0 oy
482 göst.
Diğer kategorisinde (1,829 puan) tarafından

Burda açılan postların akıbetini merak ediyorum. Sonra ne oldu keşke onu da anlatsalar merak ediyordum. Bir kaç gün sonra aklıma gelen olunca girip sonucu bulmaya çalışıyorum ama genelde bilgi verilmemis oluyor :D

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Burda kocasiyla kavga edenler sovup sayanlar iki gun sonra canim kocamda diyebiliyo kavga eden eltiler gorumceler canciger olabiliyo neyini merak ediyonki sezonluk dizi falanmi :D

(1,829 puan) tarafından
Yok ya kavga değil de bu kocami takip etcem kontrol etcem falan diyorlar ya onları merak ediyorum acaba bişey yakaladı mı diye :D
(694 puan) tarafından
Koca tamam da elti görümce kaynanayla kavga olduğun da asla ama asla eskisi gibi olmuyor en azından bende öyle
tarafından
En azindan sende oyle demekki kiz ben olsam bende oyle olurdum ama iste olabiliyo

Favorile bak kiz ozelden yaz bari merakin gitsin :)
(14,266 puan) tarafından
Mihri benim yorumuma bak heleee belki bilgin vardır reiisss :D
tarafından
Bakam canim nedimek :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Puhahahaaaaa kız Allah iyiliğini versin hiç merak etmiyorum ☺☺☺
(1,829 puan) tarafından
Geçenler de bir pizzacı karısı vardı en son kızı dövmeye gitcekti merak ettim mesela dövdü mü :D
tarafından
Hahahaaa görmedim onu kız ☺☺☺
0 oy
(4,910 puan) tarafından
Bende geçen paylaşılan bebeği merek ediyorum ya göbek fıtığı ve pisliği vardı çok kötü durumdaydı yenge ilgilenmiyomuş bebekle başka biri atmıştı fotoğrafını aklım o yavruda haber alan var mı ya içim parçalanıyo aklıma geldikçe
tarafından
Gitmişler doktora fıtık emeklemeye başalyınce geçer geçmezse 3 yaştan sonra ameliyat demişler. Pişiği içinde krem verip yollamışlar temiz tutun demişler. Öyle
(4,910 puan) tarafından
Düzelir inşallah ya iyi bi bakım gerek
0 oy
(3,911 puan) tarafından
Üstelik postları da kaldırıyorlar o yazdıkları da kayboluyor :) çoğu da cevap vermiyor ayrıca zaten:)) 
0 oy
tarafından
Ben çoğuna inanmıyorum. Dikkat çekmek için açılıyor bazıları. Hele bazı yorumlar artı kovalamak.  Başka bişey değil. 
0 oy
(14,266 puan) tarafından
Ya benim merak ettiğim bir post var aylar oldu hatta belki 1 sene olmuştur paylaşalı. Eşiyle, eşinin ortağıyla ve karısıyla yemek yemeğe gitmisler bir sürü olaylar olmuştu, eşinin ortağı post açan kadına sarkıntılık etmiş falan bilmiyorum doğru mu ama sanki dizi anlatıyor gibiydi yine de merak ediyorum ne oldu :D
tarafından
Sanki sey hatirliyom sarkan adamin karisi kocama iftira atiyonuz falan demis baska yere tasinmislardi dkdmnd
(14,266 puan) tarafından
Ya ben postun açıldığı gün hastanedeydim eve gelince de bulamadım catlamistim meraktan :D
tarafından
Ahahha manyak ya kiz bende oyleyim he :))
0 oy
(1,584 puan) tarafından
Sezonluk film gibi canım heyecanı veriyorlar aylar sonra bir bakmışsın aAA kaldığı yerden devam :D 
0 oy
(164,216 puan) tarafından
valla ben kapananlari merak ediyom
0 oy
tarafından
Kiz ben unutuyirum bazen aklima geliyor nickini unutuyirum bu sefer :D
0 oy
tarafından
Hastalık durumu dışında merak etmiyorum tabi birkaç dostum hariç 
0 oy
tarafından
Burda bir hazineydi herhalde eşi ile baya kavga etmişti eşi gelip özür diledi en son yazdı afetsemmi etmesemmi  diye sordu  baya dayak falan yemişti bir kızı vardı  yatakta dayak yemişti polise gitmişti ne oldu onu çok merak ediyorum
0 oy
(4,435 puan) tarafından

Sabah Bi kadın görgüsüz eltisini anlatıyordu bugün ona geleceklerdi yeni post açacaktı neler oldu diye bak o geldi aklıma açtı mı acaba :D

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 257 göst.
28 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Birbalannesi (26,965 puan) tarafından soruldu
+3 oy
17 cevap 802 göst.
29 Nisan 2021 Diğer kategorisinde gamzeozbk58 (1,829 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,013 göst.
7 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ferayserrayksel (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 283 göst.

Kategoriler

1,497,553 soru

24,462,551 cevap

354,699 kullanıcı

...