Yahu nedir bu anket tarzı olan postları durup durup bilinçli hortlatan üyeler neden yani amaç ne ? Yasak değil mi bu ? Zaten o saçma sapan sorulardan da gına geldi bir de sürekli hortlatılıyor
Şu başa bı uygulama kullanım talimatı eklemek lazım
Bilinçli yapanlar engellenmeli isim değiştirip de gelememeli
Kadınca_8842731 diye bir kullanıcı var o yapıyor. Hepsine tek tek yazmış. Bu postlarda geri dönüşte alamıyorsun yazmak niye yani 🤔 @Kadinca_8842731 galiba bu hesaptı. Belki kendisi cevaolar
O yine sızar buralara 😂 kıskanç fesat insan işte merakindan ölür bir yolunu bulup gelir takılır yine buralara
Esma senin puanlara ne oldu?
Şimdi hesabı tekrar geldi herhalde
Kacirdilar puanlarimi:)
Bende öğle düşünüyorum Esma aslinda rahatsız olma sebebim de biraz bu
Acemilik dönemimde ben de bir iki kez yaptım ama bence suç uygulamada. 1 haftadan eski post yoruma kapatılsın artık
Hepsini tek tek cevaplamış ya şu anket tarzı olanlar var ya dönüş alamıyorsun onları diyor yanlış anlamadiysam
Fazlaca yapan ve bilinçli yapanlar var yoksa dalgınlıkla herkes yapabilir benim lafım bile isteye yapanlara
Bunu bile isteye yapan var mi ki amaç ne yani
Aynen var hesap adını yazdım yukarı, post sahibi de ona diyor herhalde
Bi bakayım bulabilecek miyim merak ettim
o adet takibim zaten açıyor o postlari sacma sapan sorular
iki kisi oldu o postlari hortlatan
adet takibim uygulamanin üyesidir diye düşünüyordum ben
Ben post açmıştım Acaba benden mi bahsediyorsunuz bilmiyorum ama yanlış anlamış da olabilirim🤔🤔 Ay anlamadım ki bişi ben bı Post actim Bebek bezi Hediye Açıklama yapıldı mı diye sonuçta Oda anket tarzı 🤔🤔🤔🙏🙏
Kız sakin ol, sana demedi bir şey :d
He bende sandım Benden bahsediyorlar daha şimdi farkettim Bı yeni Üye açılmış Onu eski postları aciyormus sjsj😂😂
@EvLaTlArIm71 Şimdi farkettim abla Bende sandım Benden bahsediyorlar diye yanlış anladım 😊😊🙏
Sana bir şey demedim canım bile isteye eski post hortlatan insanlar var çok önce sorulmuş o uygulama sorularını veya e şimdi ne oldu diye 3 5 senelik postları hortlatanlar var sitemim onlara ve onları görmeyen uygulamaya :)
Evet abla Daha Yeni farkettim Ama normalde yasak değil mi ??
413,212 soru
12,440,941 cevap
45,977 kullanıcı