+1 oy
132 göst.
Diğer kategorisinde (1,357 puan) tarafından

Kuvesteki bebeğim ayin 11inden beri  dişkilamiyor doktor okdr poposaj uyari verdik ynede dskilamiyor dedi 26 günlük bebeğim bslarda günde 5 defa yapardı sonra karni sisti  ve yapmamaya başladı karni gün geçtikçe şişiyor bugünde aradılar kan vercez dediler aranızda böyle bi durumla karşılasan oldu mu ameliyattan bahsetti doktor:/

7 Cevaplar

+1 oy
(2,374 puan) tarafından

Neden küvezde Şu an canım başka bir sorun mu var Belki verdikleri mamaiyi  gelmiyor olabilir kabızlık yapıyor olabilir doktorun da danıştın mi ama çok küçük daha Allah şifa versin

(1,357 puan) tarafından

Evet sordum mamayla alakası yok bazen bebeklerin bgrsaklari dar ve bazen tıkanıklık olabilir denildi serumla besliyorlar tedavisi sürüyor inşallah iyi olur erken dogdu ondan kuveste 

(2,374 puan) tarafından

Kaç haftalık doğdu canım Ben de 35 haftalık gebeyim erken doğumdan korkuyorum

(1,357 puan) tarafından

34+5 cnm ama gelisimi.grriden geliyordu 

(2,374 puan) tarafından

Kaç kiloya doğdu Canım benimki de sürekli gelişimi geriden geliyor son kontrolümde Doktor haftasını yakalamış dedi ama yine de korkuyorum en son gittiğimde 1900 dedi kilosı 

(1,357 puan) tarafından

1678 dogdu cnm korkma doguma kdr alır ynede

-Reklam-
+1 oy
(1,357 puan) tarafından

Postum yukari çıksın 

0 oy
(20,576 puan) tarafından

Yani dostum oğlun şuan kuvezde mi ? Pek bilgi vermemissin. Yorumlardan öyle anladım sanki. 

Benim oğlum da 40 günlükten sonra kakasını giderek seyrek yapmaya başladı. Rekoru 9 gündü. 9 gün sonunda yaptı. Kıvamı normaldi. Önemli olan kıvamı. Ve kabızlık olduğu zaman karni sis oluyor zaten. Çünkü gaz çıkışını da etkiliyor bu durum. O çocuğu çok rahatsız ediyor. Doktor bize gliserin kanzuk fitil verdi. Onu kullaninca yapıyordu.  Neden ameliyat yapıyorlar anlamadım. Anne sütü ile beslenen bebeklerde 10 güne kadar normal kabul ediliyor.  Senin bebiş nasıl besleniyor. Mama mi anne sütü mü .? İkisi mi 

(1,357 puan) tarafından

Yavrum 10 gündür aç:((((

(20,576 puan) tarafından

Ay Yavrucuk. Allah'ım şifalar versin. Kaç haftalık dogdu

(1,357 puan) tarafından

34 haftalık ama gelisimi 31 hftaliklA UYUMLUYDU

(20,576 puan) tarafından

İnşallah çabucak toparlar dostum. Allah'ım şifalar versin. Sen başka doktorlara da raporlarını götürüp bı Danış istersen . İçin rahat eder 

(1,357 puan) tarafından

Erzurum sehir hastanesinde kuveste cocugum çocuk cerrahisi takip ediyor ama bilmiyorum 

0 oy
(1,357 puan) tarafından

Lütfen bnm gbi anneler posta cvp versin aranizda belki aynisini yaşayan olmustur

0 oy
tarafından

Postu n çıksın inşallah yapar canım.

0 oy
tarafından

Canım benimki de 3 4 gün yapmadı karnını zeytin yagı ile masaj yaptım sonra da güzelce banyo yaptırdım yapmıştı ama ondan sonra yine yapmamaya devam ediyordu bende 2 güne bir aynı işlemi yapıyorum çıkarıyor hemen dedigin gibi gazını da yapamıyordu karnı şişik ve semsert oluyordu

0 oy
(1,357 puan) tarafından

Post yukari ciksin

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 280 göst.
16 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Fuatburcin (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 264 göst.
16 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Fuatburcin (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 117 göst.
14 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde 2935 (789 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 147 göst.
30 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BESelif (44 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,792 soru

23,597,142 cevap

305,833 kullanıcı

...