Ya kızlar Gerçekten insanın gelin gittiği aile bence kaderdir ne çıkarsa şansına ya da Bahtına konuyu şöyle gireyim Arkadaşlar ben kin gitmeyen bir insanım uzatan bir insan değilim yani böyle kendi kendime hani neşe dolu bir insanım Her neyse kızımın doğum günü var görümcelerimi çağırdım eltilerimi çağırdım kaynanama falan söyledim iki eltim dedi ki biz gelemeyiz görümcelerimle küs oldukları için benim görümcelerimle bir sıkıntım yok her şeyi paylaşırım ama onlar öyle değiller nasıl desem yani bir çarşıya bir alışverişe gitseler bana söylemezler ve tam tersine bir şeyler yalan uydururlar ben Kızımın doğum gününe onlara çağırdım görümceme dedim ki hani sen de börek yap bana diyor ki işte Abime söyle yufka alsın peynir alsın ben börek yapayım ben de para yok çünkü içinden gelmiyor ama kız kardeşinin kızının doğum gününü organizasyon tutarak kutladı mesela dünya kadar masraf yaptı ama erkek kardeşinin çocuklarına bunu yapmıyor yeğenlerine bunu yapamıyor düşün ya bir börek bir yufkadan Ne olabilir ki yani o yüzden ben de az önce mesaj attım vazgeçtim dedim doğum günü kutlamayacağım dedim kendimize bir pasta alırız kutlarım Yeter bence değmiyor o kadar masrafa yiyip içip gidecekler p paraya kızıma gzl bi hediye alırım Mesela ben temizlik yapıyorum işte misafirlerim gelecekler işte Ben hazırlık yapıyorum demin Görümcem gelip benden öğlen Waffle makinamı istedi işte ne yapacaksın dedim bana dedi ki işte ya işte eşimin Waffle istiyor da akşam ona Waffle yapacağım tam tersi mesela kuzenlerini çağırmış Bir de Aile apartmanındayız kaynananın evinde işte Waffle yapmışlar mercimek köftesi yapmışlar işte böyle bildiğin Gün menüsü yapmışlar bende 1 yaşında ki oğluma yarım saat bakar mısın tuvalete domestos dökecem çocuk solumasın dedimbve bana diyor ki işte işlerim var babam gelecek babama yemek yapacağım ben bir yarım saat önce oradaydım yani düşün yani yalanlarla insanları kandırmaları beni çok üzdü ben abartıyo muyum bilmiyorum