+1 oy
126 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (4 puan) tarafından

Hamilelikte ani korku yaşamak  . Lütfen yaşayan cvb verir mi k

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından

o bebeğin yiyecek ekmeği varsa, tır çiğnese seni yine doğar. sağlıklı bir gebelik değilse de ne yaparsan yap tutunmaz. tabi biz her şekilde dikkat etmeliyiz.

kanama olmadıktan sonra endişe etme

(4 puan) tarafından

Gelişimine zarar vermez degilmi yasadigim  ani korku

tarafından

hayır gelişimine etkisi olmaz.

evet darbeler, düşmeler vs bebeğin düşmesine sebep olabilir hatta korku da ama bebek düşmediyse bu yaşadığın şeyin bebeğe bir zararı olmamış demektir. ha ilerde bebekte bir sorun çıkarsa bil ki en başından döllenme zamanı olan bir şeydir. 

annem deli dana gibi kaçan inekten korkmuş düşürmüş bebeğini. belki bu sebep olmuştur belki sağlıksız gebeliktr bilemeyiz 40 sene önce bugünkü gibi araştırışmıyordu düşükler. 

(9,080 puan) tarafından

ya millet yan odadan esi birden karsisna cikip böh dese bebek dusecek saniyor asdjjhjjj😂😂

-Reklam-
+1 oy
(1,139 puan) tarafından

Yeğenim gözümün önünde camdan düşmüştü. Onun o düşüşü hala gözümün önünde 5 6 aylıktım şükür bebeğime bişi olmadı. Yeğenimde kırıkla atlattı

+1 oy
(2,118 puan) tarafından

Ben neler yaşadım hamileyken varya … Oğlum o kadar güçlü ki bana da aşırı bağlı bu Dünya da rızkı varmış kendini elbet koru bu duygulardan ama tek seferlıkse bir şey olmaz etkilenmez bak ben 37. Haftada doğurdum 3500 kiloydu 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 817 göst.
0 oy
1 cevap 57 göst.
6 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde KaderThk (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 602 göst.
25 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Mevah (1,885 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 251 göst.
17 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Anonim (338 puan) tarafından soruldu