+1 oy
561 göst.
önce Diğer kategorisinde (252 puan) tarafından

OYa ben anlamiyorum gerçekten evi kira deil bisey deil hiç almıyorsa 20 25 bin alıyordur tek başına napiyo bu parası da yetiremiyo eşimde hic sormaz sürekli para verir parası kalmamış diye maaşına alsa da veriyo babasına verdiğim para mı diyo bide 200 300 derken ayda 2000i buluyo bu nereye basvuruyo valla sinir oluyorum yaa bıktım bunun babasından 

26 Cevaplar

0 oy
önce (10,948 puan) tarafından

Kusura bakmayın ama gerçekten artık bu postlara sinirleniyorum o senin eşinin babası farkında mısın verir vermez sanane bundan senden kısmıyor bişey esirgemiyor işte daha ne agzını açıyorsun gerçekten ayıp günah Allah'tanda mı utanmıyorsunuz bu adamlar ağaç kabugundan mı çikti elbette yardım edecek bakacak hemde paşa paşa kimse yine kusura bakmasın aileme yaptığım yardımlara laf eden bi eşim olsa 100 çocugumda olsa o kişiyi anında babasının evine geri postalarım isterse ayda 50000 verir sanane kime ne ben anne babasına bakmayan yardım etmeyen adamdan şüphe duyarım bugün babasına bakmayan yardım etmeyen yarın benim çocuguma bakmaz diye 

-Reklam-
0 oy
önce (7,832 puan) tarafından

Bence sen bu konuda tedavi ol . Boş yere hastalık sahibi olacaksın. Ele vermiyor ya ne diye bu kadar dert ediyorsun. Bir evlat kolay mı yetişiyor sizi zora sokmuyorsa versin ne diye bu kadar canını sıkıyorsun? Ben eşinin yerinde olsam hiç sana söyleyip huzurumu bozmazdim .

0 oy
önce (5,233 puan) tarafından

Şunu buraya bırakıp kaçıyorum 

image

0 oy
önce (2,365 puan) tarafından

Para vermesi sorun değil ama babasının parayı nereye verdiği sorun. Sanal kumar oynuyor belki yada kadınlara yediriyor . Araştırsın eşin. Gene versin tabi babasıdır. Ama helal yere harcıyorsa. 

önce (252 puan) tarafından

İhtiyaçlarını karşılıyor ama beni sinir eden niye maaşı hiç yetmiyo 

0 oy
önce (3,863 puan) tarafından

Benim eşimde kaynanama gorumceme para yediriyor ben napiyim

Neden yediriyor niye istiyorlar 

0 oy
önce (1,096 puan) tarafından

Valla komple eşimin babası beni sinir ediyor para istemesi dert değil

Niye napiyorki sana da sinir ediuor