+2 oy
75 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (463 puan) tarafından

Hanimla güneşlik ve perdeleriniz boyut olarak aynı mi olması gerekir. Güneşlik kısa mi olmali. Perde ve güneşlil seçerken nelere dikkat etmwli yorumlarmisiniz

3 Cevaplar

+1 oy
(6,107 puan) tarafından

Güneşlik petek üstü  tullerim duvardan duvara yere kadar ben bu şekilde çok beğeniyorum 

(463 puan) tarafından

Perde model yada kumaş nasıl olmalı hangisi daha çok tercih ediliyor teşekkürler yorum için 

(6,107 puan) tarafından

İnan onları bilmiyorum canim ve hiç anlamam ben alalı 7 yil oldu gelişi güzel almıştım şansıma güzel çıktı oturma odasının kileri de kızıma doğum yapacağım zaman Mevlüt yapıcam diye anamin tullerini çalmıştım iki camda aynı desen olsun diye sonra kızım vefat etti nasıp olmadı tülleri götürdüm annem sacmalama dedi geri arabaya koydu benimde işime geldi 🤣🤣 hiç ustelemedim aldım döndüm kirada oturduğum için hiç özenmedim ondan birazda 

-Reklam-
0 oy
(16,506 puan) tarafından

Güneşlik sadece camlari kapatsın yeter. Tül perde tüm duvarda olmali bence. 

0 oy
(3,075 puan) tarafından

Ikisi aynı boy ve uzun boydan iyi duruyor. Senelerce kısa kullandım,  ceyize alınmıştı. Bana göre modern, göze hoş gelmiyor. 5 sene sonra n11den aldim. Tulu desensiz düz, güneşlik fon şeklinde daha iyi oldu

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 74 göst.
+1 oy
4 cevap 133 göst.
0 oy
2 cevap 82 göst.
26 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sevda01 (1,601 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,655 soru

23,847,693 cevap

319,733 kullanıcı

...