Tünaydın hepinize ☺️ sorum başlıkta.
3 yaşında hala devam ama artık bacakları otururken zorlaniyor o yüzden Ikea da ki yüksek çocuk sandalyesi almayı düşünüyorum
Link ya da görsel atabilir misiniz
Bende isteyecem link
Link attım ama onaylanmadı beyaz rengi de var sandalyenin
Teşekkür ederim ☺️ benimki için erken sanırım daha buna
Bizim baya oldu birakali sandelyede oturmaya özeniyordu 2 yasında birakti kendi inmeye falan calisti dusucek korkusuyla.kaldirdim bende
Benimki de pek istemiyor ama sandalyeye de güvenemiyorum. Sandalyede oturuyor mu?
Oturuyor canım taburede de oturmaya alisti kayinvalidemde de tabureye oturuyor yemek yerken 34 ayligiz suan
Maşallah canım benimki 20 aylık daha ya. Sandalyesini falan da ittiriyor o yüzden çok güvenemiyorum
2 yaş sonrası bırakılabilir, 3yaş en son olmalı. sonrası çocuğun gelişimi açısından önerilmiyor. özellikle ayakları boşlukta kalıyorsa aşil tendonları zarar görüyormuş
bu tarz bir şey de olabilir
Benimki de 20 aylık, atlet ya da kemer tarzı birşey düşündüm ama erken davranmak da istemiyorum, sonra dönemeyiz diye..
Ay bu çok güzel, hemen bakıcam çok teşekkür ederim
valla benim kıx da mama sandalyesinden kalkıyor ne yapacağımı şaşırdım
En çok aklıma yatan o attığınız oldu ama kendini ittirir diye korkuyorum
1.5 yaşında falandı bıraktığımızda
Direkt normal sandalyeye mi geçtiniz?
Evet direk normal sandalyaye geçiş yaptım
Ben kendini ittirir diye korkuyorum 😑
Bu çocuğa bağlı benimki yürümeye başladı mama sandalyesinde tutamadik bıraktık sonra tekrar mama sandalyesine gectik suandada mama sandalyesini evirip çevirip kullanıyor uzerinde oturmuyor daha çok akrobasi hareketleri sergiliyor
Benimki de kendini ittiriyor, oturmak istemiyor zamanı geldi sanırım yavaştan. Bi arayışa girdim
2 buçuk yaşında hâlâ çok seviyor oturmayı, ne zaman bırakır hiç bilmiyorum
Seviyorsa ne güzel, benimki pek sevmiyor artık oturmayı, sabit durmayı
Çok seviyor, yemek saatinde kendisi yaklaştırır sandalyesini masaya
Ne güzel maşallah
37 aylığız. Henüz kaldırmadım ama sürekli de kullanmıyorum . Günde bir sefer kesin kullanırım,ancak onda zapt edip yemek yediriyorum ikizlere. Ya akşam yada öğle yemeğimiz sıkıntılı bizim. Bu zamana kadar kimse de sorun olduğunu da duymadım açıkcası
Yok sofrayı onun üstüne kurayım dedim de, o zaman bütün o pislik salonda olacak işte
Örtü seriyorum ben,yine de süpürüyorum tabii
Dolaşır ki benimki, ben yine mama sandalyesine devam bir müddet daha 😂
Biraz daha büyüsün,küçük henüz
Aynen benim kızım biraz küçük hala
Kızım 20 aylık hala kullanıyorum sadece kahvaltı yaparken
Diğer öğünlerde ne yapıyorsunuz
Masada yeyince rahat yemiyor cnm bizimle beraber yerde daha çok yiyor
Benim pek öyle yer sofrası yerim de yok salonda orta sehpa var onun üstü belki olabilir 🤔
Oğlan kulanmadı kızda kısa oturuyo şuan
Oğlunuza nasıl yedirdiniz
Bi süre kucağımda sonra sandalyede oturdu
Ben de sandalyeye geçmeyi düşünüyorum
Kücuken oturamadığı icin hep kucağiĺma yedi sonra alıştı sandalye oturdu yere oturmayı öğrendi
Maşallah ☺️
Yürümeye başladıktan sonra bıraktık (ben yer sofrasına uyumlu olsun diye sandalye olarak aldim)
Şuan 3 yaş olmak üzere sandalye olarak duruyor masasını sokeli çok oldu sehpayı masa gibi kullanıyor
Benimki de aktivite masasına oturuyor aslında, ama çabuk sıkılıp kalkıyor.
Cocuklarin hiç biri bence sürekli oturmuyor. Biz yer sofrasindayiz kızım 5 dk oturuyor en fazla çok kere oturup kalkiyor
O da doğru
413,161 soru
12,439,163 cevap
45,918 kullanıcı