0 oy
76 göst.
önce Diğer kategorisinde (160 puan) tarafından

image

image

Merhabalar kızlar ben bı hafta önce kan testi verdim beta 340 çıkmıştı bugünde kadın doğuma gittim bana kesemin küçük olduğunu söyledi pazartesi günü de gidip kan verip iki hafta sonra tekrar gitcem sizce normal mi ya çok korkuyorum folik asit verdi bugün kullanma gibi bişi dedi ne zaman kullanmam gerekiyor iki isim söyledi onları tam hatırlamıyorum biri için pozitif diğeri içinde soru işareti dedi onları şuan hatırlamıyorum bide ya renkli utrason dedi yada tarama testi yapcaz dedi bunlardan birini söyledi tam hatırlamıyorum ama ikisini iki hafta snra yapcaz dedi ikinci gebeliğim ve çok şükür ilk gebeligimde hiç deng gelmedim kesenin daha küçük demesi normal mi acaba ya 

2 Cevaplar

0 oy
önce (14 puan) tarafından

Ne kadarlık gebesin ki daha yeni ise kesenin küçük olması normal ki 

önce (160 puan) tarafından

Bilmiyorum daha yeni bı hafta oldu beta HCG 340 çıkmıştı doktor bana kese görünmez diye 1 hafta snra rendevu verdi yani bugün gittim kaç haftalık olduğunu sormayi da unuttum kafam karışıktı çünkü 

Yani kese gözüktüğüne göre vardır 5,6 haftalık kese zaten küçük olur sıkma canını 

İnşallah cnm Allah razı olsun iki hafta nasıl gecicek bilmiyorum 

Stres yapma hem sana hem bebeğe zarar iyi düşün iyi olsun 

Evet stres yapmamaya calisicam 

-Reklam-
0 oy
önce (317 puan) tarafından

Canım stres yapma ya hepsi bir olmuyor ki ben ilk hamileliğim de 4 haftalıkken gittim 4838 ile öğrendim betamı o gün kesemi gördüm ertesi gün deprem olduğu için gidemedim bebeği görmeye 6+5 haftalıkken Kıbrıs'a gittim orda gördüm kalp atışını bebeği falan şükür sağ salim doğdu büyüdü bile şimdi yine hamileyim 11+1 günlük aynı 4 haftalık gitti 197 ile öğrendim betayı 2 gün sonra gel kan ver artışa bakalım dedi gittim verdim artış güzel dedi kese görünmez 1 hafta sonra gel dedi gittim keseyi gördü bebek yok 1 hafta sonra gel bebeği kalp atışını görelim duyalım dedi gittim öylelikle duydum gördüm ilk oğlumda hiç gitmezdim doktara bunda ayda 3 kere gider oldum progestan verdi mesela hâlbuki düşük riski yok ama yine de kullan dedi hepsi bir değil ki stres yapma sende daha çok yeni 

Çok çok geçmiş olsun rabbim evlatlarını bağışlasın Rabbim sağlıkla bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin banada dedi iki hafta snra gel kalp atışını dinlicez dedi 

önce (317 puan) tarafından

Amin teşekkür ederim içini ferah tut bir sıkıntı olsa illa ki söyler çok yeni ve küçük yani sen bol bol dinlen dikkat et 

İnşallah içimi rahatlattı bu yorumlarınız Allah razı olsun sizlerden 🤲🏻🤍

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 679 göst.
26 Ağustos 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Kubraaa (571 puan) tarafından soruldu
+3 oy
13 cevap 200 göst.
0 oy
2 cevap 38 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde Halime tonka (160 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 179 göst.
28 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Zeh123. (10 puan) tarafından soruldu

413,245 soru

12,441,964 cevap

46,020 kullanıcı

Kategoriler