+1 oy
125 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (2,847 puan) tarafından

Kızlar şimdi eşimin bana evlenirken aldığı bir tektaşım var, birde doğum için baget aldı. Ben arada farklı model yüzük takmak istiyorum ama malum altın, pırlanta fiyatları uçmuş gidiyor. Gümüş alsam çok mu basit durur. Benim kendi tektaşım beyaz altın. Bilemedim eşime söyledim saçmalama basit olur diyor

8 Cevaplar

0 oy
önce (215 puan) tarafından

İmitasyonların bile kaltelileri var arkadaşlar çeşit çeşit alıp takıyorlar

önce (2,847 puan) tarafından

Bende aslında öyle istiyorum. Çeşit çeşit takmak ama eşim senin var onu tak sonra bir daha alırız diyor. Ama altın tektaşım var neden bir daha o kadar para verıyım ki

önce (215 puan) tarafından

Sık kullanmıcam çarşıya pazara takarım de alışıyorlar benim o şekilde sık kullandığım şeyler çok oldu 😊

Öyle söyleyim bari 

-Reklam-
0 oy
önce (5,233 puan) tarafından

Bagetim var gümüş altın olsa bukadar güzel durmaz bana göre çok severek takıyorum kime göre neye göre basit mesela 

Herkes hemen anlıyor mu gümüş olduğunu. Eşimin korkusu herkes altınları satıp bunları almişlar der diyor

önce (5,233 puan) tarafından

Yoo valla hiç anlamadı kimse gayet parlak duruyor 

0 oy
önce (6,420 puan) tarafından

ben alyansi malyansi da sattim bizdurup kolyeye cevirdim takmiyorum cunku yuzuk muzuk.:) bi gumus alyans alirsam alirim yaza dogru arada bi dugun bayram elim bis kalmamasi icin yoksa aman aman takmam kolay kolay

Günlük hayatta bende sadece alyans takıyorum ama dışarı çıkarken seviyorum yüzük takmayı

0 oy
önce (417 puan) tarafından

Eşin haklı:)) bencede basit olur benimde bagetim tek taş beş tas var alyans kullanmıyorum bageti kullanıyorum günlükte neyse mesela tek taşım pırlanta baget beyaz altın ikisi arasında fark var kaldı ki gümüş bayada basit kalır 

0 oy
önce (5,039 puan) tarafından

Altın,pırlanta,gümüş her türlü aksesuarım var ☺️ 

0 oy
önce (3,399 puan) tarafından

Bi alyansin yanına tektaşim var birde baget ikiside çok şık duruyor baska bişeye gerek yok benc. Gerci benim ikiside altın 

0 oy
önce (223 puan) tarafından

Niye basit olsunki gumus de zaten beyaz altina cok benzer sen soylemediyin muddetce kimse fark etmez bence.ben hep gumus takarim ve seviyorum

Eşime söylüyorum ama anlamıyor

önce (223 puan) tarafından

Ee daha iyi ya kendisi kasiniyor o zaman guzel pirlantalar alsin sana

Altın tektaşım var, bagetimde pırlanta ama ben varken neden o kadar para verıyım kafasındayım. Gümüş olsın çeşit çeşit olsun  diye

0 oy
önce (14,063 puan) tarafından

gümüş tamtur yüzüğüm vardı, baya şık duruyordu. denizde düşürmesem iyiydi😂

Bende alıcam sanırım

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 16 göst.
2 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 176 göst.
20 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Fatocan4545 (1,518 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 482 göst.
22 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 532 göst.
11 Ağustos 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Umber (2,263 puan) tarafından soruldu

413,157 soru

12,438,947 cevap

45,912 kullanıcı

Kategoriler

...