+3 oy
495 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (242 puan) tarafından

Kızlar şu anki oturduğum ev 3+1 oturma odası biraz ufak olduğu için yemek odasını ayırmak zorunda kaldım 

İki tane çocuk odası yatak odası oturma odası ve yemek odası var çocuk odasının bir tanesini yatak odasına kurdum Oda olmadığı için 

Benim sorunum şu şimdi biz çıkacağız bu evden ev arıyoruz 

Ama benim sadece oturma odam var şık bir oda salon gibi yani iki tane de düz duvara tırmanan çocuğum var yani odam aşırı derecede çok dağılıyor 

Ben de diyorum ki Bir de salon kurayım oturduğumuz odada normal oturma odası olarak kalsın 

Bu takımları seçtim sizce güzel mi yoksa çok mu beyaz bogucu 

Ya da ne yapabilirim başka hiçbir eve sığmıyoruz çıkacağımız evin en az 140 metrekare olması gerekiyor o da en az yani 😢

image

image

image

image

image

image

image

image

image

18 Cevaplar

+3 oy
önce (382 puan) tarafından

Beyaz beyaz hepten boğucu olur bence, bir ferahlığı var beyazın ama her şeyin fazlası zarar. Çocuklar da ister istemez leke falan da yapar, tehlikeli bir renk bence ama çokta güzeller 

önce (242 puan) tarafından

Bu odada oturmayacağız canım misafir gelmedigi sürece Bir de benim mobilyalarım falan hep siyah Gold yatak odam gri onun için çok hevesim var beyaza evde sadece halılarım beyaz

-Reklam-
+2 oy
önce (2,935 puan) tarafından

Salonda çok l koltuk taraftarı değilim ben sonuçta çoğunlukla misafire açılacak onlarda dipdibe oturmasinlar rahat etsinler . Aynı bu tarz İskandinav ya da bohem oturma grupları var bence onlar daha kullanışlı olur .

Vallahi trendyol'dan alacağım bunları bulabildim canım çok güzel mobilyaları var ama aşırı pahalı bu attığım şeyler bile 120.000 tutuyor

+1 oy
önce (379 puan) tarafından

Ayrı ayrı hepsi çok güzel parçalar ancak birleşince çok sade kalır bir de bu kadar beyaz bence risk 

İşte ne seçeyim canım şaşırdım mobilya rengini sevmiyorum ben tahta rengini yani kahverengi siyah beyaz da olsun istemedim

+1 oy
önce (2,313 puan) tarafından

Bu ünitenin aynısını ablam trenyoldan sipariş etti birinci haftasında şömine yeri fili takar takmaz patladı L gurubu da misafir odası olarak kullancaksan yanlış seçim bence oturma odasına daha uygun eve gelen misafirler dip dibe oturmak istemeyebilir 3+3+1+1 takımlar daha uygun benim fikrim tabi yine de sen bilirsin bide biri beyaz takım almıştı instagram dan dedi ilk gününde çay döküleceği hiç aklıma gelmezdi ne yapmışsa leke kalmış yıkamacı çağırmıştı

Ne yapacağımı şaşırdım canım kendi oturma gruplarım siyah mobilyalarım siyah içim boğuldu artık koyu renkte n

önce (2,313 puan) tarafından

Benimki de gece mavisi ve beyaz bende degiştirmei düşünüyo Rum ilerde sütlü kahve gri falan alırım 

+1 oy
önce (1,620 puan) tarafından

Koltuklar çoook büyük  yani kibar koltuk daha kullanışlı olur bunları çekmesi ayrı zor ve kocaman salon ister bütün odayı kaplar, benim evde 3+1 ama aşırı kullanışsız, hiç bir odasını düzgün kullanamıyorum canımı çok sıkıyor bu durum, odaların geniş olması önemli ya :(

Aynı sorun bizde de var canım yatak odasına koskocaman yapmışlar salonu ufak

önce (1,620 puan) tarafından

Vallahi canım en azından yatak odası büyükmüş benim antre kocaman hiçbir şey koyamıyorum antreye biliyorsun, salon kadar antre var,  kaynanamlar yaptırmış ama cahillik varmış yani hiç gelip bakmamışlar düşünmemişler böyle olur mu diye ,  çok şükür  başımız sokacak yerimiz var ama yaptırırlarken baksalar ilgilenseler ne kadar güzel olurdu 

+1 oy
önce (1,924 puan) tarafından

Çok ferah ve rahat görünüyor canım 😍

+1

Ben de öyle düşündüm aslında canım

+1 oy
önce (1,043 puan) tarafından

Ben puf ve salıncağın alanı daraltacağını düşündüm nedense canım eğer çoook geniş bi salon varsa olabilir ama normal genişlikte bi salonsa fazla gelebilir eğer illa olacaksa da salıncak ahşap rengi olabilir aynı şekilde avize de ahşap rengi olabilir bir de süs olarak bitki koyarsan bence biraz daha canlı olur beyazı bende çok seviyorum ama hep beyaz olunca da sade kalabilir ferah gösterse de bir süre sonra boğar dediğim gibi ince detaylara renk katarsan çok hoş olur avize salıncak gibi şeylere renk kat bence :)

Bitki çok fazla var bende canım araları renk atarım büyük saksılarla

+1 oy
önce (192 puan) tarafından

Aşırı güzel güle güle oturun canım 

Sağol canım ❤️ 

+1 oy
önce (945 puan) tarafından

Salonda l koltuk çok cok kullanissiz olur 5 kisiyi anca oturtursun oda dip dibe. Sirali dizilmeleri gerekir. Normal koltuk takımlarına bakmani oneririm. O salona o salincak hiç olmamis ki cok fazla yer kapliyor ve fazla kullanılmıyor. Tv unitesi alevli olanlar artik banal oldu ve guzel durmuyor daha sade rafli kullanisli bir unite daha çok işini görür ve bi sure sonra sıkılırsin bu görselden. Benim görüşüm bu şekilde orta puf yerinede sehpa takimi orta sehpa tercih edersen daha çok iş görür 

+1 oy
önce (20,493 puan) tarafından

Hepsi güzel hoş. Ama o koltukları asla alma derim. Evet çok rahat görünüyor. Ama çocuklarla o yastıklar o kadar dağılıyor ağzı yüzü kayıyor ki. Ev hep dağınık görünüyor. Buna benzer daha derli toplu sırt yastığı olmayan ama rahat bir koltuk almanı tavsiye ederim. Benim koltuklarimin sırt yastiklari beni benden alıyor. Eşime değiştirelim diyorum daha yeni gelinsin diyo bana 😞 bı de şimdi keyfi yok zaten bugünlerde ben de rafa kaldırdım bu fikri. Ama ilk fırsatta koltuklarimi bu sebeple değiştirmek istiyorum. Sondaki avizenin kahvesi var bende. Güzel hoşuma gidiyor. Fon perdeleri daha farklı bir renk secebilirsin. Masayı beyaz slabilirsin. Beyaz masalari daha şık buluyorum. Akseaurlar çiçeklerle odayı canlandirabilirsin. Renklendirebirsin

Bir de 2 çocuğun varmış. Ben olsam hem oturma odası hem salon yerine ikisine farklı oda düşünürüm. Biz evlenirken aldik hem oturma odası hem salon takımı. Şimdiki aklım olsa hiç öyle bişey yapmazdım. Konsol falan. Dünyanın en gereksiz eşyası. Zaten 1 odada oturuluyor. Oturacağım odayı güzel seçip diğer boş odayı çocuklar buyuyene kadar hobi odası ya da kitap odası gibi yapmak isterdim. Yere 1 tane uzun minder alırdım. Çok tatlı minderler var. 1 kitaplık. Biraz çiçek. Bitti gitti. Farah bir oda. Çocukların odası ayrılacağı zaman da kolay olurdu hem 

Canım çocuk odası var ama zaten bizim evimizde içinde kaydıragi salıncağı falan her şeyi var 

Bu  odayı misafir için istiyorum zaten hani çocuklarla oturmak için değil oturma odamız var O yüzden açık renk rahatça tercih edebiliyorum yoksa iki çocukla mümkün değil üstelik hamileyim neredeyse 3 çocuk yani 😊

Güle güle oturun inşallah ☺️ 

+1 oy
önce (3,414 puan) tarafından

Salonda köşe takım olmuyor canım herkes yan yana sıralanıyor köşemler oturma odasına daha uygun oluyor. Flyat olarak çok iyi tutmuş 120. 

Ben daha 10 ay felan oldu alalı salon takımına 120 verdim tabi içinde TV ünitesi ve masa takımıda varda. 

Bide demişsin sadece misafir gelince açacacm asıl ozamn tehlikeli zaten benim salona ne olduysa misafir geldiği zaman oluyor beyaz değil benimki krem ve bronz rengi ona rağmen oluyor. Yinede temizliğide düşün . Bi renk at araya ahşap olur bronz olur gümüş olur çok beyaz olmuş böyle . 

Evet canım normalde mağazalarda şu an şık bir televizyon ünitesi 120 bin 

+1 oy
önce (2,130 puan) tarafından

Diğerleri güzel ama sakın beyaz koltuk alma l koltuk misafir odası için çok kullanışsız 

Çok güzel renkte koltuk renkleri var

+1 oy
önce (1,060 puan) tarafından

TV ünitesi hariç hepsine bayıldım. Ama bu kadar beyaz beni bile yorar. Hem temizlik hem göz. Ayrıca salonunda köşe kullanmış biri olarak söylüyorum, tavsiye etmem. Onları yukarı çıkarıp 3+3+1 aldık.  Ayrıca yine salonda, misafir gelince acçacakmışsınız, salıncak hamak bana çok kullanışlı gelmiyor. Beyaz puf da çok güzel ama hem kendi büyük oturma alanı az, hem de sırt dayama yeri yok. Yine diyorum hepsine bayıldım, sadece salonda çok kullanışlı bulmuyorum. 

0 oy
önce (583 puan) tarafından

Canim koltuk beyaz alma brnce benim berjerim beyaz aldim cabuk kirleniyo bide surekli evi temizler nerdeyse her gun koltuklarimi nemli bezle tozunu bile alirim ona ragmen rengi degisir gubi oldu suan tarcin beyaz uyumu cok moda oyle yapabilirsin hali super bende ayni halidan alicam ama makinede yikana bilir olandan eriza home trenyoldan bi bak cok sık takimlar var ordan moduler kose aldim bende 

Bu takımda eriza nin canım şu anki kullandığım siyah kot koltuklar da Erizanin çok güzel şeyler var orada gerçekten ❤️

0 oy
önce (14,012 puan) tarafından

Ben okuma odasi ve salon ayrı saçma buluyorum.

Biz eşimle aynı memleketliyiz. Eşya alirken düşündüm ikimizin ailesi sülalesi burda bi toplansak tek salon yetmez diye düşünüp 2 oda yaptım. 7 senelik evliyim 1 odamdaki koltukların üzerine oturmuş değilim.

Şuan tasindim evim 90 m² var yok 2+1 salon gayet de yetiyor çocuklu evin kirli ve dağınık olacağını bilir gelecek olan. O yüzden bence ne kadar az eşya o kadar çok huzur. Onun dışında fotograftakiler güzel ama açık mobilyası temiz tutmak zor olacaktır çocuklu bi misafir gelince burda yeme içme diyemeyeceğim için kanepeler illaki kirlenecektir

0 oy
önce (221 puan) tarafından

Koltuk takımı çok şık diğer odaların siyah Gold demişsin bence de beyaz olsun daha ferah geniş durur

0 oy
önce (3,966 puan) tarafından

Valla ben çok beğendim ama paramı alır mağazaya gider görüp alırdım 

0 oy
önce (24 puan) tarafından

Perdenin tasarımı hariç diğer bütün mobilyaları çok beğendim 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 227 göst.
15 Ocak 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Rojdaesgin (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.
0 oy
10 cevap 189 göst.
0 oy
6 cevap 235 göst.
24 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

413,086 soru

12,436,847 cevap

45,833 kullanıcı

Kategoriler

...