0 oy
134 göst.
önce Diğer kategorisinde (6,098 puan) tarafından

Blmiyorum hep bacaklarım agryor sızlıyor mesela kızımı okula kaydetim birkaç kere gttim. Avm falan kırtasiye malzemeleri için eve gelene kadar bacaklarım kopuyor hep ağrı sızı hissedyorum zeytinyağı suryorum ovuyorum geçmiyor kan tahlili falnda verdim temiz hepsi bı süpürge attım diyelim eve bacaklarım agryor halsiz dusuyorim hemen uykum geliyor bütün kanımı da verdim doktor herşeyin tertemiz dedi niye böyle oluyorum 

7 Cevaplar

0 oy
önce (11,703 puan) tarafından

Hamlıktan canım 

önce (6,098 puan) tarafından

Daha önce hep evde olduğum için çok dışarı gidip gelmedigim için mi hamlaşyor acaba 

önce (11,703 puan) tarafından

Evet bende öyleyim evden bi markete çıkarım oda yakın. Geçen çarşıya gittim geldim yürüyerek ayaklarım ağrıdı gece uyuyamadım 

Ayy çok kötü agryor valaha ya

-Reklam-
0 oy
önce (2,830 puan) tarafından

3 4 sene önce ben öyleydim yaa  biraz fazla yol yürüyemezdim hele yokuş çıkmak zulüm olmuştu o zamanlar çalışıyordum mecburen yürümek zorundaydim valla çok kötü bı durum o yaa ama nasıl geçti bilmiyorum inan 😃

Allah'tan çalışmıyorum çocuk ve bebek var eşim dyor calisşaydin hergun bayılırdn

0 oy
önce (5,735 puan) tarafından

Vitamin eksikliği  mi var acaba benim ayaklarım ağrıdı kullanmış olduğum ilaçlar yüzündenmks meğer bırakınca gecti

Ben ilaç kullanmıyorum geçen gün bütün kanlarımi verdim dedi hepsi iyi bir sorun yok dye 

0 oy
önce (3,222 puan) tarafından

Vitamin değerlerin düşük olabilir ya o bendede var. Anneme diyorum ruhum senle aynı yaşa geldi bacaklarım tutmuyor ağrıyor diye oda gülüyo bana :)

Kız öyle anneme dyorum Allah korusun dyor korkuyorum kireçlenme falan olmasın dye de kandada  bişey yok dedi

önce (3,222 puan) tarafından

İnşallah yoktur canım

0 oy
önce (4,991 puan) tarafından

Magnezyum ve kolajen kullan annemde öyleydi bu takviyelerle düzeldi 

Vala bende hamileyken magnezyum içtim geçti bacak ağrısı ama emzdryorum yazarmi yine 

önce (4,991 puan) tarafından

Emzirirken sakıncası olduğunu düşünmüyorum ama yine de tabi sor sen 

0 oy
önce (184 puan) tarafından

ben de romatizma var ondan da senin neden bilemem bacakların su mu toplutor acaba  ? ayaklarını 15 20 dk yukarıya kaldır 

Ypyorim ypyoim geçmiyor ayyy Allah korusun belirtiler ne senin benim daha yaşım26 Allah korusun ya

0 oy
önce (3,563 puan) tarafından

Ay bende sabah uyanınca öyleyim baldırlarım bacaklarım çok sızlıyor sanki uykuda koşurmuş gibi. Magnezyum var evde ona başlıcam 

Benimde öyle damarlarım agryro resmen gideyim doktoria yazsın evde hap var kafama göre içmim emzryorum 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 122 göst.
12 Mart 2023 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (551 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 225 göst.
14 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Serpil ahmet (568 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 655 göst.

413,139 soru

12,438,337 cevap

45,895 kullanıcı

Kategoriler

...