tarafından

Ne doğum günü partisi yaparım ne de ağız eğerim öyle insanlara. Aile içi yap gitsin onları da umursama ne davet et ne beklentiye gir

(133 puan) tarafından

YaYa kızlar şöyle söyleyeyim Benim evli olan görümcemden ben börek istedim evimizle arasında bir tane ev var düşün O kadar bize yakın oturuyor öbür Görümcem ise eşinden boşandığı için şu an kaynanamgilde onlarla yaşıyor Her neyse evli olan Görümcem benden börek yufkası istiyor hani abim alsa öyle yaparım diyor hani bir insan hala olduğu zaman yeğenine bir börek açamaz mı  içinden Gelemez mi yani her neyse ben de  Ben onlarda misafir olarak gelecek de evimi temiz olsun hazırlıklar yapacağım 1 yaşında bebeğim var Ben oğlumu aşağı götürüyorum Evli bekar şey pardon boşanmış görümceme diyorum ki 5 dakika çocuğu al ben tuvalette banyo domestos dökecem  çocuk bunu solumasın ya işte yenge işlerim var babama yemek yapacağım Mesela benim wafflebmakinemi götürüyorlar işte kuzenim bise waffle yapacak demiyo Ben de bunu oğlundan öğrendim Anne işte hala waffle yapmışlar  mercimek köftesi yapmışlar da işte  abla da orada falan deyince ben Şok oldum yani hani işleriniz vardı Hani yemek yapacaktınız ben de işte onlar evime gelecek diye işte poğaçalar falan yapıyor ev falan temizliyorum hazırlıklar yapıyorum neymiş Kızımın doğum günümüş de işte halaları gelecek tamam diyorum ne kadar salağım ya

-Reklam-
0 oy
(190 puan) tarafından

Ben olsam evimde kutlarım kimseyle de çok samimi olmam samimiyeti sırf bu yüzden sevmiyorum eşim bile şok oluyor bana nasıl öyle uzak duruyorsun insanlardan diyor 

(133 puan) tarafından

Öyle yapcam artık

0 oy
(689 puan) tarafından

Anlattıgın gibi ise çok ciddiyim selam dahi vermem naparsa lar yapsınlar kendi ailen yakınsa bir pasta falan alın ailenle kutla durum yap bak bakalm nasıl üstüne düşerler... 

(133 puan) tarafından

Yemin ederim at eksik bile anlattım ailem uzakta benim Ama ben çocuklarım yok Normalde kutlardım hep kızım çok heves etmişti anne kuzenlerim gelsin işte hani Parti gibi bir şey istiyor ya işte balonlar alt üste falan diyor ben hani trend olan süsler falan almışım organizasyon gibi bir şey yaptım ama öyle yapacağım kendimizle kutluyorum gerek yok gerçekten Ama iyi oldu ya 

(689 puan) tarafından

Öyle yap canım şunu sakın unutma kaçan kovalanır herkesi boşver hatta gerekirse küçük kuzenleri gelsin aile binası ise büyükler nankörler gelmesinler

(133 puan) tarafından

Bilmiyorum hevesim kaçtı 

0 oy
(20,550 puan) tarafından

Sen böyle insandan bı de börek istemissin. Bence biraz kin tutsan iyi olur. Sana biri sormazsa ben ne yapayım diye ondan bişey istenmez. Hele ki böyle birinden. Ben olsam zorunluluk dışında muhatap olmam bu insanlarla 

(133 puan) tarafından

Yok canım ben zaten demedim bana börek yapar mısın kendisi bende yenge dedi işte olur dedi hatta ben de Olmazsa dedi çeşit olsun diye Börek de yaparım dedi ben hadi sevindim yani içimden sevindim Hani iyi olur börek yapar diye Hani ben bilmiyordum ki bana kitleyecek yufkasını ya da ne bileyim peynirini bana al diyeceğini bilmiyorum

(20,550 puan) tarafından

O zaman haklısın o konuda da 

0 oy
(14,817 puan) tarafından

Seni çağırdılar mı oraya merak ettim 

(133 puan) tarafından

Yok cnm çağırmadıkları için ztn zoruma gitti 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 99 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy