+1 oy
654 göst.
önce Diğer kategorisinde (3,455 puan) tarafından

Kızlar ben duyunca çok etkilendim paylaşmak istedim, Almanyada yaşayan bulgaristanlı aile varmış alt katta ki komşuları taşınmış ev boş muş yani, kapılarını bir kadın çalmış ben o boş daireye taşındım cocuguma doğum günü yapıyorum ama pek tanıdığımız yok buralarda sizn de cocuğunuz gelebilir mi demiş.

Çok yanlış olsa da Anne izin vermiş, aradan 1 2 saat geçmiş kadın kapıya gitmiş açan yok, polis gelmiş kapıyı açmış cocuk banyodaymış ve organları alınmış, daire de boşmuş.  

Bilmiyorum insanın boş anına mı denk gelir izin verir tanımadığı birine gitmesine yada 7 yaşındaymış diye güvenmiş mi cocuga bilmiyorum ama ben çok üzüldüm o anne kendini nasıl affeder bilmiyorum, asla kimseye güvenmeyin nolur 

22 Cevaplar

+2 oy
önce (136,528 puan) tarafından

boyle organ alma diye bisi olmadigi aciklanmisti sehir efsanesi gibi haber kaynagi nedir

önce (3,455 puan) tarafından

İnşallah ta öyledir daha iyi araştıracagım 

önce (136,528 puan) tarafından

ben buna inanmadim cunku organ nakli icin steril ortam lazim doku uyusmasi lazim yani cocugu al borde des organlarini sök gotur bu boyle bisi pek mumkum degil yaa fake haber

-Reklam-
+1 oy
önce (288 puan) tarafından

Kadın gtseymiş kadınında organlarını alacaklarmış . Kadın ilk başta hiç gtmek istememiş çok ısrar etmiş sürekli kadına yukarıya çıkmış kadın işim var yemek yapıyorm demiş evden müzik sesleri geliyormuş oğluda çok ısrar etmiş göndermiş . İşini bitirip oda inmiş aşağıya müzik sesleri ve çocuk ssleri geliyormuş kapuyı çalmış açan olmamıl polisi aramış içeri girince müzik setinden çaldığını görmüş banyoya girincede çocuğun organları alınmış bir şekilde küvette bulmuş yavrusunu çok acı çok :(

Evet öyle siz nerden okudunuz 

önce (288 puan) tarafından

Geçenlerde ınstagramda görüp okumuştm canm

0 oy
önce (744 puan) tarafından

Ayy bismillah ben ne okudum öyle. 

Rabb'im sonumuzu hayr eylesin çocuklarımıza çok dikkat etmemiz lazım değil komşu 1. Dereceli akrabalarsa bile gerekirse bırakmamaluiz

Bende şok oldum 

0 oy
önce (1,096 puan) tarafından

Allahım sen yavrularımızı koru 

Amin amin 

0 oy
önce (113 puan) tarafından

Tüylerim diken diken oldu ya Rabbim hiç kimseyi çoçuğuyla sınamasın 

Evet bende çok etkilendim bir kez daha anladım kimseye güven olmaz gözünden ayırmayacaksın

önce (113 puan) tarafından

Ben beş dakika bile görmesem aklım çıkıyo Allah annesine sabır versin inşallah

0 oy
önce (10,794 puan) tarafından

Şu dünyada yanıp kül olsun artik

Bencede öyle

0 oy
önce (2,841 puan) tarafından

Çok üzücü😔

Evet çok

0 oy
önce (467 puan) tarafından

Bu yeni bir olay değil benzerinin yıllar önce olduğu hikayesini okumuştum 

Ben dün gördüm yeni diye biliyorum 

0 oy
önce (808 puan) tarafından

Evet hatta müzik sesi açmışlar sonuna kadar.  Baba eve gelince çocuğu sormuş. Kadınla aşağı inmişler kapıyı açan olmamış müzik sesinden duymuyoruz gibisinden. Ve olan bu . Ay çok kötü ya 

Çok çok siz nerden okudunuz

önce (808 puan) tarafından

Burdan biri daha paylaşmıştı

0 oy
önce (429 puan) tarafından

Ay Allahim kimseye guvenmemekte ne kadar hakliyim hii yavrum benim ne aci cekmistir o ana simdi kendini mi suclasin cocuguna mi yansin Rabbimmmmm sen esirge 

Bende güvenmiyorum valla kimse cocugum dan değerli değil

önce (429 puan) tarafından

O kadar haklısın ki 

0 oy
önce (6,150 puan) tarafından

Evet bende bir hafta önce duydum hem çok üzüldüm hemde daha da dikkatli olmamız gerektiğini anladım 😔😡😡

Evet kesinlikle 

önce (6,150 puan) tarafından

😡😡😡

0 oy
önce (1,926 puan) tarafından

Yok ya böyle birşey bunun farklı versiyonlarını okudum hep şehir efsanesine dönmüş gerçekten 

Bilmiyorum inşallah ta yoktur ama neden uydursunlar ki

0 oy
önce (3,606 puan) tarafından

Hay allahim inanılır gibi değil bende almanyadayım ama insan hiç tanımadığı birinin evine nasil niye gönderir :( olan çocuğa olmuş 

0 oy
önce (3,399 puan) tarafından

Film sahnesi gibi...

0 oy
önce (14,805 puan) tarafından

Google de arama yaptım da haberi bulamadım doğru öu acaba 

0 oy
önce (20,516 puan) tarafından

Burda geçen gün okudum ben bunu. Biri anlatmisti. Ama Almanya mi neresi hatırlamıyorum 

0 oy
önce (1,352 puan) tarafından

İçim sızladı ya ne okudum ben . Allah'ım sen çocuklarımızı koru 🤲🏻

0 oy
önce (19,031 puan) tarafından

Büyük konuşmak istemiyorum ama hayatımda bir kez gördüğüm insana çocuğumu değil evcil hayvanımı bile emanet etmem haber ne kadar doğrudur bilemem ama benim için kabus olacak. Rabbim hiç kimseye yaşatmasın 

0 oy
önce (52,226 puan) tarafından

o haber dogru mu bilmiyorum ama kimseye guvenmemek lazkm 

ben yeni tasindim ust kattakinin 3 yas kizi ve yeni doğmuş erkek bebegi var kiziyla oynasın diye kizimi istedi pazar günü yollar misin dedi bensiz hicbiryere izin vermiyorum dedim sende gelirsin o zaman dedi gecenlerde geldi kahveye cagirdi Allah tan misafirim vardi 

0 oy
önce (2,920 puan) tarafından

Vermem 5 yasinda gecen dogum gunu davetiyesi vermisler goturmedim aman ne isi var bilmedigi tanimadigi yerde 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 541 göst.
3 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Dnz737373 (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 432 göst.
28 Mart 2022 Diğer kategorisinde SL (1,164 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 261 göst.
22 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde zeynepcelik (2,460 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 566 göst.
5 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,167 soru

12,439,417 cevap

45,930 kullanıcı

Kategoriler

...