+1 oy
124 göst.
önce Tatil-Seyehat kategorisinde (90 puan) tarafından

Arkadaslar sizce tatili nasil ayarlardiniz? Babamgil ve kaynanamgil ayni köyde yasioröar. Ve biz uzak sehirde yasioruz.yazlari köye gideriz ,ben son 2 sene sadece cocuklarla gidiom ailemde kaliorum bir iki hafta ,kaynanamgile 1 saat oturmaya gider ama yatiliya kalmam.iyi gecer. Ama esim gitmiyor cunku kaynanam bizi Kabul etmemisti ,yani sadece benim ve cocuklarim ailemde Kalmami istemisti oyuzden esim 3 senedir gitmiyor köye.  Yani bu yaz diyorum sadece esimle alanya antalya gibi tatil yapim köye gitmemw gerek yok. Bazende diorum esimle antalya ya gidim sonra yalniz cocuklarla köye aileme gidim esim gelmior. Bazende esime diorum hep beraber gidelim kiralik esyali evler var ,tutar köyde kaliriz hani kimsenin evinde kalmaya gerek yok.ama kaynanam esim gittinde bi cadiya dönusuyor  oyuzden sorunda istemiyorum Yani siz böyle bi durumda olsaniz ne yapardiniz?esiniz arkadanizda ne derseniz yapardiniz?

5 Cevaplar

0 oy
önce (2,344 puan) tarafından

Çocukların eşim ve ben başbaşa giderim tatile . Anne oğul arasınada girmem. 

-Reklam-
0 oy
önce (838 puan) tarafından

Kaynanan madem huzur vermiyor kaç yıldır da eşin gitmemeye alışmış git yazlık yerde tatilini yap bir hafta kocanla birlikte.

0 oy
önce (6,416 puan) tarafından

sen gidince cocuklarla kendi annende mi kaliosin. e kendi annende kalsin esin annesi kabul etmiyorsa senin kaldigin yerde kalsin. kaldiki beni kabul etmeyene ben zaten gitmem bi saatligine bile. normal tatile gt antalya alanya nere istiosan. sonra bi haftada kendi anneni babani gormeye gdersiniz hep beraber esin de . seni ve cocuklarini sigrirabiliyorsa annen bi esini daha sigdirabilir eve. rsin kaynanansinda kalsin yani ne olacakki

0 oy
önce (1,265 puan) tarafından

Kaynanandan uzak durda nereye gidersen git huzurunu bozmasına ızin verme.

0 oy
önce (69 puan) tarafından

Aklın varsa kocanı al git tatile ne yapacan köyü be kocanla beraber tatil yapın kız be 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 169 göst.
30 Nisan 2023 Tatil-Seyehat kategorisinde KEBELEK (1,744 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 152 göst.
2 Ağustos 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Melo B. (147 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 160 göst.
18 Temmuz 2022 Tatil-Seyehat kategorisinde Elifelaemir (288 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 253 göst.
20 Temmuz 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Ketum (447 puan) tarafından soruldu

413,120 soru

12,437,889 cevap

45,871 kullanıcı

Kategoriler

...