95 kilo ile başladığımız maceramızda bu sabah 93.25 olarak devam ediyoruz. 4.günümüz bakalım şu 89u bi göreydik 😁
Buda oğluşumun kendi yaptığı kardan adam ❤️🥰
Bende 62.50 den 60.85 i gördüm bu sabah. Hedef 55 😁
Kız ne yiyonuz ne içiyonuz bu kadar çabuk 2 kg mı verdiniz ödem mi attınız ben ödem bile atamıyorum 😄
Valla gözde şöyle ekmek makarna pilavı tamamen çıkardım hayatından. Sabah 2 haşlanmış yumurta 4yeşil 4 siyah zeytin yarım salatalık bikaç tane çeri domates kibrit kutusu kadar peynir bi parça çiğ karnıbahar yeşillik bol bol yediğimiz kadar kıvırcık roka kuzu kulağı maydonoz. Ben 1 tane yumurta yiyorum. Gerisi aynı. Birer bardak çay şeker sıfır. Şekerde atardık mesela onuda bıraktı ben 1 küp şeker atıyorum. 2 öğün yapıyoruz. Arada falan Hiçbişey yemiyoruz. Akşamda en geç 6da yemek yiyip kapattık. İlk gün karnıbahar yedik bol salata yedik 2.gün taze fasulye yedik bol salata yine 3.gün fırında çinekop yedik bugünde pırasamız var. Ekmek makarna pilav hiç yok yanında. Salatayada yap tuz koymuyorum sadece limon. Su içmiyorduk en az 1.5 litre içiyoruz 2yi zorluyoruz. Bide 3 gün 10.000 adım attık her gün
Ben sabah o kahvaltıyı yapsam 6 ya kadar bayılırım heralde 😄 bence yürüyüşün de büyük faydası var size ne güzel bol eksileriniz olsun. Şunu sormak istiyorum bende salataya yağ tuz yeterince katıyor musunuz yoksa azalttınız mı
Bayılmazsın kız kaynanam deli gibi ekmek makarna pilav yerdi. Ben yemiyorum diye. Serene gidince aç kalıyorum derdi ekmek olmazdı eşimde yok diye 😂Hiç katmıyorum yağ tuz😁 sadece limon sıkıyorum. Ustada limon koyuyoruz. Bugün dukan yaptım sadece
Seren diyince kafam gitti melek değil miydin sen 😄
Haha kız ismim seren 🤓
Darısı başıma böyle giderse görür o sayilari
Yap canım valla dizlere yazık gerçekten
Yapıyorum yürüyüş yok annem babam gelmiş biraz ara verdim :(
Valla verme canım. Bizde şimdi Çanakkale’ye gidicez bikaç güne ara vermek yok diyorum devam edeceğiz bakarız diyo ama bırakmam
Bende kaynanan olabilirimmiyimm ? 😟🤓
413,165 soru
12,439,311 cevap
45,923 kullanıcı