+2 oy
653 göst.
Diğer kategorisinde (169 puan) tarafından

Kızım 2.5 yaşında kendi kendine 5 dk oynadığı yok. Her an her yerde peşimde. Bütün günüm onunla ilgilenmekle yapma etme demekle geçiyor. Bir oda oyuncağı var yüzlerine baktığı yok. Parka götürüyorum 2 dakikada sıkılıyor oynamıyor gitmek istiyor. 

Oyun alanına götürdüm bir kahve içerim dinlenirim o da oynar diye.. Yarim saat zor durdu gidelim diyor. Milletin çocukları ne güzel kendi kendine oynuyor parkta bahçede benimki niye böyle. En ufak işimi bile yapamıyorum sabah 10da kalkıyor gündüz hiç uyumuyor akşam 10a kadar peşimde çıldırıcam az kaldı. 

23 Cevaplar

+3 oy
(1,039 puan) tarafından

Benim evimi gözetlemen çok ayıp 😂😂😂 işin şakası , benim kızımda iki buçuk yaş ve aynı anlattığın birebir yaşıyorum. 

(169 puan) tarafından

Ruh sağlığını korumak için ne yapıyoruz diye soruyu değiştireyim o zaman 🤣 

(1,039 puan) tarafından

İşte uyuttum bu saat oldu telefon bakıyorum ki kafam dağılsın , böyle kalmıcak geçicek diyorum , sonra geliyor anne ummah diyor bana öpüyormuş beni öyle öpünce herşeyi unutuyorum. 

(1,039 puan) tarafından

Ha birde 1 yaşında oğlum var şuanda onuda emziriyorum uykusunda ağl8yor bu gece aşı oldu sanırım onunla alakalı. 

-Reklam-
+2 oy
(1,684 puan) tarafından

Oğlum bebeklikten beri öyleydi. Yaptım yanına en iyi arkadaşını verdim saldı yakamı 🤣 şaka bi yana kendi başına oynamayınca sürekli ilgi alaka insan aşırı bunalıyor. Sınır çizip cesaretlendirseniz kendi oynasın diye telkinlerle falan. İşe yaramıyor mu?

0 oy
(831 puan) tarafından

Ayni durumdayiz 3.bucuk yaş kocamda bana diyor ayır kendinden böyle olmaz napim kuyruk gibi peşimde heryerde kuyruk arada taliliyor oğlan hiç takilmiyortakilmiyor

(169 puan) tarafından

Ya dikkat eksikliği filan mi var acaba ondan mi böyle yapıyorlar. Parkta bile durmuyor çünkü aynı yaştaki diğer çocuklara bakıyorum dakikalarca salıncakta sallanıyor kendi kendine kayiyorlar 

(3,263 puan) tarafından

Dikkat eksikliği olsa senden de sıkılır sürekli tek başına farklı şeyler bulur 

(7,157 puan) tarafından

Oyun yok mu kızlar

(3,263 puan) tarafından

Herkes uyuyo annem ne oyunu 

(7,157 puan) tarafından

Napayım 3 çocuklu anayım benimde oyun saatim böyle😂

0 oy
(4,418 puan) tarafından

Biraz değişik şeyler keşfetmek istiyor olabilir canım mesela kendi oynamasın beraber yemek yapın beraber kitap okuyun puzzle yapın 

0 oy
(6,228 puan) tarafından

Biri 2 biri 3 buçuk yaşında büyüğü neyse ama kucuguyle çok  afedersin g.tle dön gibiyiz odadan çıkınca evden kacicakmisim gibi ağlayarak geliyor bak içerde otursam neyse üstüme atlıyor ama diğer türlü hep çekiyor biyerimi bugün kardeşim bizde kız bile ilallah etti nedir bu diye. Aynıyız daha beteriz 😀

(169 puan) tarafından

G..tle don mu nasıl tabirdir o :D neyse tek çocukla şükredelim o zmn napim

(6,228 puan) tarafından

Cnm ayrılmıyor ki peşimden kız vallahi tuvalette bile birlikte gidiyoruz  yinede Elhamdülillah verene ne diyim  😀

0 oy
(7,157 puan) tarafından

3 çocuklu ana iyi geceler diler 😀 2 büyüğüm sözde birlikte oynarlar ama tepemde oynarlar ördek gibiyiz ben önce ikisi arkamda evde dolanıp duruyoruz

(1,634 puan) tarafından

Bacım valla sana çok imreniyorm . Yani çocuklara bakma konusunda maşallah üç çocuk var :)) yumurtalk kanserini atlatmistn demi. Doktorum bana ikinci çocuğu yasakladı. Tekrar eder hastalığın dedi. Ama seni gördükçe de neden olmasn diyorm. Şimdi 5 sene menopoza girecegm 

(7,157 puan) tarafından

Hayır canım karıştırdın heralde. Rabb im yardımcın olsun istiyorsan eğer inşallah sağlığına zarar vermeden bir bebeğin daha olur☺️

0 oy
(4,560 puan) tarafından

2 buçuk yaştan selamlar🤚🏻 park kısmı hariç birebir yazdığın gibiyiz şu son 3 gündür saldım tencere tava ne isterse alıyor açılmış boş makarna poşeti var ona küçük oyuncakları katıyor onlarla tencerede yemek yapıyor küçük demliğim var kulbunu kırdı hibe ettim kendisine onunla çay yapıyor gün böyle geçiyor 

Onun dışında akşama kadar oturmak istemiyorum ne zaman otursam anneğğğ gucakk diye geliyor hemen aaa benim şu işim vardı deyip ayakta dineliyorum😂 

Abisi de okul 2 gündür tatilde evde ikisi terör estiriyor koltukta yatakta her yerden zıplayıp atlıyorlar 

Kısacası yavrum saldım artık bana yapılmasın ama kendine de zarar vermesin yeter 🤗🤭👌🏻

0 oy
(2,458 puan) tarafından

Çok zor canım haklısın.. Bende de 3 buçuk yaş versiyonu var😅😅 oyuncakların bir kısmını saklıyorum sonra aniden çıkarınca mutlu oluyor uzun süre oyalanıyor onunla 😁 bi de ablası var benimkinin kavga etseler de oynuyorlar çok şükür 😍

0 oy
(1,474 puan) tarafından

Bazen kendi kafamı duvara vurup etkisiz hale getirmek istiyorum bebeğimi çok seviyorum ama çok yoruyor gün içinde nereye gitsem peşimde bazen arkami döndüğümde carpisiyoruz ben daha yerimden kalkmadan o çoktan kapıda bekliyor hangi odaya gidiyoruz diye ikimizi bir bütün sanıyor lavaboya girsem kapıyı yumrukluyor üzerine kapıyı kapatsam aç diye sinir krizi geçiriyor elime ne alsam ver diyor vermesem deliriyor:)) gün içinde o kadar yoruluyorum ki yalnız değilsin 😅 şu an saat 3 olacak müzik açtık kendi oynuyor bana sende kalk oyna diyor gözüm uykusuzluktan kapanıyor nasıl oynuycam diyorum cinnet modunda su an😅

0 oy
(1,588 puan) tarafından

Aslında sorduğun sorunun cevabını kısmen sen vermişsin canım , çocuğun oyuncaklarının tümünü kaldır 3-5 tane bırak etrafa, biraz zaman geçtikten sonra sakladıklarından çıkar diğerlerini gizle. Çocuk artık oyuncaklara doymuş o yüzden canı sıkılıyor. Ben oğlumu böyle büyüttüm hâlâ daha aynısını yapıyorum şuan oyuncakları onun için çok kıymetli 

(8,378 puan) tarafından

Benim kızımda bu taktik işlemiyor doğduğundan beri çok oyuncağı var ama dolapta hepsi açamaz ben çıkarırım bir kaç tane ne verdiysem ilgisini çekmez yani. Ya da oynayalım der tamam derim kendi oturur beni izler anca. 

0 oy
(20,256 puan) tarafından

Sabah onda kalkıp akşam onda yatan versiyonu varsa yine iyiymiş :) bizimki böyle bir de bizle yatar 3 yas 3 aylık 

0 oy
(8,378 puan) tarafından

Kızım aynısı 33 aylık olacak aynı dediklerini yapıyor götle don gibiyiz.  Ek olarak uyku sorununu asla çözemedik. gece uyuma süresi 8 saat öğlen bazen 40 dk uyur bazen uyumaz.  Beterin beteri var yani 

0 oy
(1,338 puan) tarafından

Düşünüyorum da oğlum 2 yaşındayken tuvalete bile beraber girerdim 😀 dişimi bile fırcalamak isterdi ki fırçalatmışlığım var. Yemek yaparken kucağıma alırdım bende yapıcam derdi kaşığı eline verirdim pilavın şehriyesini kavururdu. Oyuncak dolu vardı ama mutfak çekmecelerini boşaltırdı. Hepsinin fotoğrafını çektiğim için şuan aklımda hepsi 😀 şuan 6 yaşında bağımsız gel sarılayım diyorum 2sn zor sarılıyor yerinde duramadığı için. Gün içinde okula gidiyor 5 dk geç kalsa nerede kaldı acaba diyorum özleyip hep o iki yaşındaki hallerine bakıyorum ne çabuk büyüdün diye 🤗 şuan zor geliyor biliyorum ama kıymetini bil insan o günleri bile özlüyor. Ha şimdi bende şuan bulunduğum durumda zorlanıyorum oyuncak dağıtıyor vs diye ama işte annelik halimiz evin her işine ve çocuklara tek başımıza yetişmeye çalışmak bizi yoruyor. Hep derim keşke tek işimiz çocuk bakmak olsa o zaman hepimiz daha sabırlı anneler olabilirdik.

(169 puan) tarafından

Ozleyecegimi sanmıyorum insan sıkıntılı halini neden özler ki. Yenidoğan halini özlersin dediler özlemedim emzirmeyi bırak özlersin dediler onuda özlemedim. Ben bir an önce büyüsün istiyorum kendi başına hareket etsin oturup sohbet edelim filan. Bu yaşları bir daha gelmicek filan diyorlar benimde bu yaşlarım bir daha gelmicek kimsenin gelmicek.. Gereksiz dramatize etmeye gerek yok diye düşünüyorum

(1,338 puan) tarafından

Ahahaha çok mantık çerçevesinde bakmışsın olaya kimsenin bu yaşı gelmicek çok doğru ama bu çocuklara da sorsak ben mi gelmek istedim dünyaya sen istedin oldum bakamicaktın doğurmasaydın der iki gün sonra mantık çerçevesinde bakınca çocuğun mantığı da bu olacak büyüyünce 😀

0 oy
(1,634 puan) tarafından

3 yaşına girecek kızım tam olarak anlattığın gibiyz 😄 geçen sesi çıkmıyordu gideym bakaym kendi kendine oynuyor her halde dedm. Bide ne goreym duvarı boyamış 😄🤦‍♀️ bana gösteriyor. Başka zaman olsa kizardm belki ama umurumda değil boyasın. Boya var nasılsa o çiziyor eşim boyuyor tekrar 😄

0 oy
(706 puan) tarafından

Biz 3 buçuk yas ve aynısı ev kuşu koskoca bahçe var oynamıyor bir sürü oyuncak aynı oynamıyor ben nereye o oraya koltukta zıplıyor tepesine çıkıyor yapma etme derken kendimden geciyorum

0 oy
(3,254 puan) tarafından

Ben artık yeter al oyuncağını oyna kendin öğren bisiler diyorm 4 yaşında oğlum hayla diyor gel beraber oynayalım bide sikilmiyor da kızdım smdi oynuyor tek başına 1 yaşındaki de bana sarıyor yav abi kardeş oynayın dimi her yaş grubunda var 

0 oy
(10,762 puan) tarafından

Benim 2 çocuğumda öyleydi ne zmn tek başına saatlerce uyuyan çocukları görseydim şok olurdum. Küçüğü 5 buçuk yaş olacak hala aynı 

0 oy
(16 puan) tarafından

2 yaş sendromu olabilir mi acaba ya bi çok çocukta 2 yaşlarda bu durum gözlenebiliyo çocuklar çok anneci oluyo

0 oy
(527 puan) tarafından

Aynısı bendede var canım yanlız değilsin merak etme. 2 buck yaşında herşeye ağliyor ağlayarak yaptırmaya çalışıyor 

0 oy
(405 puan) tarafından

Aklına gelen bütün ev işlerini birlikte yapıyoruz oyun oynamıyor sevmiyor oyun oynamayı bulaşık yıka çamaşır yıka makina boşalt as cam silme yer silme süpürme kapı dolap duvar silme herşeyi ama herşeyi beraber yapıyoruz 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 261 göst.
6 Nisan 2024 Diğer kategorisinde 2801 (821 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,051 göst.
15 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap 61 göst.
+1 oy
13 cevap 384 göst.
24 Ocak 2025 Diğer kategorisinde 2801 (821 puan) tarafından soruldu