Eşimin akrabalarından bazılariyla konuşmuyorum zaten. Ama bazıları varki diş kapının mandalı. Söyle anlatım eşimin amcasının oğluna pazarda slm vermedim konuşmadım diye gidip eşime beni yalan yanlış şeyler anlatarak şikayet etmiş kavga ettik zaten sevmiyorum ok cıvık birisi. Sonra yine eşimin dayısının kızı var 40 yaşlarından fazla ben 6 ay önce parkta görmusumde slm verip konuşmamışım gidip eşime beni şikayet etmis yine kavga ettik. Ağzıma geleni saydım ne alakasız insanlar sanki Konuşmaya mecburum. Benim bunlara güzel okkalı bi laf söylemem lazım gerek görünce yüzlerine diyicem gerekse biryerde paylaşıcam anlasınlar içim soğumuyor bi türlü. Bana bişey diyin
Ben sizi muhattap almadıkça siz beni orda burda kötülüyorsunuz bu beni üzmez aksine güldürür biraz kendinizle işiniz olsun başkaları ile değil ..diyin
ay deli mi bunlar ne. eşin de acayip. akraba değil akbaba bunlar. ne kadar uzak o kadar iyi
Zaten yüzlerini gördüğüm yok samimiyetim yok. Yaşıtım insanlar değiller konuşmaya mecburda değilim. Bıktım
evliliğin em kötü yanı bu, kendi akrabaların yetmiyor bi de eşin akrabaları çıkıyor 😅 hiç sevmem akraba. en iyi akraba uzak akraba😂 Allahtan eşim de benimle aynı kafada.
valla kimseyle konuşmak zorunda değilsin.
Aynen bnde hiç sevmem hepsi uzak olsun
Çok saçma sebepten dolayı eşin takılmış sana elim zaten amcasının oğluyla konuşturmaz zaten konuşsam ozaman kavga çıkar bizde hemide mecbur değilsin onlarla konuşmaya
Ya cevabini verdim diyo güya ama beni lede bi dünya kavga ediyo evimde huzur kalmadı
Yani eski insanlar samimeyi olan insanlar selam bekler. Bende bir arkadaşımın eşi bana selam vermedi diye muhattap olmuyorum bende beklerim. Konuşmaya mecbur muyum diyerek selamı çekiyorsanız hiç muhattap olmayacaksınız yüzlerine de sizinle muhattap olmak istemiyorum deyin bu kadar basit. Önce minareyi çalıp sonra kılıf aramak sizinkisi
Bnm o insanlarla alakam yokki zaten hiç görmem. Samimiyetim yok muhsttap bile olmam 6 ay önceki olay neden şimdi söyleniyo tuhaf. Ben eşimde dedim mecbur değilim diye
Yine de tanış oldugun insanların selam beklemesi normal bence, esine söylediysen sorun yok dediyse zaten yoktur muhattap hiç olma. Birşeyler paylaşım yapmak falan üstüne alsın diye, saçma. 40 yaşında kadın ne anladın. Samimi olmadığın insanların zaten paylaşım yapacağın platformunda da olmasın
Bi görsem zaten herşeyi pat pat yüzlerine derim ben zaten. Durduk yere huzur bozmalari zoruma gidiyo
Yani kimseye selam vermek zorunda değilsin zaten kendilerini ne nimetten saymislar eşinde onların ağızla laf mı söylüyor sana ilk önce kendi ailene bak derler selam verecek insan olsalar zaten verilir vermediğine göre insan değiller
Doğrumu söylüyorlar diye gelip teyip ediyo
Yani canım bu akrabaların değil eşi in sıkıntı şu demekki eşine deseydin be kimseye selam vermek zorunda değilim diye
Dedim zaten konuşunca beni haklı bulur. Sonra biri gelir aynı konu üzerinden bi laf eder. Yine bnmle kavga eder. Diyorum ya hani sen beni haklı buluyordun nldu şimdi. O kuzeniyle kanlı bicakliydi nldu kıymetemi bindi kendisi hiç sevmez zaten akrabalarini
Garazi sana demekki canım seninle didismek hoşuna gidiyordur bizimkininde benimle didismek hoşuna gider inadına girer
Demek ki yeşil ışık yaksan selam vereceklermiş. O ışığı yakmadıgından öfkeleri
Aynen mecburda değilim ki muhatabım bile değiller
Tatlım öyle tabı haklısın ama bazen istemediğimiz şeyleri de yapmamız gerekiyor başımız ağrımasın diye. Madem böyle insanlar ağızlarına pay vermemeni öneririm.
Ya anlamadığım benimle sorunu olan gelsin adam gibi dürüstçe bnm yüzüme desin. Gidip eşime demek nluyo belki onun şikayetiyle bnm yuvam dagilicak ufacık bişey yüzünden. Ya Bide üstünden 6 ay geçmiş sen o kadar zamn boyunca içindemi tuttun. Buna kızıyorum ama ne yani
Eşinde onları dinleyip senden mi tartışıyor ben olsam kıyameti kopartırım
Kopardım zaten kendiside bayılma zaten onlara ama biri bişey diyince gelip benle uğraşıyor
Valla eşime biri böyle dese selam vermedi falan sadece sorar bende aciklaririm böyle böyle o da tamam iyi yapmışsın salla gitsin der . Akraba düşkünü değil çünkü . Ama bazı eşler gerçekten akrabalarına önem veriyor bu sebepten böyle tepki vermiştir ama vardır bir bildiğim eger selam vermemissem ben yanlış bir hareket yapmam de geç
Ben dosdoğruda olsam yine gelip bana sıkıntı çıkarır. Kendide sevmez onları ama anlamıyorum biri bişey diyince Bi kavga kıyamet kopuyo evde bu 1 kerelik değilki haklı olduğum zamanlarda da hep ayni. Zaten mecburda değilim ki muhatabım olmayan insanlar
Bu lafları eşine söylediklerinde eşin ne tepki vermiş yani tepki vermiş mi seni üzen sana zarar veren insanları tamamen hayatından çıkar
Güya lafını söylemiş onlara. Ama gelip yine ben le tartisiyo
Aslında şu yönden bak canım , eşin aynısını yapsa kırılmaz mısın? En azından halini hatrını sorsaydın, erkekten için demiyorum kesinlikle o zaten haram , o konuda iyi yapmışsın
Eşim kendisinin yapmadigi bişey değil zaten. O kendi milletini sevmiyoki bnmde zaten an babam kardeşlerimden başka kimsem yok yakınımda. Uzak akrabalar var onlarıda sevmez zaten sallamaz hiç
O zaman sizde aynısını yapıyorsunuz 🥴 ne desem bilemedim açıkçası Allah yardımcın olsun inşallah
Ah cnm herşeyi anlatmaya kalksam destan yazarım. Baştan anlatsam bana hak verirsin.
Doğrudur canım az çok zaten tek yorumla anlaşılabiliyor , sanırım iyi yapıyorsunuz ya. Müstahak böyle adama
Allaha havale ediyorum canımı acıtan herkesi
Ya konuşmak zorunda mısın sanki eşinin kafası yerinde mi?? Sanki görümce kaynana mı bunlar selam vermek zorunda değilsin eşin saçmalamış kavga etmiş bir de aşırı saçma bir sebep kavga için bacım içinden ne geçiyorsa vur yüzlerine susma karşılarında gerekirse boz arayı eşin de anlayacaktır böyle saçma bi nedenden dolayı evde huzursuzluk çıkarmaya gerek olmayacağını
Evlendiğimdem beri bitmedi hiç sıkıntım. Kimseyle muhatap olmam biryere gitmem kendi halimdeyim. Çevremde sayılı kişiler vardır. Ama herkes bnmle ugrasiyo. Ben dosdoğruda olsam illaki birşey bulup sıkıntı çıkarırlar
İşte demekki artık karşılık vermen lazım ki seni sessiz bulup üstüne gelmesinler
Zamanı var cnm herşeyin sabrediyorum yeri ve zamanı gelince ben herkesin hakkında gelicem zaten baklm bnm huzurumu bozmak ne demek
Ne cins insanlar var ya esim hep bizim akrabalarla samimi olma der kimseye sakin sir laf verme bizimkiler abartmayi sever der gecenlerde esimin kuzeninin karisi arkamdan konusmaya calismis kaynanamda gelinimle ugrasma sakin o kimsenin lafini etmez diyip susturmus
Oh helal olsun iyi demiş. Bnm kimseyle alakam olmaz kimsenin ne evine giderim ne yüzünü görürüm. Ama ne anlam veremedim. Adam olsalardı dürüstçe yüzüme diyebilseler sikayetlerini
Cekemediler buyuk ihtimal canim bosver yeni bi sarki cikmis arkadan havlar lar lar lar lar diye bi kahve koy arkasinada bu sarki paylas gitsin onlara itafen
413,083 soru
12,436,593 cevap
45,825 kullanıcı