+1 oy
508 göst.
önce Diğer kategorisinde (5,609 puan) tarafından

Yaprak dökümünü bitirdim 3 gunde manyaga baglamistim ymek yaparkan camasir katlarken bulasik yikarken baktim hep.simdi bu tatda guzel.dizi onerisi olan var mı kizlar 

Tekin ailesini bence leyla ve sevket mahvetti 

16 Cevaplar

+3 oy
önce (1,027 puan) tarafından

Çocuğun yok mu canım senin? 

önce (5,609 puan) tarafından

Kiz bende oturup basinda saatlerce durmadim tabiki arka planda caldi sahnelerin bazilarinıda gectim zaten kacinci izleyisim cogunu ezbere biliyorum zaten 

önce (8,202 puan) tarafından

Bende izliyorum şuan onu dediğin gibi iş yaparken falan açarım kahvaltı yemek falan valla mümkün değil 3 günde gece gündüz çalması lazım ilerletsen bile sürekli elinde olması lazım 96 da olmam lazım galiba baya oldu başlayalı 

Sabaha kadar oturuyorum ben gece gece izledim bazi bolumleri canım yeni sevketi pek izlemedim hapishane bolumlerini gectim sedef sevket bolumlerini gectim o yuzden cabuk.bitti zaten bu diziyi kacinci izleyisim o yuzden ilk defa izliyormusum.gibi izlemedim tabi ki 

önce (242 puan) tarafından

Ama şu var bazı insanlar az uyur kendimden biliyorum ben günlük 2 saat uyuyorum geri kalan zamanlarda temizlik yemek ve çocuklar la bogusuyorum çok yorucu bir hayatım var kızlar en son akşam yemeği yerken oturmustum bide şimdi oturuyorum banyoyu temizledim kuruyan çamaşırları katladım yerine renklileri attım mutfağı toparlayana kadar onlar yıkandı onları astım bunların hepsini toplamda 2,5 saatte yapmışım şimdi ufak olan bebeğim için dolaptan yoğurt peynir muz falan çıkartacağım dışarıda ısınsın diye daha sonra banyoya girip kendimi yıkayacağım çıktıktan sonra püreyi hazırlayıp yedireceğim sonra büyük olanın altını değiştireceğim küçük olanınında ondan sonra eşime bir meyve tabağı hazırlarım ya da birer çay içeriz sonra bebek bakmaya devam sizler de böyle misiniz gerçekten merak ediyorum ya yoksa bir tek ben mi böyleyim benim hayatım mı zor eve yardımcı alıyoruz genel temizlik için ama çocukların ufak kendimde hamile olduğum için evim Çok çabuk kirleniyor bazen o kadar bitik hissediyorum ama mecbur kalkıp yapıyorum

+1

Ama canım senin iki cocugun varmis birde hamileymisin benim tek cocuk o yuzden kendime vakit ayirabiliyorum is yaparken de oglumla birlikte yapiyoruz mesela ben buyuk supurgeyi aciyorum oglum dikey supurge toz alirken bir bezde oglum aliyor camasir atarken o dolduruyor makineyi gibi tek cocuk oldugu icin cok zorlanmiyorum ben artık 

-Reklam-
0 oy
önce (4,273 puan) tarafından

Bende o bataktayım şuan bakalım ne zaman biter sonrasına da o zaman bakacağım 😅

Manyaga baglamistim valla her isime diziyi izleyerek yaptım

0 oy
önce (43 puan) tarafından

Ben şu an böylemi olacaktiyi izliyorum yaprak dökümünü çok izledim

Onun konusu ne canim

önce (43 puan) tarafından

3 kız arkadaşın parçalanan hayatlarını anlatıyor canim

0 oy
önce (4,287 puan) tarafından

Kaç bölüm kız nasıl bitirdin. Aynı tarz değil ama Avrupa yakası, yedi numara, seksenler, beni böyle sev, ufak tefek cinayetler, umutsuz ev kadınları en son aklımda kalanlar

Sabah 9 da kalkiyordum canim gece 4 lere kadar izliyordum bittirdim bugun beni boyle sev harici izledim :) 

0 oy
önce (696 puan) tarafından

Kavak yelleri aşkı memnu :))

Tesekkur ederim :))

0 oy
önce (4,399 puan) tarafından

Sana uyar mı bilmem ama bende avlu izliyorum 

Ama manyaga baglamadim 1 bölüm bitirmem en az 3 günü buluyor 😂😂

önce (6,411 puan) tarafından

ben baglamistim gunde 2 bu uk bilum izleniodu. ama oglan 2 aylikti gunduz ful uyuyordu diye:)

Ben biraz bitirmeden rahat uyuyamayan insanim kitaba basladim mi onuda bitirmeden uyuyamiyorum

0 oy

avlu guzel bir solukta izlenir . ama 44 boleum sinra yarim braktilar sezon yenilemediler

önce (4,399 puan) tarafından

Cvplarimiza bak 😂

aynn farkettim bende 😂

muhtesem  yuzyil da olur . yabanci dark 1899 

Avluya biraz bakmistim ciktiginda kizi olunce falan cok kotu oolmustum ben muhtesem yuzyilida yilda 1 kez mutlaka esimle.izleriz dark duymamistim konusu ne

0 oy
önce (20,493 puan) tarafından

3 günde yaprak.dokumunu nasıl izledin kız. 🤣Ben bı başlasam 1 ay sürer en az. Bulaşık yıkarken iş yaparken falan.  Benim dönüp durdugum diziler var. Aşkı memnu Avrupa yakası yaprak dökümü 1 kadın 1 erkek 7 numara dadı falan 

Tesekkur ederim canım 

0 oy
önce (3,414 puan) tarafından

3 gün de dizimi biter kız kafayı yerim ben okadar izleyemem. Daha hiç izlemedim yaprak dökümü nü ama Murat Soner eleştiri güzel gömmüş he 🤣

Annem Ankara takılıyorum ben bu ara onu tavsiye ederim çok sürükleyici 

Yaa ben seviyorum bazi sahneleri hala aglatiyor beni 

önce (2,935 puan) tarafından

Murat Soner izledikten sonra hicbi diziyi izleyemiyorum 😅😅 töre namıs intıkkam 

önce (3,414 puan) tarafından

Ayy evet o önerirse öyle bakıyorum. Bugüne kadar bi Gönül Dağı ve yargı yı tavsiye etti sanırsam 😂 eskilerden ezeli tavsiye etti bide. Annem Ankara yo bekliyorum daha ona geçmedi 11 bölüm bitti şimdiye kadar yapması lazımdı

önce (2,935 puan) tarafından

Beğenmiştir onu da beğendiklerini geç yapiyo

0 oy
önce (3,070 puan) tarafından

Annem dizisine bqyiliyorum kac kere izledim, vahide gordum başrolde 

Tesekkur ederim canım

0 oy
önce (3,966 puan) tarafından

Ziyaaaa ziyaaaa 3 günde 174 bölüm nasıl biter 😄

Yeni sevketi sevmiyorum kiz onun sahnelerinin cogunu gectim zaten surekli izledigim icin sahnelerini ezbere biliyorum geçe gece izledigim icin bitti 

0 oy
önce (3,920 puan) tarafından

Asmalı konak İkinci bahar Süper baba Yabancı Damat

Tesekkur ederim

0 oy
önce (19,002 puan) tarafından

5 sezon diziyi üç günde nasıl bitirdin 

Kiz yeni gelen sevketin cogu sahnesini gectim zaten ezberledim artik direk basinda oturup bitirmedim tabi arka planda caldi ben is yaparken ve sabah 4 e kadar oturuyordum ben

0 oy
önce (102 puan) tarafından

Muhteşem yüzyıl der susarim

Tesekkur ederim

0 oy
önce (4,649 puan) tarafından

Bu sene rekor kırdım yaprak dökümü izlemedim ,🤣🤣 Avrupa yakasını öneririm yine ona sardım. Bazen cennet mahallesi izliyorum 

Tesekkur ederim

0 oy
önce (2,837 puan) tarafından

Aşkı memnu

Avrupa Yakası

Çalıkuşu

Suskunlar

1 erkek 1 kadın

Tesekkur ederim

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 828 göst.
16 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 523 göst.
28 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Linkin (20,493 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 323 göst.
13 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Milena16Miran (7,148 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 206 göst.
9 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sevgii-iyilestirir-8 (225 puan) tarafından soruldu

413,083 soru

12,436,725 cevap

45,829 kullanıcı

Kategoriler

...